Şimdi Ara

Bu arkadaşları ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burası küçük bi şehir ve herkes birbirini tanır benimde samimi olduğum 5-6 arkadaşım var. Bayramdan 3-4 gün önce beraber takılmıştık . Birtanesi bile ne bayramımı kutladı ne mesaj attı ne gel takılalım dedi . Kendileri geziyolar beni çağırmadılar şuan hepsinden gerçekten nefret ediyo gibiyim dün bütün gün evde tv izleyerek geçirdim bayramı . En yakınımdaki adam bile gel takılalım demedi çok kafam bozuk beyler tek başıma yatıyorum evde yine

• adamina gire davran, bak benim bi dolu cevrem vardi. zor gunum oldu kendi arkadasimdan kimse yanimda olmazken internette hic tanimadigim insanlar beni dinledi. cikarlarina bskiyorlar dostum pek takilmican bu tiplere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birlikte geziyorlar ise seni almıyorlar ise şahsen ben olsam birdaha konuşmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apulo

adamina gire davran, bak benim bi dolu cevrem vardi. zor gunum oldu kendi arkadasimdan kimse yanimda olmazken internette hic tanimadigim insanlar beni dinledi. cikarlarina bskiyorlar dostum pek takilmican bu tiplere

Bu saatten sonra öyle hocam . Merhaba merhaba gerisi yok çok sinirliyim öldüresim geliyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.