Şimdi Ara

MacBook Pro ile ne iş yapılabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 15" retina display MacBook Pro hediye geldi, bende bunu değerlendirmek istiyorum. Sizce ne iş için kullanabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hediyeye bak vay anasını

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • photoshopta ilerleyebilirsin
  • Arkadaş sanırım bu konuğu makara olsun diye açmış.
  • Bu arkadaş defalarca macbook alsam mı ? hangisini alsam, acaba iphone mu alsam diye konu açtı. Sonra gidip aldığını belirtti. Şimdi de hediye geldi diyor ???
    Troll alert
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharky25ant

Bu arkadaş defalarca macbook alsam mı ? hangisini alsam, acaba iphone mu alsam diye konu açtı. Sonra gidip aldığını belirtti. Şimdi de hediye geldi diyor ???
    Troll alert

Size karşılık mesaj atmaya tenezzül bile etmeyecektim fakat bilip bilmeden moronca yorum yapmanız tamamen saçmalık. Cihazı çok istediğim için aile dostumuz hediye aldı. Artık içiniz o kadar 'fesat' ki hep beni takip ediyorsunuz. Bir daha konularımla ilgilenmeyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yemek tepsisi olarak kullanın.15'' ise üzerine 2 tane tabak koyabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Portley

Arkadaslar 15" retina display MacBook Pro hediye geldi, bende bunu değerlendirmek istiyorum. Sizce ne iş için kullanabilirim?

Kumda oynarken kürek olarak kullanabilirsin...Canım benim yaa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Portley

quote:

Orijinalden alıntı: sharky25ant

Bu arkadaş defalarca macbook alsam mı ? hangisini alsam, acaba iphone mu alsam diye konu açtı. Sonra gidip aldığını belirtti. Şimdi de hediye geldi diyor ???
    Troll alert

Size karşılık mesaj atmaya tenezzül bile etmeyecektim fakat bilip bilmeden moronca yorum yapmanız tamamen saçmalık. Cihazı çok istediğim için aile dostumuz hediye aldı. Artık içiniz o kadar 'fesat' ki hep beni takip ediyorsunuz. Bir daha konularımla ilgilenmeyin.

Bende çok istiyorum bu meleti k.çımı yırtıyorum hatta ama biriside çıkıp demiyorki şuna en azındn yardım edelimde alsın dün gece rüyamda gördüm makina a.

Aklına gelicek herşeyi yaparsın koy evinin köşesibde biblo diye dursub

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.