Babam bilgisayar mühendisliği okumamı istiyor-ben elektrik elektronik istiyorum- bu yüzden bana fiyatlar daha da artar diye-aslında işyeri kampanya gibi bi şey yapmış-bilgisayar almaya karar vermiş. Alacağı bilgisayar da MacBook Air M2 ısınmasıyla ilgili bazı sıkıntıları varmış sanırım. Kullanan varsa bilgisayar mühendisliği için önerir misiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu bilgisayar iyi midir?

-
-
çözüm:
tıp oku ipad al
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
al gitsin. o sıkıntıları bilmiyorum ama bildiğim tek bir şey varsa bu laptoplar 2000 2010 laptopları değil cehennem ateşinde kavrulsun. ısınıyosa kullanıcıdan dolayıdır. 10 numara laptop al gitsin. Tüm bölümlere gider bu air m2. piyasa altında bulmuşken direkt alırdım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oyunlarla aran varsa alabileceğin en berbat cihaz, oyunla işim yok diyorsan alabileceğin daha iyisi yok muhtemelen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunlardan çok çabuk sıkılıyorum. Bu yüzden benim için sıkıntı olmaz.
-
Hafıza sorunu bş tık olabilir onun dışında iyi bir mühendislik bilgisayarı.
Elektrik müh okuyan biri olarak ben de ofis laptop modelleri baktım en son 12. Nesil i7 olduğu için huahwei seçtim.
Apple bu işler için süper işlemci içerir. Çok iyi gider. Sadece eğer elektiek elektronik seçersen altium gibi uygulamalar çalışıyor mu Apple ekosisteminde ona bak. Devre çizimi için kullanacaksın, bunlar türetilir program örneği olarak. Apple ile uyumsuz ise içine Windows kurmak ister misin ona bak.
Ee okicaksan mac filan alma
MAC ALMAYIN CTRL TUŞU BİLE YOK
Mühendislikte mac cihazlar olmaz gibi geliyor bana.
Matebook tavsiye ederim
Keşke almadan önce göreydim.
arkadaşın macbooku ilk kullandığımda sağ tık ile sol tıkın yerinin farklı olmasında kalbim sıkışmıştı ona da dikkat et
denedin mi bütün cihazları?
-
m1 kullanmışlığım var, aynı anda 2 günü zorlayan batarya / efsane taşıma kolaylığı / biraz öznel de olsa kullanma kolaylığı (trackpad baya iyiydi, bu konuda mouse kullanmayı ciddi unutturacak rakibi var mı merak ediyorum) / oyun harici performansıyla genel olarak kafa rahatlığı veren bir şey 'muhtemelen' yoktur sanıyorum. huawei ve hp'nin de portable eforları olduğunu biliyorum ve denemedim, ama açıkçası "mac alıp geçmek" windows'ta bariz daha iyi çalışan / başka yerde olmayan lokal bir istek, program v.s yoksa mantıklı olabilir. m2'lerde kronik hata var mı bilmiyorum, zaten elektronik biraz da şans işi malum
Trackpad ne kadar rahat olabilir hocam benim aklıma yatmıyor.
Mouse'un hızını, kavramasını nasıl tutabilir?
Mouse'un sahip olmadığı hareketler yapılabiliyor o yüzden olabilir :alala:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X