Şimdi Ara

Bu 3 Telefon arasında kaldım sizce hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HTC Touch Diamond, HTC Touch Cruise, Samsung Omnia

Bu 3 telefon arasından hangisini tavsiye edersiniz ama öncelikli olarak HTC'ler arasında birini seçin sonra 3'ü arasından çünkü daha çok HTC'lerden birini düşünüyorum. Diamond'un hafızası çok az gibi geldi yani yetmeyebilir ama ekran kalitesi ve tasarım olarak çok üstün bu yüzden biraz kararsız kaldım. Bu arada tavsiye etme nedeninizi de yazarsanız sevinirim.

Edit: Samsung Innov8 yazmışım Omnia olcaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yola -- 11 Ekim 2008; 0:41:14 >

• samsung omniayı tercih ederdm ben olsam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

samsung omniayı tercih ederdm ben olsam...

omnia
  • Bence omnia
  • Samsung omnia bencede
  • Samsung Omnia gerçekten her açıdan çok başarılı
  • walla aynı başlıktan ben de açmıştım sonradan seninkini gördüm ben de aynı durumdayım bu 3 tlf arasında kaldım ama ben yurtdışından getirtmeye çalışcam. 3 tlf da hemen hemen aynı fiyata yurtdışında (450 euro), yani omnia için fazla farketmiyor ama htc'ler bayağ ucuza denk geliyor. Ayrıca HTC Touch 3450 var görüntüsü diğerleri kadar şık olmasa da özellikleri fene deil gibi. Bir de bugün nokia 5800 gördüm nette, yurtdışında bu hafta satışa çıkcak galiba ama onun da menuleri yavaş geldi videolarda. Tavsiyede bulunurken nedenlerini de yazarsanız çok iyi olur, ona göre karar veririz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aserto -- 13 Ekim 2008; 20:04:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: head

Samsung Omnia gerçekten her açıdan çok başarılı

omnia daha baskın bencede
  • Omnia daki o ekran olmasa Omnia derdim ama HTC Touch Diamond ağır basıyor. Her açıdan Omniadan üstün bir telefon, Omnianın ne gibi bir artısı var anlamadım, arkadaşlar reklamlarına takılmış sanırım. ancak Diamond ın SAR değeri çok yüksek. Cruise un SAR değerini araştırmak lazım.
  • Touch diamond 1500 ytl ye alıncaksa hiç alınmasın çünkü o kadar etmez. şu an dolarla birlikte fiyatlar coştu. Htc touch hd çıkına kadar hiçbiri çünkü fiyatı fazla düşmeyecektir . ama ben parasını dert etmem dersen omnia alma da ne alırsan al.
  • ekran dışında herşeyiyle omnia
  • kesinlikle omnia.... gecen hafta aldim hala bulutlarin uzerindeyim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.