Şimdi Ara

BTK AKN HIZA ORANTILI DÜŞÜYOR YENİ KARAR AÇIKLANDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
2.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cehester

kafam karıştı şimdi 16 mı 24 mü :)

senin paketin 50mbps'ye kadar değil mi?

tabloya göre "Paket Lansmanındaki İndirme Hızı - Üst Sınır" kısmına bakarsan 50mbps için akn sonrası hızın 16 olduğunu görürsün. belki 24 de olabilir ama en kötü ihtimal 16 olacak
    Acaba böyle bir şey olabilir mi?
  • Turknet paket sistemini değiştirecektir

100mbite kadar satıyor

herkes farklı hız alıyor

Adil olmaz o yüzden

Güncelleme yapar Turknet
  • Lansman alt sınırından benim anladığım şu: herifler artık 16 mbit parası alıp hattınız en fazla 4 mbit destekliyor diyemeyecek. Sattığı pakette alt sınırı garanti edecek. Valla BTK beni çok şaşırttı. İnşallah içinden bir bit yeniği çıkmaz. Bir de taahhüt indirimlerine üst sınır getirse süper olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bernard12

24mbit'e düşecek.

Eyvallah
    Haberleşme Forumu Kuralları:
    https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922
    ------------------------------------------------------------------------
    Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • BTK ÇILDIRMIŞ OLMALI.

Arkadaşlar ben vodafone 7/7 kullanıyorum şöyle ssabah 7 akşam 7 hız sınırı yok akk yok taahhütlü kampanya 10 gün olmadı geçeli şimdi bu taahhütlüler için geçerli olacak mı yoksa bu yeni paketler için mi? Öncekinde tüm paketler de değişiklik olmuştu taahhütlü taahhütsüz.

Benim paket alt sınır 8 mbs üst sınır 100 mbs yani 100 mbps alabiliyorsan 100 veriyor en son. Ben 16 alıyorum akşam 7 den sonra 3 mbps oluyor ama akn li paket olarak geçmiyor ne olacak benim durum? Olmadı iptal ettireyim zaten durduk yere mesaj geldi paketinizin iptal talebi alındı diye böyle bir talep vermememize rağmen internet kestiler tablette yollamadı belki iptal edicekler.

• akn tamamen kalkması için 2019 bekliyeceğiz oda sözlerinde dururlarsa.

24 mbps ye kadar paket sunup

5 mbps hız aldığında

çağrı merkezi biz 24 mbps ye kadar diyoruz 5 de alabilirsiniz 10 da diyemeyecek

24 mbps pakete sahip birinin minimum hızı 16 mbps olacak. 16 mbps yi veremiyorsa ya seni bir düşük pakete geçirecek. Ya da herhangi bir cayma bedeli ödemeden internet hizmetini sonlandırabileceksin.

tanıtımı da 24-16 mbps arası hız olarak yapılacak.

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

BTK ÇILDIRMIŞ OLMALI.

Arkadaşlar ben vodafone 7/7 kullanıyorum şöyle ssabah 7 akşam 7 hız sınırı yok akk yok taahhütlü kampanya 10 gün olmadı geçeli şimdi bu taahhütlüler için geçerli olacak mı yoksa bu yeni paketler için mi? Öncekinde tüm paketler de değişiklik olmuştu taahhütlü taahhütsüz.

Benim paket alt sınır 8 mbs üst sınır 100 mbs yani 100 mbps alabiliyorsan 100 veriyor en son. Ben 16 alıyorum akşam 7 den sonra 3 mbps oluyor ama akn li paket olarak geçmiyor ne olacak benim durum? Olmadı iptal ettireyim zaten durduk yere mesaj geldi paketinizin iptal talebi alındı diye böyle bir talep vermememize rağmen internet kestiler tablette yollamadı belki iptal edicekler.

Valla hocam mevcut tarifeler ne olacak hiç belli değil. Turknet'de 100e kadar diye satıyor herkese ama herkesin aldığı hız farklı. Bence iptal ettirebiliyorsanız iptal ettirin. Ben de taahhütsüz paket aldım türk telekomdan bu AKN hakkında düzenleme geleceği için. Zaten yeni kararda Gece 02:00-08:00 arası AKN işlemiyor ve full hız kullanabiliyorsunuz bu sürede indirmelerinizi yaparsınız. Bide siz hız 3mbps olacak diye taahhüt imzaladığınız için değişmeyebilir. Sizinki normal AKN değil çünkü normal AKN olsa hız artar dicemde sizinki farklı bir paket

• BTK AKN HIZA ORANTILI DÜŞÜYOR YENİ KARAR AÇIKLANDI

Ama dediğin gibi bunada şükür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Berren ve Bahren ve Cevven
  • ahaha mbiteeee kadarcılar sı.tı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 31 Aralık 2016; 15:9:17 >

Orijinalden alıntı: fp

quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

BTK ÇILDIRMIŞ OLMALI.

