Şimdi Ara

Bu Bilgisayar İle Stream Yapabilir Miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Masa%C3%BCst%C3%BC%20Bilgisayar/asus-m31ad-tr002s-intel-core-i3-4130-34-ghz-4-gb-ddr3-500-gb-hdd-2gb-nvidia-gt625-win81/productdetails.aspx?I_ID=71162

Lol'den başka oyun kolay kolay oynamam, oynayacaksam da CS:GO falan olsun böyle at gibi sistem istemeyen online oyunları oynamayı daha çok seviyorum. Ayrıca Lol oynarken stream yapmak istiyorum sizce yapabilir miyim ? (Internet upload hızım 5 mbps)

• o paraya toplama alırsan çok rahat edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Snow

o paraya toplama alırsan çok rahat edersin

Ben o işlerden fazla anlamıyorum açıkçası pekte güvenemiyorum ya parçalar stabil çalışmazsa diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Club Rocker

quote:

Ben o işlerden fazla anlamıyorum açıkçası pekte güvenemiyorum ya parçalar stabil çalışmazsa diye.

Vatanbilgisayara git orda satıyorlar OEM ürünleri. Ayrıca bu bilgisayarla lolü bile 60 70 fps çalıştırırsın, streami hayatta yapamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana. -- 24 Şubat 2014; 19:27:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

quote:

quote:

Vatanbilgisayara git orda satıyorlar OEM ürünleri. Ayrıca bu bilgisayarla lolü bile 60 70 fps çalıştırırsın, streami hayatta yapamazsın

Yapma ya benim Toshiba A500 laptobum lowda 140'ı görüyor.

• Bilgisayar açık ve net çöp.Hemen dahili bileşenlere gidiyorsun oraya 1400 tl ye sistem yazıyorsun.Arkadaşlar sana öneriyor,vatana gidip alıyorsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

quote:

quote:

Yapma ya benim Toshiba A500 laptobum lowda 140'ı görüyor.

Valla benim lenovo z500 i5li model streamle oyun oynanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana. -- 24 Şubat 2014; 19:35:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Bu Bilgisayar İle Stream Yapabilir Miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uberior

Bu Bilgisayar İle Stream Yapabilir Miyim ?

• Ben 2100 e canavar gibi 8 cekirdek 8 gb ramli sistem toplucam çok demezsen sanada soylerim parcalari. Neyse senin konuna gelelim forumda sistem tavsiyeleri diye bir bolum var. Dahili bilsenlerin alt bolumu oraya 1400 tl ye oyun kasasi yaziyorsun gercekten bilgili arkadaslar var ha bunla yayin yaparsin arkadaslar neye dayanarak soylemis yapamazsin diye bilmiyorumda. Toplama alacagin pc bundan %40-50 daha cok performansli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

Ben 2100 e canavar gibi 8 cekirdek 8 gb ramli sistem toplucam çok demezsen sanada soylerim parcalari. Neyse senin konuna gelelim forumda sistem tavsiyeleri diye bir bolum var. Dahili bilsenlerin alt bolumu oraya 1400 tl ye oyun kasasi yaziyorsun gercekten bilgili arkadaslar var ha bunla yayin yaparsin arkadaslar neye dayanarak soylemis yapamazsin diye bilmiyorumda. Toplama alacagin pc bundan %40-50 daha cok performansli olur

Önce lolü bir mediumda açsın bu pc sonra yapar streami

• quote:

Orijinalden alıntı: GromLenn XL

quote:

Ben 2100 e canavar gibi 8 cekirdek 8 gb ramli sistem toplucam çok demezsen sanada soylerim parcalari. Neyse senin konuna gelelim forumda sistem tavsiyeleri diye bir bolum var. Dahili bilsenlerin alt bolumu oraya 1400 tl ye oyun kasasi yaziyorsun gercekten bilgili arkadaslar var ha bunla yayin yaparsin arkadaslar neye dayanarak soylemis yapamazsin diye bilmiyorumda. Toplama alacagin pc bundan %40-50 daha cok performansli olur

Lolü ben 1.73 ghz cift cekirdekli 2 gb ram li laptopumda aciyordum sen neyin kafasindasin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GromLenn XL

quote:

Lolü ben 1.73 ghz cift cekirdekli 2 gb ram li laptopumda aciyordum sen neyin kafasindasin

Tamam katdeş senin pc bilgin çok iyiymiş kusura bakma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.