Şimdi Ara

bu araç için internetten ihaleye girdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • seat toledo 1.6 DSG dizel 2014 model 25bin km'de ufak tefek çizikleri var. sıfır fiyatı 64bin ikinci el fiyatı 55 bin tl civarında malum sitede.

Bu araç için kaç liraya kadar çıkmalıyım sizce?
    https://www.ikinciyeni.com/car-detail/3675/137/seattoledo16tdi90hpstyledsgotomatik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    motor şanzıman 2lisinden dolayı para ediyor
    lineaya otomatik koysalar 2 aracında içinden geçer
    2013kasımda rapid tdi dsg elegance 53e almamıştım. şimdi fiyatlar uçmuş
    tsi dsg si piyasada az olduğu için 2.eli uyguna alınabilir.

• Aracı bilmem ama site dürüst bir sisteme benziyor aracın görünen bütün kusurlarını gösteriyorlar. Muhtelif çizik deyip geçmemişler.

Orijinalden alıntı: MekaTRonikEmre

51.900 e satılmış

ben 26'ya kadar teklif verdim, baktım teklif veren verene çıktım. 47-48 olur diyordum ama 51.900 çok olmuş. zaten piyasası o nerdeyse
  • fluence için yapılan yoruma bakın :) alacağım varsa da almam bu aracı bu lafların üstüne

İkinci Yeni’nin yorumu:
    KOLTUKLAR KİRLİ SÜRÜCÜ KOLTUĞUNDA SİGARA YANIĞI VAR TAVANDA KÜÇÜK EZİK VAR ÖN TAMPONUN ALT KISMINDA KÜÇÜK SÜRTME VAR MOTOR KAPUTUNDA TAŞ EZİKLERİ VAR SAĞ ÖN KAPIDA ÇİZİK VAR SAĞ ARKA KAPI VE ARKA ÇAMURLUK DA SÜRTME VAR ARKA TAMPONUN SAĞ KÖŞESİNDE SÜRTME VAR SAĞ STOPTA SÜRTME VAR SOL ARKA ÇAMURLUK ÇİZİK SAĞ ÖN ÇAMURLUK DA KÜÇÜK EZİK VAR SOL ÖN PANEL ONARIM

https://www.ikinciyeni.com/car-detail/2861/137/renaultfluenceextremeedition15dciedc110bg

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

fluence için yapılan yoruma bakın :) alacağım varsa da almam bu aracı bu lafların üstüne

İkinci Yeni’nin yorumu:
    KOLTUKLAR KİRLİ SÜRÜCÜ KOLTUĞUNDA SİGARA YANIĞI VAR TAVANDA KÜÇÜK EZİK VAR ÖN TAMPONUN ALT KISMINDA KÜÇÜK SÜRTME VAR MOTOR KAPUTUNDA TAŞ EZİKLERİ VAR SAĞ ÖN KAPIDA ÇİZİK VAR SAĞ ARKA KAPI VE ARKA ÇAMURLUK DA SÜRTME VAR ARKA TAMPONUN SAĞ KÖŞESİNDE SÜRTME VAR SAĞ STOPTA SÜRTME VAR SOL ARKA ÇAMURLUK ÇİZİK SAĞ ÖN ÇAMURLUK DA KÜÇÜK EZİK VAR SOL ÖN PANEL ONARIM

https://www.ikinciyeni.com/car-detail/2861/137/renaultfluenceextremeedition15dciedc110bg

Açıkça kusurlarını yazmışlar, olması gereken bu bence. Ama bu kusurlarla alınıp alınmayacağı kişiye bağlı tabi

• Burdan araç alacakların bilgisine yaklaşık bir aydır takip ediyordum ikinciyeniyi. Dün ise kapora verip ihaleye girdim. İhale başladıktan 2 gün sonra sonra eriyor. İhale başlangıç fiyatı 1.000 TL olan bi araca 2 gün boyunca gelen maksimum teklif 4.400 TL oldu. ( Kanımca bunu müşteriler veriyor ) Dün sabah ise ( ihalenin biteceği gün ) ihale bitimine 3 saat kala saat sabah 10:02 civarında ( ikinci yeni personellerinin mesaileri başlıyor sanırım ) aracın ihale fiyatı 4.400 TL'den 48.000 TL'ye kadar fırlıyor bir anda. Ve bu 10 dakika içinde oluyor. Yani düşünün 2 gün boyunca verilen teklif 4.400 TL iken ihale bitimine 3 saat kala saniyede 2 defa teklif geliyor :) Vardığım nokta şu : adamlar 1000 TL'den başlatıp müşteri çekiyorlar ama ihale bitimine doğru istedikleri fiyata ulaştırıyorlar rakamı.

