http://www.youtube.com/watch?v=2pO2DnAMzos beyler bu filmin altyazısı çok acil lazım nerden bulabilirim?
divxplanet sitesine bir göz at hocam, 2 tane ingilizce altyazı mevcut orada. Ya da torrentten altyazılı kaynak bulabilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: kırmızımercimek divxplanet sitesine bir göz at hocam, 2 tane ingilizce altyazı mevcut orada. Ya da torrentten altyazılı kaynak bulabilirsin. varda biri 1935 biride 1958 versiyonu bana 1980 lazım
quote:Orijinalden alıntı: cyberw12 quote:Orijinalden alıntı: kırmızımercimek divxplanet sitesine bir göz at hocam, 2 tane ingilizce altyazı mevcut orada. Ya da torrentten altyazılı kaynak bulabilirsin. varda biri 1935 biride 1958 versiyonu bana 1980 lazım Peki, filmin 1935 ta da 58 versiyonu senin işine yaramaz mı?
quote:Orijinalden alıntı: kırmızımercimek quote:Orijinalden alıntı: cyberw12 quote:Orijinalden alıntı: kırmızımercimek divxplanet sitesine bir göz at hocam, 2 tane ingilizce altyazı mevcut orada. Ya da torrentten altyazılı kaynak bulabilirsin. varda biri 1935 biride 1958 versiyonu bana 1980 lazım Peki, filmin 1935 ta da 58 versiyonu senin işine yaramaz mı? okuldan ing. hocası istiyor ayrıca 35-58 versiyonları siyah beyaz
bende Seven.Pounds.2008.1080p.BrRip.x264.YIFY arıyorum bulamadım şansa bu başlığı gördüm burdan çıakr bişeyler belki
quote:Orijinalden alıntı: abaz aga bende Seven.Pounds.2008.1080p.BrRip.x264.YIFY arıyorum bulamadım şansa bu başlığı gördüm burdan çıakr bişeyler belki divxplanet'te yok mu? elbet uygun vardır, deneyin bence.
quote:Orijinalden alıntı: kırmızımercimek quote:Orijinalden alıntı: abaz aga bende Seven.Pounds.2008.1080p.BrRip.x264.YIFY arıyorum bulamadım şansa bu başlığı gördüm burdan çıakr bişeyler belki divxplanet'te yok mu? elbet uygun vardır, deneyin bence. 1080 göremedim orda tekrar bakıyım ama
quote:Orijinalden alıntı: abaz aga quote:Orijinalden alıntı: kırmızımercimek quote:Orijinalden alıntı: abaz aga bende Seven.Pounds.2008.1080p.BrRip.x264.YIFY arıyorum bulamadım şansa bu başlığı gördüm burdan çıakr bişeyler belki divxplanet'te yok mu? elbet uygun vardır, deneyin bence. 1080 göremedim orda tekrar bakıyım ama 1080p olmasa bile diğerleri de uyabiliyor. Her zaman harfi harfine altyazı arama. 720p ya da x264 vs. yazanlar bile uyumlu oluyor.