Bildirim
Bu ayakkabı için ne diyorsunuz ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Adidas'ın en sorunlu ayakkabısı derim. Yanlardan açılma problemi var daha sağlam bir şeyler al 100 lirana yazık. -
güzel -
5 para etmez -
Pull and Bear mağazasına bakmanı tavsiye ederim.
Bugün gördüğüm t-shirt konusundan sonra sitesine baktım, çok güzel ayakkabılar var.
En kısa zamanda gidip bakıcam
Bildiğim kadarıyla İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir-Palladium'da, Avrupa yakasında Cevahir'de var... -
O Ayakkabıya çok para,piyasada 50-70 lira arasında fiyatlara başka markalardan bulursun.Kaliteside en az onun kadar olur. -
bendede tabanı böle tabanlı ayakkabı var yine adidas marka araya taş kaçtığı oldu açılma yapabiliyo -
quote:
Orijinalden alıntı: Sing_a_song
Pull and Bear mağazasına bakmanı tavsiye ederim.
Bugün gördüğüm t-shirt konusundan sonra sitesine baktım, çok güzel ayakkabılar var.
En kısa zamanda gidip bakıcam
Bildiğim kadarıyla İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir-Palladium'da, Avrupa yakasında Cevahir'de var...
Evet, Pull and Bear çok güzel ürünler satıyor. Fakat fiyatı da güzel.Ama eğer bütçen var ise oralara bak arkadaşım. Güzel şeyler görebilirsin. Almasan da gözün açılır. Ama bazı ürünler de ucuz. Ama genelde fiyatı yüksek bence.
-
Aynı ayakkabıdan bende var. Güzel fena değil. Okul için giyiyorum zaten. Benim konuda meşhur olmuş. -
Çok siyah diyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X