Şimdi Ara

BTK REZALET- 5816 Sayılı Atatürk'ü Koruma Kanununun Kaldırılması...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EDİT: Arkadaşlar bu BTK'ya nasıl insanlar alınıyor anlamış değilim. Yaptığım şikayet sonrası geri dönüş aldım fakat BTK bana saçma sapan bir cevap verdi.

Aktif değil ya da çalışmıyor dediği linke e-mail üzerinde "googlede ara" yaptığımda 3 saniyede ulaşabiliyorum ya da copy-paste yaptığımda link de gayet iyi çalışıyor. Teknoloji özürlülerini sanırım torpille yerleştiriyorlar.

REZALET.

5816 Sayılı Atatürk'ü Koruma Kanununun Kaldırılması...

Yukarıdaki olayın konusu daha önce açılmıştı yönetim her nedense silmiş.

Arkadaşlar bu gibi kampanyaları BİMER'e şikayet edelim. Ben şikayetimi yaptım ve BİMER tarafından geri dönüş aldım. Kaldırma işlemleri için ne gerekiyorsa yapacağım. Sizlerde destek veriniz.

https://store.donanimhaber.com/4a/ac/9c/4aac9c72cb62df8df44872d6c2ee2c9b.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 28 Aralık 2017; 17:56:40 >

• Devlet-i Al-i Osmaniye nedir, ben buna takıldım. Herif o kadar cahil o kadar cahil ki kullanıcı olarak seçmeye çalıştığı şeyi bile yanlış yazmış, doğrusunu bilmiyor. Osmaniye ilçeyken il oldu; şimdi de devlet olmuş haberimiz yok. Osmaniye'nin önlenemez yükselişine tanık oluyoruz.
  • Neden bizim insanımız geçmişiyle barış içinde olamıyor ya ülkeyi kurtaran bir liderden ne istiyorlar anlamıyorum,yabancıların böyle bir lideri olsa hepsi sever ama bizim insanımız da sorun var başarılı olanı tebrik etmek yerine böyle saçmalıklarla uğraşıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kanunu burası dahil kaldırılmasını isteyenler sadece Atatürk düşmanları. Sözde "gerçek tarih" dedikleri yalanları, iftiraları bol hakaretle söyleyemedikleri için dertleri var.

Yok şunu diyemiyoruz, yok böyle eleştiremiyoruz derler.

Mesela burada açılan konuda lozan hakkında konuşamıyoruz falan demişlerdi. Bu ülkenin cumhurbaşkanı kalkıp lozana laf söylüyor, iktidar vekilleri reklam arası diyor, açıkça Atatürk düşmanlığı rahatça yapıyorlar ama bunlar kanundan dolayı ses çıkaramıyormuş.

Daha sosyal medya hesaplarına girmedim bile. Orada edilen hakaretin haddi hesabı yok zaten.

Aslında bu kanun onlar için bir bahane. Yani söyleyecek bir şeyi, mantıklı bir argümanı yok ama "kanun var ondan konuşamıyorum yoksa çok şey derim" diyorlar işte.
  • bunları silen yönetimin işi gücü yok zaten ve bunları kim yönetici yaptıysa orası da muallak. küfür içermeyen okkalı bişeyler yazmıştım oraya birilerinin ağırına gitmiş sanıyorum. Atatürk düşmanları her yerde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.