|
BTK’dan çok sayıda eSIM sağlayıcısına erişim engeli (10. sayfa)
-
-
Halk için ucuz veya yararlı bir şey varsa engelle gitsin. İlla o 3 yiyici yiyecek paraları değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Avrupada 19 euroya sinirsiz 5g hatti kullaniyorum, 4 sim kart yada esim hakki veriyor saatime tabletimi bilgisayarıma sınırsız internet paylaşıyorum ya da hat takıyorum bağlantılı yeri varsa, diger tum avrupa ulkelerinde gecerli gb hediye ediyor. Şehir değiştiriyor gibi Avrupa'da ülke değiştiriyoruz ama hat ile alakalı herhangi bir sorun yaşamıyoruz. Birde ülkemdeki rezilliğe bak. 2025 yılında internet ve hat erişimi bu kadar zor olmamalı.
-
sanırım bu e-simleri wifi ile kullanıp orayı burayı ucuza arayabiliyordu insanlar yurt içinde. yoksa yurt dışında kullanımını kimse engelleyemez. eğer olay buysa arkadaşın dediği gibi vpn ile atlatılabilir bu durum ama o zaman da yavaşlar, verimli olur mu bilemedim.
yarın öbür gün start link türkiye'de hizmet vermeye kalkarsa ne yapacaklar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 14 Temmuz 2025; 12:4:19 >_____________________________ -
Halkına düşman bir...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Emredersin paşam başka bir arzun?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendi halkına düşman bir hükümet var.halkın yararına olan herşeye engel oluyorlar.
-
Aslında cokda ucuz değil e-sim. İspanya'da 10 Euro'ya 30 gun 50 GB ve konuşma dahil turist sim aldim e-sim çok daha pahalıydı. E-sim birden fazla ülkeye gidecekseniz avantajlı oluyor.
-
Operatörlerin karı düştü demek, yazıklar olsun milletin lehine bir şey yok artık. Üç tane operator at kosturuyor ülkede, sanki ortaklar.
-
yıllardır insanlık suçlarından söz ediyoruz fakat bilinç düzeyleri ortada.
ortadoğuda verilen rollerle işlenen suçların yurtiçine yansıması bile öğretici olmadı.
çünkü, basın organlarının yalan haber yaptığı gerçeğinin farkına erişememiş bir kitle var.
ne aktarılırsa, konuşmalarından aksinin olabileceği olasılığına kapalı olduğunu belli edecek biçimde ana-akım basından aldığı haberi savunduğunu ortaya koyan, bilinçli/bilinçsiz kör bir kitle ile acı bir varoluş deneyimi bu.
kişisel gelişkinlik düzeyinin belirleyiciliğinin kaçınılmaz getirisi.
gelecekte bunlardan iz kalmayacak.
toplumda, doğada olumlu karşılıkları yok.
olumsuza, olumsuz yansımalarını deneyimlemek, evrenin kaçınılmaz döngüselliği.
bu ana dek kıvılcım çıkmaması, bu olumsuzluğun sürekliliği oldu.
çıkışı da, yol için kaçınılmaz başlangıç olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 15 Temmuz 2025; 23:25:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Gelecekte umarım bunlardan iz kalmaz ama sizin benim gibilerin ruhunda iz bırakıyorlar ve İzmirli faşistler gibilerine vakit kazandırıyorlar, onlar hep bir adım önde oluyor "demokrasi" oyunu yüzünden...
Aman vajinaları ıslak kalsın 🤮🤮🤮
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yazılar çok taraflıca siliniyor ve bu durum oldukça çirkin, elbet bir bedeli olacaktır... -
olası gelecekte, her iki yönde de olumsuz bir süreklilik olmaması için, politikacıların izlediği yolların basındaki yansımasının 'gerçekliğini' alışılagelmiş gelenekçilikle sorgulamadan hemen onaylamamak gerektiği algısını en kısa, anlaşılır biçimde verebilmeliyiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 15 Temmuz 2025; 23:36:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eSIM.io da engellenmiş, firma haklı olarak isyan etmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
Sosyal medya da engellenen esim operatörleri 34 oldu diye haber geçmişler ama isimleri yazılmamış. Engellenenlerim tam listesi mevcut mu?
https://x.com/bosunatiklama/status/1946645170176356434
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
BNESIM den e sim almıştım geçen sene,sorunsuz çalışıyordu ama engel geldiği günden beri baz istasyonuna bağlanmıyor ve şebeke almıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sen yurtdışına çıktığında esimi kullanabiliyorsun istediğin gibi, roaming yapmana gerek yok yani. BTK yurtdışındaki kullanımı engelleyemez. Türkiyeye giren yabancı turist vs esim kullanamayacak, oepratorlerden geçici hat almak zorundalar. Senlik bir konu yok yani
-
Turkiye'ye giren turistlerin kendi hatlari e-sim ise de kullanabilir, sadece ulkedeki yasaklanan gecici e-simlerden alamayacaklar. Hali hazirda Verizon, T Mobile gibi e-sim'i olanlar neden kullanamasin. Herkes bir seyler uyduruyor sadece. Boyle bir sey olsa once T-Mobile bizi uyarir duyuru yapardi Turkiye'de hattiniz calismayacak diyerek.
En buyuk gelir kaynagimiz turizm arkadaslar turizm! Turistler kendi kartini kullanamazsa nolur hic dusunmediniz degil mi?
Gecici e-sim alip ulkeyi gezerken kullananlar bunu yapamayacak. Cok yanlis bir karar bence, o konuda hem fikiriz, ama kimsenin kendi e-sim hattini kullanamayacagi anlamina gelmiyor, nerenizle anliyorsunuz valla sasiriyorum.
Not: Zaten beyinleri uzerindeki cikintiyi 2 gram kullansaydi insanlar Kemal ve Cetesine oy vermezdi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 9 Aralık 2025; 16:2:37 >_____________________________ -
O kadar sacma bir karar ki, resmen halka korku ve panik yasatiyorlar. Ya Azerbaycan'da bile boyle yasaklar yok, arkadas Turkmenistan'dan beter hale dusurduler koca Turkiye'yi!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 10 Aralık 2025; 16:44:46 >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt