Şimdi Ara

BU CEM YILMAZ'I BİR TEK BEN Mİ SEVMİYORUM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
0
Favori
4.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşların zoruyla izledim baya.ama o kadar basit şeylerki.gerçek hayatta olması muhtemel şeyleri esprili bi dille şakayla karışık anlatıyor.espriyi yapmadan önce ne diyeceğini tahmin edebiliyorum çok sıradan espriler.ben çok kolay gülebilen insanım ama bu adamın esprileri en fazla tebessüm oluşturmuştur.ya ben aştım artık espri konusunda yada bu adamda yok.yaptığı işe saygım var sevmiyorum derken zaten kişiliğinden bahsetmedim.esprileri güldürmüyor.seven neden seviyor sevmeyen neden sevmiyor bi açıklayın.

• Komik olduğu için seviyorum neyini açıkliyim sana ?

Sen de tebessüm oluşmazken, ben yerlerde yuvarlandığımı bilirim
  • ekşi sözlüge gösteri yapacak ya parasız başlarla smdi şöyle böyle diye konu açmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Sen de tebessüm oluşmazken, ben yerlerde yuvarlandığımı bilirim

+1
  • Gönül kime gülerse, komik odur.
  • Hazircevap olmasi cok guzel acayip laf koyuyo ama bi programi var yaptigi konuklar rezalet otesi adam he dese yerlere yatiyolar gulmekten ustelik onun yaptiklari esprilerin kat kat iyisini biz arkadas ortaminda hergun yapiyoruz ama adam hazircevap ordan kazaniyo
  • Cem Yılmaz , esprilerini küfür ağırlıklı ve insanların kusurları üzerinden nemalanarak yapmaktadır. Küfürün dozajı gün geçtikçe çoğalmaktadır. Bu durum Cem Yılmaz'ın g.tünün kalkmasından başka bir şey değildir. Şu an ise tartışılmaz Tolga Çevik favoridir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    "Mustafa"da yeni olan ne?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Komik ya ondan seviyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commandotore

Cem Yılmaz , esprilerini küfür ağırlıklı ve insanların kusurları üzerinden nemalanarak yapmaktadır. Küfürün dozajı gün geçtikçe çoğalmaktadır. Bu durum Cem Yılmaz'ın g.tünün kalkmasından başka bir şey değildir. Şu an ise tartışılmaz Tolga Çevik favoridir.

oha arkadaş gerçekten 10 yıl olmuş lan

• cem yılmaz çok zeki birisi, adam iki belaltı laf söylese herkes gülüyo, hep aynı oyuncularla yaptığı düşük bütçeli, bol küfürlü filmlerini herkes izliyo.

zaten gösterinin başında bana gülmeyen gerizekalıdır deyince herkes mecburen gülmek zorunda hissediyo kendini.

aslında cem yılmazı severim, çünkü iyi analiz yapabiliyo. herkesin yerlere yattığı birçok espirisini komik bulmasam da toplumsal tespitleri iyi. filmleri ise tam bir rezalet bence.
  • quote:

Cem Yılmaz , esprilerini küfür ağırlıklı ve insanların kusurları üzerinden nemalanarak yapmaktadır. Küfürün dozajı gün geçtikçe çoğalmaktadır. Bu durum Cem Yılmaz'ın g.tünün kalkmasından başka bir şey değildir. Şu an ise tartışılmaz Tolga Çevik favoridir.

adam sanki bilimsel bişey yazmış.
  • ne anlatmasını isitiyorsun? kuantum mu?

zaten bu ülkede herkes arkadaş ortamında daha iyi espriler yapıyor, herkes komedyen, herkes müthiş zeki.

cem yılmaza belaltı bla bla diyip giydirip tolga çevik kraldır demekte ayrı bi komik tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 5 Şubat 2011; 18:19:23 >
  • O zaman şu soruyu soruyorum.
    Sizinde gösterilerinizi izlemeyi bekleriz. Madem o kadar kolay sahne sizin. tahtına oturmak isteyen varsa çıksın.
  • sen kime gülüyorsun merak ettim gerçekten..
  • Bu kadar seveni varken biz ya da kendisi değil, sevmeyenler düşünsün "ulan nerede yanlış yapıyorum" diye. Adam müthiş komik ve sempatik. Çok seviyorum Cem Yılmaz'ı.
  • Git Recep İvedik izle sen.
  • adamın yapamadığı iş yok
  • quote:

+1 cem yılmazı nedense bende sevmiyorum itici geliyor.
  • quote:

Tolga çevik belalti espri yapmıyor yani :) ayrıca Program formatını ben buldum diyerek araklamaci olduğunu ( ki bunu sovmenler de söylüyor) gizlemeye çalışıyor.

Cem Yılmaz'a neden gülüyorum, çünkü adam günlük hayatta olan olayları farklı dille anlatıyor. Göremediğim komik noktaları gösteriyor. Küfürlü mü evet ama abartılacak ve insanı rahatsız edecek düzeyde degil
  • quote:

Senin iç dünyanda belki öyle. Cem yılmaz'ı ne kadar izledin bilemiyorum. filmlerindeki esprileri bende sevmiyorum ama şovları iyidir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.