Şimdi Ara

Bu araç alınır mı? Bilgi Sahibi olanlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nissan note nasıl araçtır arkadaşlar, hakkında bilginiz, kullanmışlığınız var mı? Bu fiyatta mantıklı araç gibi duruyor almayı düşünüyorum ama bilgi sahibi değilim.

İkinci eli nasıldır? Satarken zorlar mı?

ÖRNEK İKİ İLAN

2011 NİSSAN NOTE 1.5 DCİ TEKNA ORJİNAL 118.000KMDE BEJ İlan No: 1091936022https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-2011-nissan-note-1.5-dci-tekna-orjinal-118.000kmde-bej-1091936022/detay

ŞEKER OTOMOTİVDEN 2014 NİSSAN NOTE 1.5 DCİ TEKNA DÜŞÜK KM İlan No: 1098489791https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-seker-otomotivden-2014-nissan-note-1.5-dci-tekna-dusuk-km-1098489791/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıng365 -- 12 Mayıs 2023; 22:41:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 2009 1.5 dci makyajlı kasasını yani ilk ilandaki tipte olanını aldım 3 buçuk ay önce. Yakıt olarak şehiriçi 4.9 -5 lt yakıyo. Şehirdışı 90-95 sabit hızla 3.4 - 3-5 lt.

Konfor olarak gayet iyi uzun yolda falan yormuyo hiç. Alt takımıda gayet sağlam tok bi his var.

içi gayet ferah ve geniş. Tavanıda yüksek. Benim boy 1.80. Oturunca kafamla tavan arasında 20 cm falan boşluk kalıyo.

Arka koltuklar kızaklı öne arkaya ittirilebiliyo. En öne ittirince bagaj 427 lt. Şapkalığı çıkarırsan 500 lt'ye kadar çıkabiliyo. En geriye ittirirsende 285 lt bagaj var. Bi fiesta clio bagajı kadar oluyo. En arkaya ittirincede arka koltuklarda yayılarak bacak bacak üstüne atarak yolculuk edilebilir.

Ben 3.5 aydır biniyorum olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Eksi olarak kol dayamaları beğenmiyorum 2li kol dayaması var ve biraz yüksekte kalıyo. Birde sürücü koltuğu derinlik yükseklik ayarı yok. Diğer araçlarımda koltuğu en alta indirip seyahat etmeye alıştığım için biraz yadırgadım. Sadece minder ayarı var.

Satılırmı mevzusuna gelirsek Her malın bir alıcısı vardır. Bu araç biraz farklı bi tarz olduğu için dikkat çekiyo. Özellikle önden bakınca suv'umsu bi havası var. Hatcback araçlardan yüksek ve cüsseli duruyo. Aslında ben bu arabayı iadereten(2013 hb focusa param yetmediği için :) ) almıştım ama çok beğendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler çok net yorumda bulunmuşsunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Araç clio 3, modus, micra ile aynı üretim standart bir araç. Kafa patlatılacak tek noktası klimasının zayıf olması. Güney illerinde pek ise yaramıyor.

Misal bir sembolün kliması arabayı buz gibi yaparken, bu araçların kliması full modda içeride serinlik yapıyor.

Lakin sürüş hissiyatı olarak sembol ve türevlerinden çok daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    BU ARAÇ ALINIR MI
    10 ay önce açıldı
    Bu araç bu fiyata alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.