Bildirim
Bu adam ne diyor ? Renault Symbol Kaza Önleme Sistemi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Fren pedalı heralde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayatel kürsi olabilir camda. -
Bizim arabada nazar boncugunvar hocam onun gibi bir sey herhalde
Arka tampona profesyonelce yerleştirilmiş 4 adet süpersonik sensör sayesinde geri geri giderken arkadaki araca yaklaşınca otomobilin içerisine sesli ikaz gönderilir hatta sistem o kadar gelişmiştir ki arkadaki araca yaklaştıkça sesli ikazın şiddeti artar, böylece geri geri park ederken yaşanılan kazalar önlenmiş olur.
quote:
Orijinalden alıntı: the_zula
ayatel kürsi olabilir camda.
Güldürdü. -
Reno sahipleri araçlarını sever. Her km de ekonomik sürüş keyfi gaza getirmiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
istepne nedir ben bunu hala çözemedim .Stepne yaz yedek lastik yaz yani
Gectigimiz yil esp zorunlu hale geldigi icin, saniyorum esp den bahsediyor.
İstepne yazan ilanı hemen kapatırım.
İstepne yine iyi , nelere gördü bu gözler istetme isletme vs..
aslında hiç bir şey demeyeceksin, direk gidiceksin aracı görmeye.... araç başında kaza önleyici sistem olduğu için bu arabayı almaya geldim diyeceksin sonra sistemin detaylarını sorup karşı taraf birşeyler zırvaladıktan sonra dalgamı geçiyorsun lan sen deyip kafasını cama gömeceksin. -
Belki yastık felan bağlamıştır tampona.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kafayla anlamayacağı için ESP yi kısaca kaza önleyici sistem diye anlatmışlar. Buda o şekilde yazmış kesin.
Valla Renault olduğu için belki araçın içinde kaza önleyici otomatik bir sistem olabilir.Reno symbol sahipleri sanşlı yani şimdiye kadar bilmiyorlardı şimdi ögrenmiş oldular.
quote:
Orijinalden alıntı: Ar ge
Gectigimiz yil esp zorunlu hale geldigi icin, saniyorum esp den bahsediyor.
kasım 2014
quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Valla Renault olduğu için belki araçın içinde kaza önleyici otomatik bir sistem olabilir.Reno symbol sahipleri sanşlı yani şimdiye kadar bilmiyorlardı şimdi ögrenmiş oldular.
renault un sıkı bir takipçisi olarak sen bilmiyorsan, bu özelliği Kimse bilmiyordur.
quote:
Orijinalden alıntı: auto_man
quote:
renault un sıkı bir takipçisi olarak sen bilmiyorsan, bu özelliği Kimse bilmiyordur.
Renaultun sıkı bir takipçisi olduğumu nereden çıkardın sadece arada takip ediyorum o kadar.Bence böyle kaza önleyici bir sistem mümkün dediğim gibi Renault ilklerin markasıdır.Hayırlı günler.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: auto_man
quote:
Renaultun sıkı bir takipçisi olduğumu nereden çıkardın sadece arada takip ediyorum o kadar.Bence böyle kaza önleyici bir sistem mümkün dediğim gibi Renault ilklerin markasıdır.Hayırlı günler.
her konuya renault un bir aracini önerdiğiniz için olabilir mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- würth radyatör tıkayıcı zararları
- aracım park halindeyken yağ damlatıyor
- dacia dokker 1.6 eco-g yorumları
- fiat fiorino otomatik vites sorunları
- kanister valfi nedir
- kia ev4
- ssangyong torres türkiye fiyatı
- toyota corolla 2022 fiyat listesi
- byd atto 3 2025
- togg batarya kapasitesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X