Şimdi Ara

Bu başlıkta herkes zengin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gidip odamdaki gerçek araba simulatörüyle oynicam yarım saate kontrol ederim

2. odamdada kızlar bekliyo ama hiç ilgilenemem şimdi..

• imzanla çelişiyorsun..
  • imza- konu ilişkisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc-system1

imza- konu ilişkisi

Ters Orantı

• Yaş kaç ?
  • aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: atquare

quote:

Orijinalden alıntı: pc-system1

imza- konu ilişkisi

Ters Orantı

Zenginlikten sıkıldım biraz fakirleri anlamaya çalışıyorum ondandı ya neyse yarın peşin alırım bikaç laptop
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cebindeki parayı dh quickly yazılı bir kağıtla fotoğraflasana allah aşkna yahu
  • 911i yıkamaciya verdim . 5dk sonra gelir .
  • Bende MonoTracer'ım la geziyordum yeni geldim 69.000$ aldım efendim gayet ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost23 -- 25 Ağustos 2010; 13:33:44 >

• öyle zenginimki dolarları rulo yapıp arkamıza sokuyoruz arkadaşla... Süt banyosuna girip koy... rahman gitsin diyip buzlu badem sokuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultio

cebindeki parayı dh quickly yazılı bir kağıtla fotoğraflasana allah aşkna yahu

Valla çaktırma şuanda hiç param yok bozuk para bile yok zaten evde oturduğum için harçlıkta almadım
    Böyle dalga geçtin ama bizim eve giren aylık parayı bilsen.. (ciddiyim)
  • Az önce bime gittim bugatti veyronumla gelirken çocuklar çizmiş bende çocuklara verdim arabayı zaten sıkılmıştım helikopterimi çağırdım geldi beni aldı gittim evin bahçesindeki helikopter pistine indik uçak pistide varda orası bakımda airbus A380 var sıkıldım antonov 225 alıcam ucuz ya almadığına değmez.
    Eve geldim hizmetçiler bilgisayarımla oynuyordu 10.000 dolarlık bilgisayarıma virüs bulaştırmışlar bende eskiciye verip leblebi aldım tam aldığım sırada bana bir köpek saldırdı 5000 dolarlık ayakkabımı yırttı zaten eskimişti sevmiyordum çöpe attım.
    Bugünümde böyle geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali277 -- 25 Ağustos 2010; 13:38:19 >
  • protez elimle otusbir çekmeye gidiyorum
  •  Bu başlıkta herkes zengin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alparslan´ -- 25 Ağustos 2010; 13:40:09 >

• adam zenginliği simulatör sanıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali277

Az önce bime gittim bugatti veyronumla gelirken çocuklar çizmiş bende çocuklara verdim arabayı zaten sıkılmıştım helikopterimi çağırdım geldi beni aldı gittim evin bahçesindeki helikopter pistine indik uçak pistide varda orası bakımda airbus A380 var sıkıldım antonov 225 alıcam ucuz ya almadığına değmez.
    Eve geldim hizmetçiler bilgisayarımla oynuyordu 10.000 dolarlık bilgisayarıma virüs bulaştırmışlar bende eskiciye verip leblebi aldım tam aldığım sırada bana bir köpek saldırdı 5000 dolarlık ayakkabımı yırttı zaten eskimişti sevmiyordum çöpe attım.
    Bugünümde böyle geçti

Buzlu badem istermisin
  • Adriana lima'yı 10 günlüğüne kiraladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost23 -- 25 Ağustos 2010; 13:45:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

öyle zenginimki dolarları rulo yapıp arkamıza sokuyoruz arkadaşla... Süt banyosuna girip koy... rahman gitsin diyip buzlu badem sokuyorum

Rahvan olacak.

Adam hayal dünyasında yaşıyor beyler.
  • Baba Naber
    Dostum o neki yeni aldığım aşçı ve 1250 dolarlık makinem hertürlü şeyi yapıyorlar
    Geçen 25.000 dolarlık elmas bardağımla süt içerken boğuluyordum bardağı çöpe attım birdaha görmek istemiyorum o bardağı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.