Sonuç olarak aracın sıfırı 62 bin tl ve 54.500'e ihalesi bitti.

Bana sorarsanız sıfırı 62 bin olan aracın ikinci eline üstelik kiralanmış bi araca 54 bin vermek mantıklı gelmedi bana.

Ordan araç alacakları bilgilendirme amacıyla yazdım. Kesinlikle şahsi düşüncemdir ordan araç alıpte elbet şikayeti olmayan vardır.

• emrec4nl4r E kullanıcısına yanıt
    O zaman ne anladım ben bu ihaleden, hileli bir iş o zaman , istediği fiyat gelmeyince istediğin fiyatı kendin ver, ihale niye yapıyorsun,

istediğin fiyatını yaz, satışa koy,

Orijinalden alıntı: BayBaba

O zaman ne anladım ben bu ihaleden, hileli bir iş o zaman , istediği fiyat gelmeyince istediğin fiyatı kendin ver, ihale niye yapıyorsun,

Kesinlikle öyle daha düne kadar bende inanmıyordum ama kendi gözlerimle görünce hayallerim suya düşmedi değil. Çektikleri fiyata daha az km'de ilk sahibinden araçlar var boyasız çiziksiz.

İhale yapmalarının tek sebebi müşteri çekmek istemeleri bence. 1000 Tl'den satışa çıkarıldı diyince herkeste ucuza araç alırım niyetine ihaleye katılıyor. Bilmiyorlarki adamlar son saatlerde fiyatı kar edecek rakama kadar çıkartıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrec4nl4r

quote:

Kesinlikle öyle daha düne kadar bende inanmıyordum ama kendi gözlerimle görünce hayallerim suya düşmedi değil. Çektikleri fiyata daha az km'de ilk sahibinden araçlar var boyasız çiziksiz.

İhale yapmalarının tek sebebi müşteri çekmek istemeleri bence. 1000 Tl'den satışa çıkarıldı diyince herkeste ucuza araç alırım niyetine ihaleye katılıyor. Bilmiyorlarki adamlar son saatlerde fiyatı kar edecek rakama kadar çıkartıyorlar.

Peki ben doğrumu anladım piyasası yaklaşık 45000 TL olan aracı, 4400 TL ye alabileceğini mi sanmıştınız??? Valla kimse o kadar keriz değildir, hele kurumsal bir firma hiç değildir.

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    Ne zaman doğruculuk kötü bir şey oldu? Gayet detaylı fotoğraflı ve yazılı anlatmışlar. İkinci el araba ararken adam 2 yıl önceki fotoğrafı koymuştu satılık olarak. Gittiğimizde 20-25 tane çizik bulmuştuk. Baya saydık tabi de ne oldu derseniz 20 kilometre yol gittik geldik.

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

Orijinalden alıntı: emrec4nl4r

quote:

Peki ben doğrumu anladım piyasası yaklaşık 45000 TL olan aracı, 4400 TL ye alabileceğini mi sanmıştınız??? Valla kimse o kadar keriz değildir, hele kurumsal bir firma hiç değildir.

Hayır tabikide piyasası 45.000 TL olan bi aracı 4.400 TL'ye alabileceğimi düşünmedim. Ama ihale bu sonuçta değilmi bir düşün 2 gün kimse teklif vermiyor ve ihale bitimine doğru 4000 tl 'den 48.000 TL fırlıyor fiyat. Ne anlama geliyor bu ? Hem ihale diye satışa çıkarıyorsun hemde kurnazlık yapıp fiyatı istediğin noktaya çekiyorsun. Madem öyle koy fiyatını baştan 48 bin tl alan alsın.

Yani varmak istediğim nokta ihale diye açıklayıpta ihalenin içinde oyunlar olmasıdır.

Kimse kimseye 50 binlik arabayı 5 bine vermez. Ama sen madem 48 binden aşağı satmıycaksın neden 1000 TL başlangıç fiyatı koyuyorsun ? Tabikide müşteri çekmek için. Yoksa adam ihale başlangıç fiyatını direk 48.000 TL'de yazabilirdi.

Daha önceden ucuza araç alan arkadaşlar varmış sanırım ama şuan eskisi gibi değil.

• amaç müşteri çekmek ama satabilirlermi bilmem

Edit:Bu konunun tarihi 28 subat,senin arac aldim diye attigin post 3 martmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 11 Nisan 2015; 14:29:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.