Bildirim
Bu aleti Türkiye'de bulabilir miyiz ???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Cok guzel bırseymıs. Turkıyede gormedım hıc ama makul fıyatta gelırse bence yok satar. -
Vallahi harika birşeymiş gerçekten. Ancak bunu kullanmak için en az videodaki kadar şık ve modifiyeli bir araca ihtiyaç olur. Sade bir araçta komik durabilir diye düşünüyorum. -
Ha.......... felaket birşey. -
bu alet memlekete gelse apaçi şahinciler hemen alır -
atlar ters koşuyor! -
Arabada güzel he -
quote:
Orijinalden alıntı: nik bulamadım idare et
bu alet memlekete gelse apaçi şahinciler hemen alır
Hocam ben ne apaçiyim , ne şahinciyim ama ben hemen alırım
Sanırım buldum;
http://www.carsimagazalari.com/products/23479-FANTASMA_OWL_LED_-_LASTIKLERINIZDEKI_HAREKETLILIK.html
Ama KDV dahil fiyatı 1.000 küsür TL, değer mi bilmiyorum.
Ya da Youtube'da kanalın sahibine mesaj atsam veya Amerika'dan arkadaşım gelecek ve Amerika'da yasalmış bunlar, ondan istesem daha ucuza bulabilir miyim
-
Süper birşeymiş. Bence elektrik elektronik mühendislikleri son sınıf bitirme projesi olacak ayarda. Dışarıyı beklemeden Türkiye'de imal edilebilir. -
Bu parça takıldığında arabamı garajda bile bırakmaya korkarım...
Adam komple aracı götürür valla görünce... -
Kendi sitesinde 17000 ruble yaklaşık 1000 lira yapıyor tanesi. 4 tanesini ise 50000 rubleden satıyorlar. -
çok güzelmiş ama yav
yakında çin menşeili muadilleri satılmaya başlanır 150 200 tl den -
Bu alet TRdeki çukurlara dayanmaz kopar uçar. -
http://fantasmaowlled.com/order.html bu sitede var, türkiye için telefonda vermişler ama fiyat çok yüksek geldi bana -
Alevli olanı çok fiyakaymış ya -
at iyi de ters kosmasaymis -
Allah esirgeye. İyi ki Türkiyede yok... -
düşük hızlarda işe yaramaz sanırım -
Güzel birşey 4 tanesini 400-500tl ye bulsam alırdım.Ancak en ucuz ebayda tanesi 370dolar bana fazla geldi -
Kazaya sebebiyet :-) yanda giden arac kullanicisi jantlara bi daldiginda onundeki araca bindirmesi kuvvetle muhtemel :-)
Benzer içerikler
- lpg filtresi değişimi
- audi a3 paket sıralaması
- golf 1.6 fsi alınır mı
- egm boş plaka sorgulama
- app plaka muayeneden geçer mi
- volkswagen ıd 4 fiyat
- habaş otomotiv
- ssangyong actyon
- suzuki swift 2024
- volkswagen tayron 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X