evet sorunu tekrar anlatayım xp cd sini takıyorum (eski pc imde en az 100 kere format attığım takır takır çalışsan cd dir) Cd den yükleme için bir tuşa basınız diyor basıyorum... Sonra gerekli dosyalar kuruluyor artık xp sözleşmesi nin gelmesi gereken yerde bu hata geliyor mavi ekranda setup devam etmiyor bu konu hakkında bilgisi warsa aydınlatsın beni ney denediysem fayda etmedi ram in 4 slotu war 4 ünede taktım olmadı işlemcinin thermal grease sini yeniledim olmadı, hdd nin bağlantılarını kontrol ettim çıkartım taktım tozları temizledim ekran kartını söktüm temizledim taktım fayda etmedi sorun nerde bir türlü anlayamadım ... :(
Asus Msi ekran kartı(modelini hatırlayamadım AM2 uyumlu) AMD 3500+ 2.2 ghz 1024 ddr2 hilevel ram 200 gb samsung hdd ati sapphire x1600xt 256 mb ekran kartı özelliklerim de bunlar :(:(
Başka bir ram denemeni tavsiye ederim. Bu tür kurulum hataları genelde 3 sebepten olur. 1-Ram 2-CPU 3-Güç kaynağı
Başka bir xp cd'si ile kurulum yapmayı denemedin mi? Ayrıca cd-rom'da bir sorun olabilir.