Şimdi Ara

Bu 2 Ekran kartından hangisi alınmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bence ikisini de degil bunu al.770 280x'in rakibi bu arada yani 4gb 770 alinca 280x'ten daha hizli olmuyor ki 290'dan iyi olsun.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10101
  • Cevap için çok teşekkür ederim, vatan stoklarından bir ürün almayı tercih ediyorum. Söylediğiniz ekran kartı gerçekten çok güzel ancak stokta yok. Sapphire R9 290 TRI-X OC stokta var, yani 290 mı tercih etmeliyim ?
  • 770 4gb alacaksan 700 liraya gormustum ikinci elde belki simdi daha da dusmustur yani 770'e 900 kusur lira verilmez o kadar butce varsa tabii ki 290 daha iyi olur hatta belki 280x de alsan kurtarabilirsin.sistemi yazar misin komple.

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-dual-x-oc-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti-13033.html
  • Kullandığım sapphire r9 280x toxic ekran kartı artifact sorunu sebebiyle servise gönderildi ve bugün servisle görüşme yaptım. Değişim ve iade talebimin onaylanacağını söylediler. Yani cumartesiye kalmaz vatan bilgisayarda geçerli 883 liralık bir çek elimde olacak. Bende üzerine yaklaşık 100 lira kadar fark ekleyip 290 serisine geçmeyi düşündüm. Çünkü ne kadar 280x serisi kullandıysam hayır görmedim

Fx 9370
    Asus m5a99x evo r.20
    12Gb kinston ddr3 1600 mhz ram
    high power direct 12 1000w power suply
  • artifact yuzunden mi hayrini goremedin yoksa kartin hizi mi yetmiyordu?ben de 280x kullaniyorum oynayamadigim oyun olmadi ubisoft ozurlu oyunlarini saymazsak.elektronik sans isidir artifact asusta cok oluyor ama bende yok diyen de var.durum buysa 290 yeterli gelir o zaman.
  • Aynen hocam artifact sorunu yüzünden hayır göremedim, sonuncusu ile birlikte 3 tane 280x kullandım, asus ve iki tane sapphire; artifact sorunu yakamı bırakmadı. Bugün servisteki kişiyle görüştüm oda call of duty advanced warfare ile denemiş ve artifact sorunuyla karşılaşmış. Kısmetse cumartesi gününe kadar çek konusunu halledeceğim. Hallettikten sonrada karar verdim R9 290 Tri-x O.c. alacağım, umarım bir problem yaşamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu 3 monitörden hangisi ?
    4 ay önce açıldı
    ekran kartı hangisi daha iyi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Hep de sizin konularınıza denk geliyorum son durumları an ve an takip ediyorum.

Bu paraya alabileceğin kartlar GTX970/R9 290`dır.770 280X kalitesinde olduğu için şu anki piyasaya göre 900+ vermek akıllı bir hareket olmaz.

Biraz daha çıkıp GTX970 alabiliyorsan çok güzel olur ama şu an 900 lira civarina alinabilen 290`lar da tam f/p ürünleri.Üzmez seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnqelTR kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, sizin gibi değerli kişilerin verdiği bilgiler doğrultusunda hareket etmek gerçekten iyi oluyor Gtx 970 kartlar şu an 1100-1200 lira civarında seyrediyor, hatta asus 1355 lira vatan bilgisayar'da. Bana kalırsa 1355 lirayı oraya vermektende oyun konsolu almak en mantıklısı çünkü bilgisayarı oyun amaçlı kullanıyorum. Şimdilik Sapphire r9 290 Tri-x o.c. fazlasıyla işimi görür diye düşünüyorum, sizinde dediğiniz gibi sahibini üzecek bir kart değil
  • GTX770 fiyatları ucuzlamadıkça sıfır alınmamalı.
  • netten alışverişe vatanda zotac gtx 770 699TL şu an 10 adet kalmış.
  • CoNaR-X kullanıcısına yanıt
    Evet dikkat ettim hocam, 2gb 256 bit modeli ve başka yerlerde 800 liranin üzerinde ama vatan güzel bi indirim yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

GTX770 fiyatları ucuzlamadıkça sıfır alınmamalı.

Kesinlikle hocam araştırmalarımın sonucunda size katılıyorum, 900-1000 tl ödenecek kartlar değil onu anlamış oldum.
  • The.ApoLLo kullanıcısına yanıt
    Ben anlatayım hatta; siz ne kadar ucuzlaması gerektiğini yorumlarsınız: Aralık 2013'te Vatan'dan Asus GTX770 2GB modelini 928 liraya aldım. 4 GB modeli de 1.015 - 1.030 lira civarındaydı.

Kartlar o esnada çıkan son seriydi; şu anki 900 serisi gibiydi yani... Aradan bir yılı aşkın zaman geçmiş. Şimdi yeni seri de geldi; rakip de denk seride fiyatları biraz indirdi. Bu serinin Asus tarafında ise fiyat bakımından tık yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.