Şimdi Ara

Bu ayakkabı için ne diyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adidas Brasic Str II Spor Ayakkabı olarak geçiyor ve fiyatı 98 TL. Ne dersiniz arkadaşlar ?

• Adidas'ın en sorunlu ayakkabısı derim. Yanlardan açılma problemi var daha sağlam bir şeyler al 100 lirana yazık.
  • güzel
  • 5 para etmez
  • Pull and Bear mağazasına bakmanı tavsiye ederim.

Bugün gördüğüm t-shirt konusundan sonra sitesine baktım, çok güzel ayakkabılar var.

En kısa zamanda gidip bakıcam

Bildiğim kadarıyla İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir-Palladium'da, Avrupa yakasında Cevahir'de var...
  • O Ayakkabıya çok para,piyasada 50-70 lira arasında fiyatlara başka markalardan bulursun.Kaliteside en az onun kadar olur.
  • bendede tabanı böle tabanlı ayakkabı var yine adidas marka araya taş kaçtığı oldu açılma yapabiliyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kadar olur mu gerçekten
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

Pull and Bear mağazasına bakmanı tavsiye ederim.

Bugün gördüğüm t-shirt konusundan sonra sitesine baktım, çok güzel ayakkabılar var.

En kısa zamanda gidip bakıcam

Bildiğim kadarıyla İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir-Palladium'da, Avrupa yakasında Cevahir'de var...

Evet, Pull and Bear çok güzel ürünler satıyor. Fakat fiyatı da güzel. Ama eğer bütçen var ise oralara bak arkadaşım. Güzel şeyler görebilirsin. Almasan da gözün açılır. Ama bazı ürünler de ucuz. Ama genelde fiyatı yüksek bence.

• Aynı ayakkabıdan bende var. Güzel fena değil. Okul için giyiyorum zaten. Benim konuda meşhur olmuş.
  • Çok siyah diyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.