. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91EE1B1DA -- 30 Temmuz 2022; 2:24:40 > |
.

-
-
Allah kahretsin ya, bunun sonu iyi bir yere gitmiyor.
İnsanlar düşünmekten korkar oldu.
Allah'ınızdan bulun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
adamlar bi CTRL+F -> Erdoğan , RTE yazıcak ups bi bakmış ben varım orda XD
-
Bir de üzerine hacklenir topladıkları veri tabanı ooooh kim nereye ne kadar girmiş komple ortada.
Çin’de yaşananlar bir demo arkadaşlar, tüm dünyaya uygulanacak Yuce reisimiz ne dedi? “Yeni dünya düzenine uymak icin elimizden geleni yapacağız” adam ağzıyla söyledi ve yapıyor. :)
İleride kamera görüntülerine yapay zeka da eklenir ufaktan suç tespiti, ardından skorlama.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben de aynısı olacağını düşünüyorum. Şeffaflık adı altında her şeyi ortaya saçacaklar ve insanlara şantaj yapacaklar. skorlama da olacak vatandaş puanı getirilecek ve tam bir diktatoryal sistem olacak kişilerin attığı adım bile kontrol edilecek. zaten bahsettiğin zat bu sistemin oturması için senin de dediğin gibi, hayatını vakfediyor, bazı şeylere. Yapay zeka şuan inanılmaz boyuta doğru evriliyor ve şuan bile telefonlar ve bütün TELE EKRANLARDAN her türlü çıkarımı yapıyor. biz sadece anlayamıyoruz.
Hoşgeldin yeni dünya düzeni. ALLAH hepsinin... göreceğiz neler olacak.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91EE1B1DA -- 30 Temmuz 2022; 3:59:22 > -
İnternet servis sağlayıcıları yazışmalarımızın log kayıtlarını tut(a)maz. Zaten hemen her platformda yazışmalar uçtan uca şifrelenir. Görebilecekleri en fazla şey hangi siteye girmişiz. Mesela bu siteye girdiğimizi görebilirler ama hangi kullanıcı olduğumuzu bilemezler. Bunun için ISS'den ip numaramızı alıp bu ip numarasının kangi kullanıcıya ait olduğunu ilgili siteye sormaları lazım. Tabii yine de mahkeme kararı olmaksızın bir kişinin internet trafiğini izlemek korkunç bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Primat Operatörü -- 9 Haziran 2022; 18:41:1 > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91EE1B1DA -- 30 Temmuz 2022; 3:58:52 > -
Zorno sitelerine girenleri düşünemedim şimdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ailene ip adresiniz üzerinden zorno sitelerine girilmiştir diye mesaj gitse mesela.
VPN siz girmez oldum zaten bir yere de https sistemlerde en fazla hangi sitelere girdiğiniz gözükür ayrıntılarını görmezler. VPN ile birlikte hangi site olduğunu da göremezler.
IP adresi alıp sonra bu adam Twitter'da bu hesap ha diye belki tespit edilebilir ama bu da kolay iş değil önce isp ip adresini verecek sonra Twitter o ip hangi hesap falan diye bakılmasına izin verecek boş adamlar için uğraşılacak şeyler değil.
Tabi korkutucu bir olay da ehh alışıldık şeyler tr şartlarında
cladvpn deneyebilirsiniz.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91EE1B1DA -- 30 Temmuz 2022; 3:58:5 >
En Beğenilen Yanıtlar

Allah kahretsin ya, bunun sonu iyi bir yere gitmiyor.
İnsanlar düşünmekten korkar oldu. Allah'ınızdan bulun. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X