Bu adamlar benim bilgilerime nasıl ulaşıyor abi nerde gizlilik vatandaşlık
1 Mobil
-
-
Böyle aslı astarı olmayan numaralarla muhatap olmayın. Bilmediğiniz numaralardan arıyorlar; "Alo... Alo... Alo..." diyorsunuz, karşı taraftan ses yok. Sesinizi kopyalarlar, yapay zekâ ile başınızı belaya sokacak seslendirmede kullanırlar. Uğraşır durursunuz.
WhatsApp'dan bilmediğiniz numara görüntülü arama yapıyor. Sakın açmayın. Karşı tarafta çıplak biri oluyor, ekrana da sizin görüntünüz geliyor. Ekran kaydı yapıyorlar. Sizi sapık bir ilişki içinde gösteriyorlar. Bilmediğiniz numaralardan gelen görüntülü aramaları açmayın. Böyle numaraları engelleyin gitsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
satın alıyorlar
_____________________________ -
Beni de dolandırıcı aradı, o gün patlıyordum böyle, ne yapsam yapsam, tanımadıgım numara ama kafa buluruz belki diye yanıtladım, programcılıktan zaten bıktım, hep aynı seyler, dinleyebileceğim tüm müzikleri dinledim, hep aynı seyler, Antalya'da gezilebilecek her yeri gezdim o da aynı yerler, oyun falan da sarmıyor pek, neyse birilerine sararız umuduyla yanıtladım yani, benim ve evdeki herkesin bütün bilgilerini okudu, ondan sonra, adınız teröre karısmıs ve ben komiserim dedi, ondan sonrasını buraya yazamıyorum cünkü kurallara aykırı olur özet bile veremem cünkü o bile kurallara aykırı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Aralık 2025; 19:29:29 >_____________________________ -
O bilgileri daha önce, malum siteyi patlatıp, DB'leri indirip yaydılar ya, oradan ele geciriyorlar. Yani patlamıs bilgiler hep dolasıyor zaten. Bana bilgilerimi okudugu zaman hic sasırmadım zaten. Nereden elde ettikleri belli... Yani sadece telefon numarasından bile sorgulatıp, tüm bilgilerini görüyorlar. TR'de ne kadar eleman varsa bilgileri geziyor ortalıkta..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Aralık 2025; 19:36:53 >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Böyle aslı astarı olmayan numaralarla muhatap olmayın. Bilmediğiniz numaralardan arıyorlar; "Alo... Alo... Alo..." diyorsunuz, karşı taraftan ses yok. Sesinizi kopyalarlar, yapay zekâ ile başınızı belaya sokacak seslendirmede kullanırlar. Uğraşır durursunuz.
WhatsApp'dan bilmediğiniz numara görüntülü arama yapıyor. Sakın açmayın. Karşı tarafta çıplak biri oluyor, ekrana da sizin görüntünüz geliyor. Ekran kaydı yapıyorlar. Sizi sapık bir ilişki içinde gösteriyorlar. Bilmediğiniz numaralardan gelen görüntülü aramaları açmayın. Böyle numaraları engelleyin gitsin. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler