Şimdi Ara

BU avrupa yakasında neyi kaçırıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu avrupa yakasında ne var anlamıyorum gitti saçmasapan geyikler geyik desem geyik değil espri değil saçmasapan taklitler borat bile daha mantıklı ve güldürüyordu gerçekten anlamıyorum çok saçma herkes bu diziyi çok seviyor NE VAR BU DİZİDEEEEEEE

ayrıca o aslının annesiyle babası ne işe yaramaktalar anca oturuyorlar biraz mantık olur bu esprilerde akıl olur ya boş taklitler üzerine yazılmış bir dizi ülkemde neden bu kadar tuttu anlamadım

olacak o kadar seni özlüyorummmm levent kırca ve ekibi geri dönün

• sen izleme
    zorla değil ya
  • Herkes anlayamaz
  • Beğenmiyorsan izleme,herkesin sevdiğini sen de sevmek zorunda değilsin.
  • levent kırca ekibi türk insanının komik yerlerini düşünülmesi gereken toplum sorunlarını işliyordu başlarda güzeldi sonra olacak o kadar da levent kırcada bozuldu
  • ince espiriler anlamak için zeka gerekir
  • eggy13e aynen katılıyorum.banada hiç komik gelmiyor.fakat insanların espiri anlayışını zeka seviyesiyle ölçmek ne kadar zekice bir davranış oda tartışılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Avrupa Yakası geneli itibariyle tüm millete hitab ettiği için her türden espri yer almak zorunda...
    Aman eggy13 bizi izliyor sırf onun güleceği espriler yapalım demiyorlar galiba...
    Bunu anlamaya aklın yettiyse filmdeki herşeye de rahatlıkla yeter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SercaN -- 23 Ocak 2008; 19:50:06 >
  • Eggy13 Avrupa Yakasini anlamıyorsanız burda gelip saçmalamayın lütfen taklitten bahsettmişsiniz avrupa yakasi Türkiye de komedi dalındaki tek dizi şu an size göre taklit olmayan şeyleri izleyin örneğin sıla falan.
  • ilk sezonunu izledim sadece avrupa yakasını ondan sonra saçmalamaya başladılar bende bir daha izlemedim.Bayat bayat espriler hele burhan mıdır nedir onu canlandıran adam en cıvığı.Zaten konuda kalmamış durumda hep aynı konular etrafında çeviriyorlar diziyi.
  • Daha iyisini yapsınLar da onu izLeyeLim..
    Saçma sapan aiLe komediLerinden bin miLyon kat daha iyidir
  • yanı herkes salask sen akıllısın
  • sıla izlemiyorum ben buraya kavga etmek için konu açmadım görüşümü belirtmek için açtım kavgaya yer arıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordOfEldorado

ilk sezonunu izledim sadece avrupa yakasını ondan sonra saçmalamaya başladılar bende bir daha izlemedim.Bayat bayat espriler hele burhan mıdır nedir onu canlandıran adam en cıvığı.Zaten konuda kalmamış durumda hep aynı konular etrafında çeviriyorlar diziyi.

ilk sezonu seyredip boyle yorumlar yapıyorsan bravo valla.yorumların gelecege yonelik masallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: gfbilker

yanı herkes salask sen akıllısın

eee akpye oy veren salak avrupa yakasi izleyen salak kurtlar vadisi izleyen salak memlekette akilli kalmiyor!!!

olay aslinda herkesin fikir dusunce ve zevklerine SAYGI dan geciyor laki

TURK MILLETININ BIRBIRINE KARSI SAYGI ve SEVGISI KALMADIGI icin bu is boyle yuruyecek bu durum bana selcuklular sonrasi anadoluda birligin bozulmasi halini hatirlatiyor herkes turk ama birlik beraberlik sifir ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: turexx

quote:

Orjinalden alıntı: LordOfEldorado

ilk sezonunu izledim sadece avrupa yakasını ondan sonra saçmalamaya başladılar bende bir daha izlemedim.Bayat bayat espriler hele burhan mıdır nedir onu canlandıran adam en cıvığı.Zaten konuda kalmamış durumda hep aynı konular etrafında çeviriyorlar diziyi.

ilk sezonu seyredip boyle yorumlar yapıyorsan bravo valla.yorumların gelecege yonelik masallah

evet ilk sezonunu beğenerek izliyordum ardından tabir-i caizse dizinin suyunu çıkarttılar.Özellikle ata demirer gittikten sonra kalite oldukça düştü hele burhan ve gaffur tiplemelerinin gelmesiyle daha da düştü.Bunlar benim şahsi fikirlerim.Kimse benim düşüncelerimi beğenmek zorunda değil.tekken5 in dediği gibi insanların espri anlayışını zeka seviyesiyle yada akıllılıkla ölçmek ne kadar zekice buda tartışılır

• ilk sezonu ara ara izliyodum ama soradan aşırı saçmaladı ve bozuldu burhan-gaffur diye bişey çıkardılar 2-3 bölüm güzel oldu sora sürekli kendini tekrar etmeye başladı bence hiç güzel değil ve esprileride hiç kaliteli deil bu benim görüşümdür zaten izlemiyorum onun yüzünden "o zaman izleme","sanane"vs. gibi salakça cevaplar vermeyin
  • sanki zorla izlettiriyolar ya allah allah
  • ben burhan için izliyorum.
  • KAPASİTE MESELESİ
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.