Şimdi Ara

Btwin Rockrider 340 Sahipleri Kulübü EDİT:17 AYLIK KULLANIM NOTUM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
14
Favori
36.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bisiklet almak istiyorum bir suredir arastiriyorum arkadasimda btwin rockrider 340 modeli bir bisiklet var kullandigimda surusu ve goruntusu guzel gelmisti ama cok incelemeye vaktim olmadi acikcasi bisikletlerle ilgili cok bilgim de yok sizce güzel bir bisiklet mi yoksa baskalarina da bakmali miyim? Tesekkurler (Markalarini yazarsaniz sevinirim.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a beyler bayanlar. Rockrider 340 alasım var. arkadaşım 5.1 aldı hangisi daha iyi. kullananlar söyleyebilirim mi. bütçem kısıtlı ondan dolayı btwin'e yöneldim. aklımda hep salcano vardı
  • Merhaba;

    5 aylık , sıfır ayarında B'twin RockRider 340 orjinal dış lastiği ile 575 TL.

    Şu an üzerinde 1 aylık marathon plus var (fotoğrafta ki gibi) . Bu lastikler ile isteyen olursa fiyat 775 TL.

    Faturası var.

    Garantisi devam ediyor.

    05/08/2016 da bakımı yapıldı. .

    Yer Mersin
    Bu mesaja eklenen görseller:

    Btwin Rockrider 340 Sahipleri Kulübü EDİT:17 AYLIK KULLANIM NOTUMBtwin Rockrider 340 Sahipleri Kulübü EDİT:17 AYLIK KULLANIM NOTUMBtwin Rockrider 340 Sahipleri Kulübü EDİT:17 AYLIK KULLANIM NOTUM

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beyler yakında bisiklet alıcam rr300 mü yoksa 340 mı tavsiye edersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende en kısa zamanda aranıza katılmayı düşünüyorum ve herhangi bir sorun yaşayan var mı ve asfalt yolda bünyeyi çok yoruyor mu çünkü genelde asfalt ta kullanacağım ayrıca 2. el olarak ta alabilirim sakaryadayım ancak izmit ve istanbuldan da 2. el olarak alırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karlche

    arkadaşlar bende en kısa zamanda aranıza katılmayı düşünüyorum ve herhangi bir sorun yaşayan var mı ve asfalt yolda bünyeyi çok yoruyor mu çünkü genelde asfalt ta kullanacağım ayrıca 2. el olarak ta alabilirim sakaryadayım ancak izmit ve istanbuldan da 2. el olarak alırım

    Ben herturlu arazide kullandim, kondisyonum yerinde sahsen asfaltta hic yormuyoe beni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar, bugün oldukça temiz ikinci el 340 alarak aranıza katıldım. Bisikletin üstünde standart 2.00 inc tabanlı mtb lastikler var, 2.25 tabana geçsem sıkıntı olur mu ne dersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nastyman -- 26 Mart 2017; 22:56:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle bu bisikletin 2.el modelini 400 liraya buldum. Sizce almalı mıyım? Yoksa biraz daha beklemeli miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parcalari saglamsa alinir sifir fiyati 700 tl. 400 tl ye iyi kondisyondaysa bedava :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşim bugün 400 liraya kron xc 250 buldum hangisini tercih etmeliyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XC v frenli mi disk frenli mi ? 400 liraya XC250 Bulduysanız bedava kaçırmayın
  • V fren

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba abiler ablalar kardeşler. Ben de bisiklet sporuna başlamak istiyorum ve B'twin Rockrider 340'ı gözüme kestirdim. Boyum 1.75 kilo 100. Amacım hem zayıflamak hem de kısa mesafelere bisikletle gitmek. Şimdi tavsiyelerinizi bekliyorum B'twin Rockrider 340 iyi bir seçim mi yoksa başka bir bisiklet mi tercih etmeliyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: THELEGENDOFDARK

    Merhaba abiler ablalar kardeşler. Ben de bisiklet sporuna başlamak istiyorum ve B'twin Rockrider 340'ı gözüme kestirdim. Boyum 1.75 kilo 100. Amacım hem zayıflamak hem de kısa mesafelere bisikletle gitmek. Şimdi tavsiyelerinizi bekliyorum B'twin Rockrider 340 iyi bir seçim mi yoksa başka bir bisiklet mi tercih etmeliyim?

    Merhaba dostum,ben almadan önce araştırma yapmıştım çoğu kişi gibi fiyatına göre güzel bir bisiklettir tam bir f/P ürünü yani.Özellikle maşası klasmanında diğerlerine göre daha kaliteli .Alıcaksan tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar bu bisikleti haftaya alacağım da bir sorum var bunu cevaplarsanız çok sevinirim bisikletteki S/M/L bedenleri nasıl bir farklılık gösteriyor? boyum 1.68 civarı S beden çocuk modeli mi oluyor hangisini seçmeliyim karar veremedim yardımcı olur musunuz beden ölçüleri hakkında?
  • https://forum.donanimhaber.com/btwin-rockrider-340-mtb-bisiklet--126295531#126295531

    Eğer ciddi düşünen olursa fiyatta anlaşabiliriz. :)
  • 1 yıl ara vermiştim bisiklete, 6 sene boyunca market bisikleti diye adlandırılan çift amortisorlu bi bisiklet kullanıyordum. dün rockrider 340'a geçtim ve inanılmaz rahat bi bisiklet, hiç yormuyor ve hafif. 6. katta oturuyorum ve asansör yok 2 saat boyunca sürdüm (5 dk dinlendim sadece) ve eve tek nefeste çıkarabildim bisikleti eve geldigimde hiç ağrı sızı yoktu.önceki bisiklette dinlene dinlene 10 dk da zor çıkarıyordum ve daha zayıftım o zaman düşünün :) bunca sene ne sürmüşüm ben ya.
    sarı renk m beden aldım.(boy 1.69 kilo 85, s beden çok küçük görünüyor boy kilo benim gibi olan kişilere tavsiyem m beden alın) sarı rengi seçmemin sebebi de gece sürdüğüm için görünebirlilik. fosforlu gibi sanki çok parlıyor dikkat çekiyor arabalar daha uzaktan gidiyor size. gece sürmeyecek olsam gri rengini alırdım :) tek sıkıntısı sele, alırken mutlaka decathlondan 25 liralık olan bi sele kılıfı alın size yeter, daha fazla para vermeye gerek yok. benim gibi 85 kilo bi ayının bile 2 saatte hiç kıçı başı ağrımadı :)




  • bende siyah ve mavi karışımı olan modelden aldım , kulübe benide yazın .d
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gunsnfuckers

    bende siyah ve mavi karışımı olan modelden aldım , kulübe benide yazın .d

    hangi beden hocam ?
  • L dostum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.