Bildirim
Bsınıfı ile minibüs sürmek

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kaza durumunda parayı kitlerler sana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-
bildiğim kadarı ile 2016 öncesi ehliyet almış kişiler b sınıfı ile minibüs sürüyor
ben çevirmede ehliyeti unuttum desem belge no ile sorgulatsam ehliyeti aldığım tarih yazar mı -
quote:
Orijinalden alıntı: Pisikletçi
quote:
bildiğim kadarı ile 2016 öncesi ehliyet almış kişiler b sınıfı ile minibüs sürüyor
ben çevirmede ehliyeti unuttum desem belge no ile sorgulatsam ehliyeti aldığım tarih yazar mı
Sen b sınıfı ehliyeti yeni almışsın ve 2016'dan (alanlara) öncekilere serbestmiş.
Şimdi de sana mı serbest pisikletçi?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Pisikletçi
quote:
ben çevirmede ehliyeti unuttum desem belge no ile sorgulatsam ehliyeti aldığım tarih yazar mı
Sen b sınıfı ehliyeti yeni almışsın ve 2016'dan (alanlara) öncekilere serbestmiş.
Şimdi de sana mı serbest pisikletçi?
bana serbest değil polis ehliyet sorguladığında tarih gözükmüyorsa nereden bilecek benim ehliyeti yeni aldığımı
-
Minibüs 4 tekerse sürersin ama arkaları 4 önler 2 olan yani transit jumbo gibi onları süremiyorsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende B sınıfı var. ama 1994 yılında almıştım. 16+1 e kadar sürebiliyorum. 17+1 olunca otobüs sınıfına giriyor. onu süremiyorum. yeni nesil B sınıfından haberim yok. sormak lazım polise.. -
Ehliyetsi arac kullanmaktan hem sana hemde aracin sahibine 1700 tl kitlerler
quote:
Orijinalden alıntı: DoctorEconomy
Minibüs 4 tekerse sürersin ama arkaları 4 önler 2 olan yani transit jumbo gibi onları süremiyorsun
minibüs 4 teker -
Sadece enliyetle olmuyor hiç kalkışmayın eski ehliyetler minibüs kamyonet sürüyor yeni ehliyet olanlar süremiyor bunun için c sınıfı ehliyet alması gerekiyor ayrıca en önemlisi SRC yoksa kesinlikle kullanamazsınız çünkü polislerin elinde olan bir şey değil ulaştırma bakanlığı sorumluluğunda.
-
Polis her gün sizin gibi uyanık sürücüleri devamlı gördüğü için aşağıdaki cezaları yemek istiyorsan ehliyetsiz dolaşabilirsin.
1.Araç kullanırken sürücü belgesini yanında bulundurmamak ve yetkililerin her isteyişinde göstermemek, (Madde 44/1-B)'den 206 tl
2.Sürücü belgesi sahiplerinin, sürücü belgelerinin sınıfına göre sürmeye yetkili olmadıkları araçları sürmeleri (Madde 39/2)'den 876 lira ceza yersin.
Edit: yazım hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YSNYNR -- 13 Haziran 2017; 22:58:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X