Şimdi Ara

3 Tekerlekli motor ve Köy yolları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, resimde gördüğünüz ve linkte özellikleri yazan motoru almayı düşünüyorum. Bu motoru babaanneme alacağım ve sorum şu;

Arkadaş bu tarzda bir motor, köy yollarında gider mi ? Rampa pek yok, fakat yollar toprak ufak tefek engeller olabiliyor. Birde bunu yaşlı bir kadın kullanacak ? Kolay devrilir mi ?

Babaannen bu aracı marketine gidebilmek ve 1 2 km yakınlarındaki bahçelerine gitmek için istiyor. Bu motor uygun mudur ? Sıkıntıları ne olabilir ?

Daha önce en ufak motor deneyimim olmadı. O yüzden ben pek fikir yürütemiyorum.

http://www.e-mon.com.tr/model/emon-assist-ss

3 Tekerlekli motor ve Köy yolları ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 9 Eylül 2016; 13:58:09 >

• Uygundur bunu kullanan yaşlı teyze ve amcalar çok gördüm hatta halam bunun 2 koltuklusunu kullanıyor köyde. Tabi yol öyle çok engebeli olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 9 Eylül 2016; 20:17:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: forumnik

Uygundur bunu kullanan yaşlı teyze ve amcalar çok gördüm hatta halam bunun 2 koltuklusunu kullanıyor köyde. Tabi yol öyle çok engebeli olmayacak.

Hocam tek derdim, devrilmeye meyilli mi acaba ? Onu merak ediyorum...Öyle bir durum varsa sıkıntılı,

Orijinalden alıntı: forumnik

Zaten çok hızlı gitmiyor, dönüşlerde abuk subuk hareket yapmazsa devrilmez.

teşekkürler hocam,

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Küçük ucuz atv alabilirsiniz belki. Bulunduğum yerde yaşlı çiftçi teyzelerde bolca atv görüyoruz. Pazar alışverişinden, bağ bahçe işlerine kadar vızır vızır geziyorlar. Arkaya minik romork takıp kasa kasa mahsullerini de çekiyorlar.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.