gm in tembelligi mii nedir delircemm ama yeter 20 tane attilla kestik clancak toplamda bi tane wp miz yokkk son kestigimizden de rogue fp cıktı tıpa yapacaz artık
dostum 20 atilla kesersın bişi çıkmaz 1 atilla kesersın wp+ep çıkar. emın ol bu sendeki şans'tır.
banada hiç vurmadı boss lardan item
bana deep schar cıktı gıga cıktı dıye dısbant cektım adamal aynı anda tıkladıgımız ıcın ıkıkzede bı bk gelmedı deep kutuda kaldı
quote:
Orjinalden alıntı: sakırt44
bana deep schar cıktı gıga cıktı dıye dısbant cektım adamal aynı anda tıkladıgımız ıcın ıkıkzede bı bk gelmedı deep kutuda kaldı
iyi olmuş.
quote:
Orjinalden alıntı: volkansen84
quote:
iyi olmuş.
bencede
Bi Ara GM Gece 3-4 Gibi Zombi Saldırısı Yaptı 30 Tane Flan Hyde Çıktı
6 Tane Kestik Clanla 3 Tane DeePScar--1 Tane SwordOFDead çıktı
katılıyorum aklın yatıomu her bosstan ıtem düşse ezik kalırmıydı? saçma sapan topicler açmayın boss bu bende 2tane attila kestim 2gün arayla birinde wp diğerin pp+ep şans bu ama ona kalırsada ardreamda toplam 100+ duke bishop falan kestim hiç ıtem düşüremedim
Ben sölerim bundan sorna çıkarırlar :)
>Hiç sorma dediğin gibi ronarkta 5-6 atilla,2-3kekurikukaka,1antares,1duke,1bach,1hyde kestim en iyi cıkan item large breaker başka da bişi cıkmadı bi de gold coin diğerlerinde sadece para war yakında para da koymayacak
gm lerde ıs yok yada bu sıcaklarda bosslar bos cıkıyo
quote:
Orjinalden alıntı: Karşıyakalı™
gm lerde ıs yok yada bu sıcaklarda bosslar bos cıkıyo
kafiyeli olmuş
şans işi bunlar şans bence bi hamama götürün charları
Bende bark kestim drop rob
quote:
atilla ile giga???
ks yapmazlarsa çıkmama ihtimali az
imzan mükemmel Kuvvetmira
quote:
Orjinalden alıntı: Romood
banada hiç vurmadı boss lardan item
Bizde bugun 3 tane boss kesitk sq hq ve talos üçünden de rob çıktı .
EDİT: rob ring of baş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme