Bildirim
Bu anakart Q6600 ve GTX 750Ti destekler mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Evet. -
-
ikisinide desteklerde darboğaz yasarsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oc yapamassan çok gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Q6600'ı 3 GHz'a falan oc yapsam yine darboğaz olur mu? PSU elvermediğinden düşük wattlı ekran kartı arıyorum o yüzden GTX 750Ti seçmiştim.Yoksa direk Q9550 falan mı alayım ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Devotion.
Arkadaşlar Q6600'ı 3 GHz'a falan oc yapsam yine darboğaz olur mu? PSU elvermediğinden düşük wattlı ekran kartı arıyorum o yüzden GTX 750Ti seçmiştim.Yoksa direk Q9550 falan mı alayım ?
darbogaz olmaz q6600 ıle gtx 750 tı kullanabılırsın -
Eger oc yapmazsan darbogaz sikintisi yasarsin bende q9400 vardi i5e gecince darbogaz yaptigini anladim gtx750 de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Devotion.
Arkadaşlar Q6600'ı 3 GHz'a falan oc yapsam yine darboğaz olur mu? PSU elvermediğinden düşük wattlı ekran kartı arıyorum o yüzden GTX 750Ti seçmiştim.Yoksa direk Q9550 falan mı alayım ?
iyi bir soğutucuyla en az 3.2 seviyesine çek islemciyi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En az en az 3.0 yapmalısın imkan varsa 3.3yapabilirsen daha iyi olur. Bende q9400 vardı 3.3 ghz de 7.4 veriyırdu gpu i5 takınca gpu 8.0 aldı. Yani 3.3 te yetmiycektir ama dar boğaz minimum olucaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X