Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: lnsurgent

hiç göremedim
    16 mbit alan biri 5 mi alacak 8 mi

Hızın 16 mbit üstüyse 8 alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydeprem -- 8 Nisan 2017; 13:25:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydeprem

quote:

Orijinalden alıntı: lnsurgent

hiç göremedim
    16 mbit alan biri 5 mi alacak 8 mi

Hızın 16 mbit üstüyse 8 alırsın.

16. ve altı
  • lnsurgent kullanıcısına yanıt
    Paketin 16 mbs e kdar olansa 5 alacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sansa Magna

Paketin 16 mbs e kdar olansa 5 alacaksın.

anladım, teşekkürler
  • 75gb kotam an itibariyle bitti, 3mbit oldum. 20-30gün bana dayanması için wirelessi kapatıp kabloyla sadece bana internet gelmesi lazım.

Lanet olsun böyle ülkeye.
  • Bildiride akn’nin aşılıp aşılmadığına bakılmaksızın yazıyor. Yani kotayı aşsanız da aşmasanız da gece 02-08 arası HER TÜRLÜ yüksek hızınızı alacaksınız. Aynı zamanda da kotaya işlemeyecek. Ne olursa olsun.
  • kummbara kullanıcısına yanıt
    Dakik olarak saate uyacaklarını sanmıyorum ben. Yapar yine bir çakallık firmalar
  • Birde bi arkadaş vardı. Hani superonline ceo'su buna dm atmışta, akksini mi ne kaldırmışmış. Nerde o ya :D
  • O konuda katılıyorum. İndirme falan kurulacaksa en azından 02.30 falan beklenmeli.
  • Turk Telekom faturalarinda "AKN sonrasi hiz" bilgisi hep var miydi yoksa yeni mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

Turk Telekom faturalarinda "AKN sonrasi hiz" bilgisi hep var miydi yoksa yeni mi?

Şubat faturasında yok, mart faturasında eklenmiş
  • 1 mayısı beklemeseydik keşke ama neyse..
  • Turk telekomun mobil modemlerindeki akk değişecekmi bilen varmı

• Arkadaşlar Uydunet'e diyorum benim uyku yok paketi vardı taahhütlü dedim şartlar gelecek ay değişiyor bunu iptal etme şansımız varmı diye. Çünkü bedava oluyor bu servis. bana her seferinde bize bir bildirim daha ulaşmadı diyorlar oysa ben birkaç gün önce bildirim yollandı diye biliyorum servis sağlayıcılara

• Uydunet'e sordum yeni paketler vs gibi şeyler hakkında bilgilendirme yapılmadı daha.
    Adamın yazdığı şu:

"Konu ile ilgili BTK tarafından iletilen bir bilgi bulunmamaktadır. İlgili akn düzenlemesi BTK tarafından iletildiği taktirde gerekli düzenleme tarifelerimizde de uygulanacaktır."

remsi gazetede yayınlandı dedim. üstüne de bunu yazdı

"BTK tarafından henüz bir uygulama düzenlemesi tarafımıza iletilmemiştir."

Adamlar resmen kaçıyor. Ne olacak bunun sonu?
  • SaLiVa S kullanıcısına yanıt
    btk kararı almış duyurmuş ordaki görevlinin haberi olsada olmasada değişmez uygulamak zorundalar her türlü
  • https://forum.donanimhaber.com/btk-1-mayis-akn-uygulamasi-detayli-aciklama--125390101#125390101

Lansman paket hızlarını ve AKN sonrası düşecek hızları detaylı olarak açıkladım, bilemeyen arkadaşlar buradan bakıp öğrenebilirler.
  • ULTRANET LİMİTSİZ 75GB AKN(ADSL)_Çiftetelli Kampanyası 75 GB Kota . Bu paket 1 mayıs değişikliğe ile 8 hızına mı düşecek arkadaşlar kotayı aştığımda ?

( Yalnız şu an 16 demesine rağmen bölgede altyapı hiç olmadığı için bakır telefon kablosu üstünden maksimum 8 olarak alıyorum hızı zaten . Benim için hep 8 olacak artık )

Bir de önceden sözleşme yaptığımız için çiftetelli kampanyası ile acaba 1 mayıs geldiğinde siz eski hükümlere tabisiniz sizin için BTK kararı uygulanamaz . 2019u beklemek zorundasınız derler mi ne diyorsunuz ? ( türk telekom sağlayıcı )
  • Btk karar veriyorsa ipe ipe yapacaklar yeter artık bizi sömürdükleri şu akk kadar salak birşey yok bıktım artık 3mb hızdan aç köpekler ya ye ye doymadılar bizi

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.