Şimdi Ara

Bu Bayramda Da Kıyafet Yok..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki yıldır bayramlarda bir şey almıyoruz ya. Yani sadece bayram değil normalde de birşey alamıyoruz zaten. Takmayayım falan dedim ama dışarı çıktım bir ara can sıkıntısından bir baktım herkes alışveriş falan yüzler gülüyor.
    Yaşıtlarım falan hep alışverişte, böyle arkadaşlarıyla falan.
    Üzülüyorum ya özentilikle falan alakası yok bu konvers ayakkabılar çok hoşuma gitti bir bakayım fiyatlarına dedim bakmaz olaydım moralim alt üst oldu bir anda.
    Bayram öncesi gene her bayramda giydiğimiz kıyafetler, eski püskü bir ayakkabı falan gene..
    Ama herşeye rağmen düşünüyorum, BAYRAM.. Gülmek lazım biraz, gülümsemek lazım. Zorla da olsa..

Deneyeceğim..

• üzülme be kardeşim sende evde oturursun en azından bilgisayarın olduğuna şükret , onunla vakit geçirirsin
  • Çok Duygulandım(ALay Etmiyorum ;Ciddiyim)
  • Bende bugun çok kötü bir psikoloji var.Ağlamaklıyım.
  • Üzülme be dostum, inşallah ilerde sen çocuklarına alırsın.
    Annenin, babanın durumu elvermiyorki alamıyorlar sana, istemezler mi onlarda seni her bayram yeni elbiselerle giydirmeyi.
  • Hayat böyle dengesizliklerle dolu işte. kime ne kadar parası olduğunu bilmez, kimisi yiyecek ekmek bulamaz.

her ne kadar sana üzülme desek de senin ne hissettiğini anlayamayız. üzülme demek biraz boş yani
  • Üzülme dostum, bilgisayarın var, çıkma dışarı takıl evde...
    Takma, moralli olmaya çalış...
    Çık dışarı arkadaşlarınla 2 lafla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alp

Üzülme be dostum, inşallah ilerde sen çocuklarına alırsın.
    Annenin, babanın durumu elvermiyorki alamıyorlar sana, istemezler mi onlarda seni her bayram yeni elbiselerle giydirmeyi.

kesinlikle katılıyorum. boşver be dostum. takıl DH'de bende bayramı DH'de geçiricem gidecek bir yerim yok evde annem ve babamla olucam
  • daha kötü durumdayım
  • Bu sana bir ders olsun.Çalış,çalış,çalış.Hayatını kurtar.
  • üzüldüm dostum gerçekden ama takma kafana umarım bu sıkıntıdan kurtulursunuz
  • Alışacaksın elbette ki bu seni güçlü yapar.

Benim annem ve babamın durumu iyi ancak bana faydaları yok, onlarla da kalmıyorum zaten. Ne kadar para kazandıkları da umrumda değil artık. Bir an önce kendi özgürlüğünü kazanmaya bakıp, çocuk da yapmayacağım.

Hayatınızda hiç sevgi görmediyseniz dahi başkalarına sevgiyle yaklaşın. Bu sizi tanrı katında yüceltir.
  • Ya işte bir dedemi ziyarete gitcem babanemi ananemi falan o kadar zaten. Diğer zamanlarda evdeyim yani.
    Ya takmıyorum o kadar da güzel olurdu be güzel bir ayakkabı güzel bir gömlek falan alsaydım. Bayram sabahı saçımı tarasaydım güzelce. Hava atmak değil be arkadaşlar. Masumca bir şey. Güzel gözükmeye çalışmak işte. Ufakken olduğu gibi.
  • hayatta inişler çıkışlar vardır, bu inişin bir çıkışıda olucaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: TriPoNoSomA

Ya işte bir dedemi ziyarete gitcem babanemi ananemi falan o kadar zaten. Diğer zamanlarda evdeyim yani.
    Ya takmıyorum o kadar da güzel olurdu be güzel bir ayakkabı güzel bir gömlek falan alsaydım. Bayram sabahı saçımı tarasaydım güzelce. Hava atmak değil be arkadaşlar. Masumca bir şey. Güzel gözükmeye çalışmak işte. Ufakken olduğu gibi.

Ah be güzel kardeşim.

Nalet olsun böyle dünyaya.
  • Salla hacı konvers i giyip ne yapıcan tiki ayakkabısı kayık gibi...Üstelik hiçte rahat değil ve herkesin ayağında yalama oldu.Yerin de olsam millete bakmaz önüme bakardım
  • ne elbiseler gördüm içinde insan yok,nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheraFlu

üzüldüm dostum gerçekden ama takma kafana umarım bu sıkıntıdan kurtulursunuz

Kardeşim Sabır et her sıkıntı geçecektir emin ol kendini niye böyle diye üzme herşey geçer
  • Allaha şükretmek lazım sokakta yaşıyan insanlarda var elindekiyle yetinmeyi öğrenmek lazım kafana takmamaya çalış.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.