Şimdi Ara

Bu Çizgi Filmi Hatırlayan Var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
5.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hobaaa hatırladım bi ara sarmıştı bayaa çok ilginç bi konusu wardı tam hatırlamıom ama en son altın bi kuş (mekanik) bulup onla yeni bi maceraya başlamışlardı sağol yahu nostalji oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Farrabi

hobaaa hatırladım bi ara sarmıştı bayaa çok ilginç bi konusu wardı tam hatırlamıom ama en son altın bi kuş (mekanik) bulup onla yeni bi maceraya başlamışlardı sağol yahu nostalji oluyor

Bişi değil.Trtye başvursak tekrar yayınlamazlarmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

quote:

Orjinalden alıntı: Farrabi

hobaaa hatırladım bi ara sarmıştı bayaa çok ilginç bi konusu wardı tam hatırlamıom ama en son altın bi kuş (mekanik) bulup onla yeni bi maceraya başlamışlardı sağol yahu nostalji oluyor

Bişi değil.Trtye başvursak tekrar yayınlamazlarmı acaba

harbi süper olur...
  • ilgilenen olursa, hotbird uydusundaki "gulli" diye bir kanalda veriliyor esteban. dün gece saat 23 civarı vardı, izledim afiyetle.

frekans

Gulli TV (12245 H 27500)

http://www.gullitv.fr/grille/
  • Ben tüm bölümlerini seyrettim bunun.Çok güzel altından yapılma kartalları var gemi hesabı.Ana konu kayıp şehir atlantis.
    Bu arada en sevdiğim çizgi film cobra adında bir çizgi film ama sadece show tv de bir kere yayınlandı eskiden.Bir dahada hiç yayınlanmadı.Hatırlayan varmıdır onu?
  • Maalesef orijinal müziğini internette bulmak neredeyse imkânsız. 1986 yılında Türkiye'de yayınlandığında "Kukuruna - swassao..." kelimeleriyle başlayan hareketli bir müziği vardı. 10 sene öncesine kadar -yani siz bu tartışmayı başlattığınız tarihlerde- bu müziği internette bulabilmek mümkündü. Şimdi eskisinin yanında oldukça sönük başka bir müzik çıkıyor.
  • Neyse Google'a "Taiyou no ko Esteban" yazdım ve aşağıdaki linke ulaştım.
    50.saniyeden itibaren videonun sonuna kadar sözünü ettiğim orijinal Esteban müziği veriliyor.
    Bu da emicenizin size bir nevi kıyağı olsun.
    Olur ya, 20 sene sonra -benim gibi- herhangi biriniz merak edip de bu sayfaya dönebilir. :D

https://www.youtube.com/watch?v=-dALCHTd7Xs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ponponius -- 15 Ağustos 2016; 1:24:40 >
  • Alın size orijinal sözleri de veriyorum.
    -Bu arada gerçekle, kulağıma gelen sesler ne kadar da farklı yahu-

Kokoro ga tsubasa wo motanakunareba
    Yume to iuzi ga kiete shimaudarou
    Wakasa no zishyo ni wa hukanouha nai
    Toki ni shikuziru koto ga aruto shitemo

Hateshinaku hirogaru suiheisenno
    Kamome ga mizusakiannainin

TRY MY BEST higashihe nishihe
    Minamihe kitahe
    TRY MY BEST dare mo mina boukensha

TRY MY BEST higashihe nishihe
    Minamihe kitahe
    TRY MY BEST dare mo mina boukensha

Kaynak:http://www.nautiljon.com/lyrics/taiyo+no+ko+esteban/boukensha-tachi.html

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.