Şimdi Ara

Bu Bir Hackmidir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sabah senoyna serverında muhteşem tecrubeli playerlarla oynadım ama birşey dikkatimi çekti adam normal bir playerın zıpladıgı uzaklıktan daha fazla uzağa zıplıyor hadi bana öyle geldi desek peki onun adamı hiç yorulmuyor zıplama hızı hiç yavaşlamıyor nasıl yapılıyor bu bir hackmidir yoksa belirli kodlarla yapılan bir ayarmıdır ? cevaplarınızı bekliyorum

Dipnot : Senoynada Nickim awp I

• hangi oyunda oluyo bu olay

Kahramanlık ne yalnız bir yükseliş demektir,
    Ne de yıldızlar gibi parlayıp sönmektir.
    Bunun için ölüme bir atılış gerekir.
    Atıldıktan sonra bir daha dönmemektir...(ATSIZ)

• Counter Stike 1.5
  • sanki counter'da bi ara böle hile yapılma geyikleri vardı ama bilmiyorum hiç netten oynamadım..ama dedigim gibi böle bişiler duydum..bu bahsettigin şeyler baglantıdan falan fark göstermezmi?

Orjinalden alıntı: SinanAtesh

sanki counter'da bi ara böle hile yapılma geyikleri vardı ama bilmiyorum hiç netten oynamadım..ama dedigim gibi böle bişiler duydum..bu bahsettigin şeyler baglantıdan falan fark göstermezmi?

counter olsun cod olsun adamlar hilenin kralını yapıyolar
    sen olmayınca yanımda cereyan yapar kapılar çarpar içimde sabahtan akşama ansızın hiç beklemediğim anlarda sensizliğin ürpertisi yetmezmiş gibi her kapı çarpmasında bir korku kaplar beni sıçramak isterim yerimden bağırmak birde ama put gibi kalırım kalbim atmaz nefes alamam içimde sensizlik birde zaman mekan yokmuş gibi o anlarda ama anılar akar içimden taşmışda kudurmuş Kızılırmak gibi sıçramak isterim yerinden koşup kurtulmak birde ama put gibi kalırım kalbim atmaz nefes alamam içimde sensizlikle
  • Arkadasım cs de boyle sıfreler oluyo adam zaten o serverın admınıyse sıfre yazmıstır
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o hile değil. 1.5'in saçmalığı.1.6 veya source de yapılmaz o.çünkü zıpladıktan sonra adam duraksıyor. zıplama tuşunu mause tekerleğine ayarla. oyunda sağa sola giderek sürekli tekerleği çevir sende yaparsın.

Fuzuli
  • quote:

Arkadaşlar bu sabah senoyna serverında muhteşem tecrubeli playerlarla oynadım ama birşey dikkatimi çekti adam normal bir playerın zıpladıgı uzaklıktan daha fazla uzağa zıplıyor hadi bana öyle geldi desek peki onun adamı hiç yorulmuyor zıplama hızı hiç yavaşlamıyor nasıl yapılıyor bu bir hackmidir yoksa belirli kodlarla yapılan bir ayarmıdır ? cevaplarınızı bekliyorum

cs1.5de yorulma varmı ya?

http://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=72865
  • player değil o, oyuncu denir ona.

intel core2 E6600 2 ghz , 1 Gb Ram 800 mhz , Seagate 320 Gb Baracuda SataII/7200/16MB , Gigabyte P35-DS4 mainboard,Palit GF 8600 GT 256MB DDR3 Support DX10
  • Buna hile denmez adam çok iyi bir oyuncuysa abi bu oyuna bayagı bir vakin ayırdıysa..

Dediğiniz olaya biz BUNNY deriz BUNNY nedir derseniz BUNNY aynı anda 3'ten fazla sürekli zıplayabilmektir ..
    Bunun her oyuncu yapamaz.

Su küçüğün, SÖZ BÜYÜĞÜN.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.