Şimdi Ara

Bu anakart Q6600 ve GTX 750Ti destekler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu anakarta Intel Core 2 Quad 6600 ve nVIDIA Gtx 750Ti takılır mı?
     Bu anakart Q6600 ve GTX 750Ti destekler mi? Bu anakart Q6600 ve GTX 750Ti destekler mi?

• Evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devotion.

Evet arkadaşlar bu anakarta Intel Core 2 Quad 6600 ve nVIDIA Gtx 750Ti takılır mı?
     Bu anakart Q6600 ve GTX 750Ti destekler mi? Bu anakart Q6600 ve GTX 750Ti destekler mi?

takılır

• ikisinide desteklerde darboğaz yasarsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oc yapamassan çok gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Q6600'ı 3 GHz'a falan oc yapsam yine darboğaz olur mu? PSU elvermediğinden düşük wattlı ekran kartı arıyorum o yüzden GTX 750Ti seçmiştim.Yoksa direk Q9550 falan mı alayım ?
  • quote:

Arkadaşlar Q6600'ı 3 GHz'a falan oc yapsam yine darboğaz olur mu? PSU elvermediğinden düşük wattlı ekran kartı arıyorum o yüzden GTX 750Ti seçmiştim.Yoksa direk Q9550 falan mı alayım ?

darbogaz olmaz q6600 ıle gtx 750 tı kullanabılırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her anakart DX11'i desteklermi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eger oc yapmazsan darbogaz sikintisi yasarsin bende q9400 vardi i5e gecince darbogaz yaptigini anladim gtx750 de

• quote:

Arkadaşlar Q6600'ı 3 GHz'a falan oc yapsam yine darboğaz olur mu? PSU elvermediğinden düşük wattlı ekran kartı arıyorum o yüzden GTX 750Ti seçmiştim.Yoksa direk Q9550 falan mı alayım ?

iyi bir soğutucuyla en az 3.2 seviyesine çek islemciyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az en az 3.0 yapmalısın imkan varsa 3.3yapabilirsen daha iyi olur. Bende q9400 vardı 3.3 ghz de 7.4 veriyırdu gpu i5 takınca gpu 8.0 aldı. Yani 3.3 te yetmiycektir ama dar boğaz minimum olucaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.