Bildirim
BSC Sunar: 2011'in En İyi 10 Oyunu (5. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
mw3 ve ac:r lafım yokta listede crysis 2 olmalıydı grafik senaryo multi gayet güzel gidiyo _____________________________ -
Aynen katılıyorum bazı arkadaşlara. Skyrim'in bence 1. olmaması gerekirdi. Çünkü 1- RPG tarzı herkese hitap etmediğinden olamaz 2- Battlefield 3 sp si kötü diye 7.sıraya koymuşsunuz ama skyrimde dün ne var diye bi girdim oyuna baktım kılıçla adama vurduğumda adamda bi etkilenme bile yok. O kadar bugu bir arada hiç görmemiştim.
1. seçimi yanlış olmuş_____________________________ -
bu skyrimin müziğide amma gaz verici haa bi altan erdinç abi körüklüyo tam aksiyon flimi gibi _____________________________
ATEŞ YAŞAMDIR -
Liste bence gayet güzel olmuş, tek eksik deus ex'in 4ncü olması. Ben olsam en azından uncharted'ı deus ex'in öncesine koyardım. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Uncharted'ı ilk 3 de bekliyordum 1. gerçekten çok normal 2. de öyle 3. ne kadar sevmesemde yerinde olmuş.
Mutlu Yıllar Bsc._____________________________ -
assasıns creed reveletion yok bence o kötü _____________________________ -
Skyrim herkese hitap etmeyebilir, bugları olabilir ama bu onun mükemmel bir oyun olduğu gerçeğini değiştirmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
MW3'ün olmamamasına hiç şaşırmadım.Bu arada UNC3 gerilerde kalmış ilk 3te olmalıydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 1 Ocak 2012; 11:45:16 >_____________________________ -
Bence gayet adil bir liste olmuş. _____________________________ -
Mortal Combat,Skyrim ve de belki Minecraft çok doğru olmuş :D _____________________________ -
liste hiç doğru gelmedi bana, hiç sinmedi. _____________________________ Core2 Quad Q6600 /\\ GIGABYTE GA-EP45-DS3R /\\ HD7850-DC-1GD5
/\\ OCZ DDR2 1066 (2x1024MB) Titanium Intel Optimized Ed /\\
OCZ StealthXStream 600W /\\ AEROCOOL Hi-Tech7 /\\ 22'' PHİLİPS WX8FB
XBOX CONTROLLER FOR PC -
Uncharted 2 yeterince GOTY oldu diye Uncharted 3'ü birinci seçmeye kimsenin niyeti yok anlaşılan.Bu sene çıkan en baba 3 oyun Uncharted 3, Batman AA ve Zelda Skyward Sword'dur. _____________________________ Malesef bir yanlışım yüzünden forumdan uzaklaştırıldım. Forum yönetimiyle görüşmelerim sürüyor. Şimdilik Yeni üyeliğimOsmanoğlu32dir. -
Liste fena olmamış ama üzerinde biraz daha oynanabilir... _____________________________ MOVE FAST AND BREAK THINGS -
siz mw3 ün neresini beyenmiyonuz.oynamaya gelince oyun zevkli ankete gelince berbat...
yine satılma rekoru kırdı mw3._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: formup
siz mw3 ün neresini beyenmiyonuz.oynamaya gelince oyun zevkli ankete gelince berbat...
yine satılma rekoru kırdı mw3.
satış rakamı diyorlar hala ya
en kolayından örnek homefront oyun çok kötü olmasına rağmen iyi reklam , ilginç konusu sayesinde çok sattı
codda hala isminden satıyor_____________________________ -
Uncharted 3 bir tek bana mı aşağılarda geldi? AC yok o başka konu tabi... _____________________________ -
çok güzel olmuş _____________________________
A true Warsong spits in the face of death -
Yorumsuz! Böyle bir tutumculuk varmı anlamadım.Her anlamayan oy kullanırsa böyle olur. _____________________________ Ne Mutlu TÜRK'üm diyene -
işte bu liste gördüğüm en iyi liste ! tüm oyunlar yerlerini hakediyor özellikle skyrim ! _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X