Şimdi Ara

Bu arkadaşa dava açmayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dademin tinerci küfür olay açtım bilen bilir. Arkadaşın biride üşenmemiş yeni üye olup anama babama sövmüş.Neden sövdü bilmiyorum belkide buda tinercidir :D .Ben bu adam hakkında ciddi ciddi "kişiye sözlü hakaret" davası açmayı düşünüyorum. Ne yapıp nerelere başvurabilirim. ?

EDİT= Ceza yememek için ss kaldırdım fakat adam hala sövüyor birader

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeartBeats -- 15 Nisan 2014; 16:48:47 >

• Bi an benim hakkımda sandım değilmiş.Ama o küfür edenlere pokunu bırak ve em onları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Avukat tutuyosun şahsa hakaretten tazminat çakıp üstüne yatıyosun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kesinlikle aç böyle tipler dolu forumda bi 5 yıl denetimli serbestlik bide sağlam bi tazminat yedilermi bak bir daha yapıyorlarmı ihmal etme kardeşim kesinlikle aç davanı + Birde şu başkalarının resimlerini dalga amaçlı tipim nasıl ss'li diye paylaşan tiplereride dava etmeleri lazım kişi coğu zaman o tür resimlerin asıl sahiplerini bulup uyarıyorum dava etmeleri hakkında sizde bu tür şeylerde aynı davranışı gösterin.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.