Şimdi Ara

BSC Sunar: 2011'in En İyi 10 Oyunu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
2
Favori
84.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dorukkan1

Yorumsuz! Böyle bir tutumculuk varmı anlamadım.Her anlamayan oy kullanırsa böyle olur.

bu liste BSC editörlerinin seçimlerinden oluştu. kullanıcı oylamasındaki listeye bak ozaman haklısın dünyanın hiçbir listesiyle alakası olmayan liste çıktı donanımhaber üyeleri tarafından mw3 ü birinci yaptılar ergenler.

Orijinalden alıntı: respect_89

Uncharted 2 yeterince GOTY oldu diye Uncharted 3'ü birinci seçmeye kimsenin niyeti yok anlaşılan.Bu sene çıkan en baba 3 oyun Uncharted 3, Batman AA ve Zelda Skyward Sword'dur.

hayır çünkü bu sene uncharted'ten daha iyi bir oyun olan skyrim çıktığı için uncharted 1. olamadı

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

Skyrim herkese hitap etmeyebilir, bugları olabilir ama bu onun mükemmel bir oyun olduğu gerçeğini değiştirmez

hayatında RPG nedir duymamış oynamamış ingilizce bilgisi watizorneym'le sınırlı olan ergenlerin skyrim'i beğenmemesi doğal bir şey =) ona rağmen oyun tüm dünyada genel ortalama olarak en iyi oyun seçildi.
  • Çok güzel bir liste olmuş ellerinize sağlık. Kişisel görüşüm, minecraft’ın çok abartıldığı yönünde. Evet eğlenceli, yaratıcı falan falan…ama listeye alınmaya değecek bir şey değil. 10.sıraya MW3 girseymiş tam süper olacakmış. Ama sıralama gayet doğru.
  • Teknoloji ilerledikçe oyunlar daha da kötüleşiyo.Bu sene gddr5 ekran kartları 250-300 TL civarlarına geriledi.Bi önceki sene 400 TL'den aşşağıya yoktu.Ekran kartı teknolojisinin bu kadar gelişip ucuzlamasına rağmen oyunlar malesef geride kaldı bence.Eskiden hangi oyunu oynuyacağımızı şaşırırdık.Bi oyun çıktı mı ortalığı kasıp kavururdu.Ağzımız açık oynardık.Ama bu sene hiç bi oyun heyecan yaratmadı bende.Assasins creed 3 , modern warfare 3 , hep aynı oyunların 2 nci 3 ncü versiyonları devam ediyo.Kabak tadı verdi artık.Bunalttı.2011 yılı oyunlar açısından çok berbat bi yıldı bence.

Orijinalden alıntı: asasinodepulgas

Aynen katılıyorum bazı arkadaşlara. Skyrim'in bence 1. olmaması gerekirdi. Çünkü 1- RPG tarzı herkese hitap etmediğinden olamaz 2- Battlefield 3 sp si kötü diye 7.sıraya koymuşsunuz ama skyrimde dün ne var diye bi girdim oyuna baktım kılıçla adama vurduğumda adamda bi etkilenme bile yok. O kadar bugu bir arada hiç görmemiştim.
    1. seçimi yanlış olmuş

herkese hitap etmeyen bir tür olması onun kalitesini ve hakettiği yeri aşağılara çekmek anlamına gelmez. daha önceki yıllarda da mass effect ve mass effect 2 defalarca yılın ödülünü aldılar.

RPG sevmesen bile zevk almasan bile bi oyna oyunu ve verilen emeğe bak, 200'e yakın zindan var oyunda hiçbir zindan diğeriyle aynı değil sadece zindanlarla sınırlı bir olay değil bu, 1000lerce farklı item mevcut oyunda, senaryosu 100lerce farklı side questleri aşırı derecede uzun oyun süresi ve devasa mükemmellikte dünyası verilen emeği göz önüne seriyor. seslendirme ve müziklerinden hiç bahsetmiyorum bile =) şimdi kim bu oyunu mw3 ile aynı kefeye koyabilir sorarım sana? uncharted - batman - bf3 kaliteli oyunlar olabilir ama bu 3 oyunun tek şanssızlığı skyrim ile aynı yıl içersinde çıkmış olmaları.

• Uncharted 3 3. olmalıydı Portal 2 4.olmalıydı ve acr yer almalıydı listede. Bunun dışında dengeli

Orijinalden alıntı: stabwound

quote:

Uncharted 2 yeterince GOTY oldu diye Uncharted 3'ü birinci seçmeye kimsenin niyeti yok anlaşılan.Bu sene çıkan en baba 3 oyun Uncharted 3, Batman AA ve Zelda Skyward Sword'dur.

hayır çünkü bu sene uncharted'ten daha iyi bir oyun olan skyrim çıktığı için uncharted 1. olamadı

O zaman ikinci veya hiç olmadı 3. seçselerdi oyunu kalkıp da listenin en ortasına koymuşlar.Gamespot bile ödül vermemek için adeta üç maymunu oynadı.Lafı fazla uzatmaya gerek yok Uncharted 3 bug yuvası Skyrim'i dizinde sektirirdi geçmişte bu kadar çok ödül almasaydı Ayrıca senaryo görmek,yaşamak istiyorsan bir ara Zelda oyna derim.RPG türünü en iyi oyun tarzı sanan ergenler için özellikle mutlak tavsiye ediyorum.

