Şimdi Ara

bu anakart ilerisi için en iyisi mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GIGABYTE 890GPA-UD3H bu anakartı almalı mıyım acaba yeni 890 x
    destekliyecek sanırım. Fiyatı da uygun geldi ama bilemiyorum ne yapsam

inceleme:http://www.donanimhaber.com/Gigabytein_890GX_cipsetli_yeni_anakarti_890GPAUD3H_detaylandi-18362.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• x dedigini tam anlamadim ama bu anakartta sb850 yeni nesil kuzey koprusu bulunuyor ekstradan sata 6 usb3 bulunuyor. Crossfire 8x + 8x desteklemekte. uzerindeki ekran karti yanlis anlamadiysam paylasimsiz 128mb la sinirli hd 4290 igp bulunmakta. 6 cekirdekli islemciyi desteklio ve window7 icin optimize edilmis diebilirim. Guzel anakart vercegin paranin hakkini vericektir ama su anda cok yeni biraz da fiyati ondan dolayi yuksek...
  • usb 3.0 ve sata 3 gibi yeni özellikleri var. onun dışında performansı eskilere göre çok farklı değil.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-ga-890gpa-ud3h-890gpa-ud3h-amd-890gx+sb850-am3-ddr3-1866%28oc%29-anakart/productdetails.aspx?I_ID=44033
    Bugünlerde almayı düşündüğüm bir anakart.
    AMD sistem dizecek ve önümüzdeki bir kaç yıl boyunca anakartı değiştirmeyi düşünmeyen biri için
    alınabilecek bir anakart.

Usb3.0 var, SataIII var, onboard ekran kartı 4290, Ultra durable3, fiyatı da uygun daha ne olsun

• Evet 257 TLi herhalde ikinci elide bu aralar bulunmaz almışken bu olsun bari diyorum. Ama tabi yeni kart umarım kullanıcı görüşleride ileride iyi olur
  • gigabyte da çekirdek açamıyorsunuz... asus'un aynı çipsetli modelinde ise çekirdek açmak mümkün hale gelmiş... çekirdek açmayı düşünüyorsanız gigabyte'ta açamazsınız ... dikkat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tworule

gigabyte da çekirdek açamıyorsunuz... asus'un aynı çipsetli modelinde ise çekirdek açmak mümkün hale gelmiş... çekirdek açmayı düşünüyorsanız gigabyte'ta açamazsınız ... dikkat.

Bu model için mi böyle olmuş. Teşekkürler. Forever Asus o zaman..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: medmania

quote:

gigabyte da çekirdek açamıyorsunuz... asus'un aynı çipsetli modelinde ise çekirdek açmak mümkün hale gelmiş... çekirdek açmayı düşünüyorsanız gigabyte'ta açamazsınız ... dikkat.

Bu model için mi böyle olmuş. Teşekkürler. Forever Asus o zaman..

Asus M4A89GTD PRO/USB yokmuş galiba henüz... bulamadım ben onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medmania -- 22 Mart 2010; 17:56:05 >

• ECS A890GXM-A ATX, A890GXM-AU, Asus M4A89GTD PRO, MSI 890GXM-G65 Micro ATX, Asus Crosshair IV BUNLAR VAR GALİBA EŞDEĞER OLARAK. FİKRİ ÖNERİSİ OLAN? SATILDIĞI YERİ BİLEN?

• http://www.donanimhaber.com/ECS_USB_30_ve_SATA_6Gbps_icin_genisleme_kartlari_hazirladi-17640.htm böyle birde alternatif var tabi o para ile daha iyi bi anakart alıp soradan bundan almak daha iyi olacak galiba..
  • quote:

çekirdek açma olayı nedir hocam?
  • x3 gibi ara modellerin aslinda 4 cekirdekleri var iclerinde ama bun cekirdekler bozuk olabiliyorlar cikistan kapatilmis sekilde duruolar. Bazilarinda bu cekirdekler stabil sekilde calisabiliyor. Ve sende onu kullanima acabiliyorsun. Cekirdek acma bu oluyor. ACC veya UCC destekleyen anakartlar bunu yapmani sagliyorlar. Sadece ara modellerde deil . Phenom x2 lerde de bole bir durum var. Adamlar test ediyorlar bakiyor 1 core yada 2 core hatali yada calismiyor veya o model o kadar cok talep goruo ki kapatip satiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mondainmax -- 22 Mart 2010; 23:01:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mondainmax
    Adamlar test ediyorlar bakiyor 1 core yada 2 core hatali yada calismiyor veya o model o kadar cok talep goruo ki kapatip satiyorlar.

Talep ile nasıl bir ilişki kurdunuz, anlayamadım. Hata ya da başka bir sorun olmadan niçin daha ucuza satıp, zarar etsin adamlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.