Şimdi Ara

Bu bayram tatile nereye gitmeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kız arkadaşımla 5 gec 6 gün bi tatil düşünüyoruz fakat bi türlü işin içinden çıkamadık. Samsunda yaşıyoruz tatil olarakta Alanya düşündük denizini ve gece hayatını anlata anlata bitiremeyenler yüzünden. Birde sizlere danışayım dedim ne yapalım nereye gidelim bi fikir verin lütfen :)

• Gece hayatı istiyorum diyorsan Kıbrıs - Girne

Gittim gördüm,güzeldi. Yalnız Harbour'a gitme bence. Çok pahalı.
  • Kıbrıs Girne çok masraflı olmasın mesela Alanyaya su an ucak bileti bakıyorum 2 kişi 800 tl ayın 28 ine denk geliyor tabi ayrıca şunuda sormak istiyorum şimdi paket olayı bize göre değil başımızı sokcak bi otelmi bulalım yoksa emlak sitelerinden gunluk kiralık esyalı daire mi
  • Butceye gore degisr ev isi. Ama siz gec kalmissiniz simdi ayirtasaniz oteller sizi oper. En guzeli ev otekede bagli kalmamis olursun canin ne ister onu yersin disarida daha keyifki olur. Alanyaya alternatif olarak karadenizde Amasra guzel tercih olabilir Antalyadan daha ucuza gellir denizide guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amasrayı düşündükte yakın buralara malum güneye inmek istiyoruz. Otel konusunda cok haklısın gec kaldık ve fiyatları çok iyi 3 - 4 binden başlıyor fakat hepsi sehir merkezine 10 15 20 km uzaklıkta yani adamlar tesisi uzaga kurmuş. Bana da bu ev işi daha uygun ve güzel geldi ortalama gunluk 100 lira istiyorlar 1 hafta kalsak 700 yapar hemde kafamıza ne eserse o olur. Fakat Alanya konusunda emin değilim ama sonuçta 1 haftalık tatil pişman olurmuyuz gitsek :))
  • Mardin Adaları
     Bu bayram tatile nereye gitmeli ?
  • ooo hangi şehrin kazası burası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne zaman askere giderim???
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.