• quote:

undefined

Tamam oyun evreni büyük, oynanış süresi uzun vs. ama göze batan sürüyle bug var. Onları gördükten sonra oynayası kalmıyor insanın. Sevenleri oynar tabi ayrı. Belki önceki oyunlarını oynasaydım skyrimide severdim.

quote:

quote:

O zaman ikinci veya hiç olmadı 3. seçselerdi oyunu kalkıp da listenin en ortasına koymuşlar.Gamespot bile ödül vermemek için adeta üç maymunu oynadı.Lafı fazla uzatmaya gerek yok Uncharted 3 bug yuvası Skyrim'i dizinde sektirirdi geçmişte bu kadar çok ödül almasaydı Ayrıca senaryo görmek,yaşamak istiyorsan bir ara Zelda oyna derim.RPG türünü en iyi oyun tarzı sanan ergenler için özellikle mutlak tavsiye ediyorum.

uncharted'in 3 veya 2. sırada olması gerekirdi o konuda bende katılıyorum fakat skyrimi hiçbir oyun dizinde sektiremedi tüm dünya oyun basını gerek oyuncu gerek editörlerin seçtiği listelerden bunu görebiliyoruz. o senin kendi yorumun ama skyrim'in 1. olması benim yorumum değil dünya onu 1. seçti

• bence 1. BattleField 3 olmalıydı ama mw3 yok :D :D

Orijinalden alıntı: asasinodepulgas

quote:

undefined

Tamam oyun evreni büyük, oynanış süresi uzun vs. ama göze batan sürüyle bug var. Onları gördükten sonra oynayası kalmıyor insanın. Sevenleri oynar tabi ayrı. Belki önceki oyunlarını oynasaydım skyrimide severdim.

evet basit bir oyun olmadğı için bir çok yerde bug'u var oyunun. benimde rahatsız olduğum yerler olmuştu ama bug'ları bile onun güzel bir oyun olduğu gerçeğini değiştirmez. Vampire: The Masquerade serisini bilir misin bilmem ama buglarıyla ünlü bir seriydi fakat bir çok hayran kitlesi var hala oyunun. hatta o oyunu 2011'de aynı şekilde çıkarsan skyrimin yerine bile layık olur bence

• Minecraft Var, Call Of Duty Mw3 Yok Ne Acaip Bir Sıralama Battlefield3 7. Olmuş o Da Garip. Bence Üyelerin Seçiminden Alınan Tepkilerden Etkilenerek Hazırlanmış.

Orijinalden alıntı: xXxByCharismaxXx

Minecraft Var, Call Of Duty Mw3 Yok Ne Acaip Bir Sıralama Battlefield3 7. Olmuş o Da Garip. Bence Üyelerin Seçiminden Alınan Tepkilerden Etkilenerek Hazırlanmış.

haklısın uncharted batman skyrim felan çok kalitesiz oyunlar 1. sırada mw3 veya bf3 olmalıydı

quote:

quote:

Zelda oynamadan oynamış gibi yapmayalım önemli bir konusu yok oyunun

A true Warsong spits in the face of death

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xXxByCharismaxXx

Minecraft Var, Call Of Duty Mw3 Yok Ne Acaip Bir Sıralama Battlefield3 7. Olmuş o Da Garip. Bence Üyelerin Seçiminden Alınan Tepkilerden Etkilenerek Hazırlanmış.

haklısın uncharted batman skyrim felan çok kalitesiz oyunlar 1. sırada mw3 veya bf3 olmalıydı

Uncharted Oynamadıgım için yorum yapmıyorum. Batman Arkham city Ve Skyrim Oldukça İyi Oyunlar Ama 10. Sırada Minecraftın Olması Ve MW3 Ün Sıralamaya Girmemiş Olması Değişik Geldi.
  • uncharted yada zelda yerlerini hiç haketmiyor.ign uncharted goty seçti.gametrailersde zeldayı seçti.önde gelen birkaç site skyrimi goty seçti diye sizde birinci seçmek zorunda değildiniz bsc.bu arada bende skyrimi sevenlerdenim ancak fazla şişirildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fake_to fake -- 1 Ocak 2012; 13:28:11 >
    2.Doğru düzgün bir oyun... :D
    3.BATTLEFİELD 3
    4.PORTAL 2
    5.Uncharted 3
    6.BATMAN ARKHAM CİTY
    7.ASSASSİN'S CREED REVELATİONS
    8.Gears of War 3
    9.CRYSİS 2
    10.Minecraft
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.