Valla hocam mevcut tarifeler ne olacak hiç belli değil. Turknet'de 100e kadar diye satıyor herkese ama herkesin aldığı hız farklı. Bence iptal ettirebiliyorsanız iptal ettirin. Ben de taahhütsüz paket aldım türk telekomdan bu AKN hakkında düzenleme geleceği için. Zaten yeni kararda Gece 02:00-08:00 arası AKN işlemiyor ve full hız kullanabiliyorsunuz bu sürede indirmelerinizi yaparsınız. Bide siz hız 3mbps olacak diye taahhüt imzaladığınız için değişmeyebilir. Sizinki normal AKN değil çünkü normal AKN olsa hız artar dicemde sizinki farklı bir paket

Aynen hocam dediğin gibi düşündüm bende akn olmayan paket gözüküyor benim ki 14 gün olmadı 1 ayda 3 kere vodafone iptal yaptırarak kara listeye alınacağız

Kurumsal paketi bireysel kullanıyoruz milleti arayıp iptal ediyorlarmış bireysel kullananları bana da mesaj geldi iptal talebiniz alındı diye talep olmamasına rağmen madem bu kadar kesmek istiyorlar seve seve gidimde fax ve mail yoluyla kombo yapıp iptal dilekçesi yolluyayım şuan zaten internet kesik ışıklarvar interneti kısıtladılar kafalarına göre

Bu alt lansman sınırı üst lansman sınırına acilen açıklık getirmeleri lazım.

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Dsmart internet + tv bağlatmayı düşünüyorum 17 mbps destekliyor hattınız dedi hem türk telekom hem d smart ayrı ayrı.

Şimdi 8 mbps alırsam 8 - 4 arasında vermek mi zorunda nasıl olacak ayrıca 5 ay bekleyeyim mi yoksa hemen bağlatayım 1 mayıs da da benim ki de yararlanır mı bundan?

7 ay önce TT ADSL'i iptal ettirirken 1 mbps alıyordum o da kopmalı kopmalı nasıl olurda birden 17 mbps destekler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • Farkındaysanız kota artırımı ile ilgili hiç bir ifadeye rastlamadım yoksa benmi görmedim buda demek oluyorki kotalar sabit kalacak zaten issler akk sonrası hızı yükseltecekleri için kota artırımı olmayacak bence büyük bi kaybımız oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakko_76 -- 31 Aralık 2016; 15:23:26 >
    sorun bina kaynaklı olabilir,bina çok eskidir kablolar hasarlanmıştır

modeminde sorun olabilir

ya da o zaman 1 mbps alt yapı kaldırıyordur ama çalışma yapılmıştır 17 mbps ye çıkmıştır kapasite

8 mbps alırsan anladığım kadarıyla 4 ile 8 mbps arasında bir hız alacaksın.

adil kullanım kotasını geçersen de hızınız 3 mbps ye düşecek

yani 8 mbps bağlattım ama 1 mbps hız alıyorum olayı olmayacak.

16 mbps tarfelerilere de bakabilirsin. Onun adil kullanım kotası 5 mbps çünkü.

interneti bağlattıktan sonra ilk olarak modem ve bina tesisatına bakmak gerekiyor.

genelde sorunlar oradan çıkıyor.

Orijinalden alıntı: Hakko_76

Farkındaysanız kota artırımı ile ilgili hiç bir ifadeye rastlamadım yoksa benmi görmedim buda demek oluyorki kotalar sabit kalacak zaten issler akk sonrası hızı yükseltecekleri için kota artırımı olmayacak bence büyük bi kaybımız oldu

Kota artık pek önemli değil gibi,
    TTNET HİPERNET LİMİTSİZ 77TL 35 GB AKN - Bunun hızı 35 gb den sonra 8 mb'da düşecek, 8 de fazlası ile yeterli 800-900 arası hız demek... Bende 50 mb var, sırf Akn sonrası 3çe düşüyor diye almıştım, 3 ayda sözleşme bitiyor, bu pakete düşürtüreceğim.
    Adsl alabilen arkadaşların çilesi ne yazık ki devam edecek yada alternatifleri gözden geçirmeye başlayacaklar, ama durum vdsl de böyleyken, adsl de hatrı sayılır kampanyalar olur.

Orijinalden alıntı: Hakko_76

Farkındaysanız kota artırımı ile ilgili hiç bir ifadeye rastlamadım yoksa benmi görmedim buda demek oluyorki kotalar sabit kalacak zaten issler akk sonrası hızı yükseltecekleri için kota artırımı olmayacak bence büyük bi kaybımız oldu

Kotalar sanırım servis sağlayıcıya kalmış bir durum ama ben yinede az da olsa bir artış olacağını düşünüyorum. Bekleyip göreceğiz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.