Bildirim
Bu Cemaat Bu Kadar Saf Mı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Biliyorsunuz büyük oyun denilen şeyi gören seçmenimiz var.
Şaka bir yana evet bir oyun var ama bu oyun öyle senin benim göreceğim şey değil. Birileri gerçekten plan yapıyor bu dünya, bu medya, bu toplum gerçekten şekillendiriliyor.
100 sene olmasa da 5 senelik planlar kesin vardır.
Yani bu cemaat de akıllısı da var akılsızı da var ama tamamen sorgulanmadıkça veya bundan 100 yıl sonra çoğu belge açıklanmış halde bir belgesel yayınlanmadıkça kimse doğrusunu bilemeyecek. -
Beş on yıla kadar her şeyin açığa çıkacağını düşünüyorum.
Edit, şu adamlara cemaat demeniz de yanlış. Bu şerefsizlerin neredeyse hiçbir İslami faaliyeti yoktu. Yaptıkları işlerin İslamla da alakası yoktu. O yüzden cemaat filan değildi bunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih -- 25 Temmuz 2017; 1:50:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
büyük resmi gör. o yazılım haberleşme için değil gerçek suçluları gizlemek için kuruldu ve gayet de başarılı oldular. ne cemaatle ne de cemaatin hiçbir kuruluşu ile somut soyut bir bağlantısı olmayanları listede adın var diyerekten teröristlik ile suçladılar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Soru cokta kim yanitlayacak ? Mesela soru calma hikayesi. Diyelim ki caldilar turkiyede mevki kazandilar. Avrupada bu kadar basari nasil oldu.
Bylock kullanmanin suc olmasi bugunun hukukunda gecerli. Normal hukuk olsa boyle bir suc var diyemezsiniz.
Dedimya soru cok ama kim cevaplayacak.
Bizde bu ulkede yasiyoruz aga benim bildigim bu dibine kadar dini bir cemaat
Suclamalardan da ortaya cikar bu. kurban verdin mi burs verdin mi sorulari vardi darbeye kadar. Kurban sorusu heralde dinidir. Ve hic unutmam bir haberde fes yakalanmisti havaalaninda
Dini bir cemaat değil, dini kullanan bir cemaat. Kurban paralarını toplayıp kurbanları kesmediklerini duymuştum. Bunların yaptıkları işlerin İslamla uzaktan yakından alakası yoktu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X