Şimdi Ara

BSC Özel: Uncharted 3 Türkçe İlk 10 Dakika (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
243
Cevap
1
Favori
41.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film olabilecek bir oyun, tamamen bir başyapıt.

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Oyun içi görüntü de koyalım, Uncharted 2 yi oynamamış olan arkadaşlar görsün Uncharted'ın grafiğini.

şu video daki grafikler güzel duruyor kesinlikle.Oyun da mükemmel gibi pc de oynayamayacak olmak kötü bir durum

• Filmlerde ki kaliteye kavusmus, acayip hosuma gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Türkçe dublajdan daha fazla kesit görmek isteyenler konsol üssünün incelemesini seyredebilir.

http://www.konsolussu.com/2011/10/uncharted-3-video-inceleme/

Bu adamlar mükemmel yapıyor bu işi

-= MSI GE70 2PC Apache =-
  • GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUNU FULL TÜRKÇE OYNAMAYA SON 6 GÜN AĞLAMAK ISTIYORUM :))))))
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • Konsolussu inceledi bile siz hala 10 dakikamı koyuyorsunuz gençler biraz daha hızlı çok geride kalıyorsunuz
  • neden bu forumda kimse hiç birşeyi beğenmiyor muhakkak herşeyin kusura vardır ama nedense forumlarda arkadaşlar daha iyisi hergün yapıyolarmış gibi herşeye kötü tarafından uzman gözüyle bakıyolar ya boş konuşuyorsunuz yada buralarda harcanıyorsunuz

Orijinalden alıntı: rambocuk

GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUNU FULL TÜRKÇE OYNAMAYA SON 6 GÜN AĞLAMAK ISTIYORUM :))))))

Gelmiş geçmiş en iyi öylemi ?

Şu yeni jenerasyonu çözmek zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUNU FULL TÜRKÇE OYNAMAYA SON 6 GÜN AĞLAMAK ISTIYORUM :))))))

O kişiye göre öyle size göre öyle değil. Kime ne ?

Her oyuncu tarafından kabul gören ve gelmiş geçmiş en iyi oyun olduğu tescillenen bir oyun varda bizim mi haberimiz yok.

Zevklerin ve görüşlerin kişiye özel olduğunu unutmayıp saygı göstermek gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Türkçe seslendirmeyi bulmuşlar bide beğenmiyorlar hey Allah'ım ya...Ne insanlar var.

Katılıyorum, Umarım böyle projelerin devamı gelir cod , bf , nfs, vs... büyük bütçeli oyunlardada görmek isterim türkçemizi.
    Though down this road we've been so many times
  • şu ana kadarki en güzel türkçe dublaj.

Ama yinede nate'in ingilizce "oh crap crap crapppp!!!" 'ini duuymak gibisi yoktur o yüzden sadece türkçe altyazı :)

quote:

Orijinalden alıntı: trulli

şu ana kadarki en başarılı seslendirme olmuş, killzone ve infamous dan çok daha kaliteli olmuş, tebrik etmek lazım

evet nathan ın sesine biraz alışmamız gerekecek ama o kadar da olsun. bu oyun hem dublajlı hem de altyazılı olarak oynanmayı hakediyor.

ben öyle yapıcam herkese de tavsiye ediyorum

Videodaki seslendirme infamous2 den daha iyi değil bence, ayrıca Cole un ses tonu mükkemmel bir seçimdi.
    Cole un seslendirmesi övgüleri hakediyor ama Drake Okan Yalabık ile tam olmamış.

evet cole un sesi nathan a göre çok daha iyi oturuyo ama oyunda sadece bu karakterler konuşmuyo değil mi?

ben genel olarak çeviri kalitesi hakkında konuşuyorum ve nathan dışındaki karakterler özellikle cutter, sully ve o gizemli kadının seslendirmeleri dört dörtlük olmuş.

kaldı ki nathan'a da oyun içerisinde alışırız diye düşünüyorum.
    AMD RYZEN 5 3600@4.1Ghz CPU | CORSAIR H100İ PRO RGB | ASUS ROG STRIX B350-F GAMING MOTHERBOARD | 2*16 GB GSKILL TRIDENT Z NEO 3200Mhz RAM | SAPPHIRE RX5600XT PULSE GPU | 250 GB SAMSUNG 970 EVO SSD | 500 GB SAMSUNG 870 EVO SSD| 250 GB SAMSUNG 840 EVO SSD | CORSAIR 4000D AIRFLOW CASE | CORSAIR RM650X 80+ GOLD PSU |GIGABYTE G32QC QHD 2K 165Hz HDR400 MONITOR | LOGITECH G613 WIRELESS MECHANICAL KEYBOARD | LOGITECH G403 LIGHTSPEED MOUSE | MICROSOFT XBOX ONE S GAMEPAD | ASUS ROG STRIX 2.4 GO HEADSET | LOGITECH C920 HD PRO WEBCAM | CREATIVE PEBBLE 2.0 SPEAKER | Rode NT-USB MINI MICROPHONE

• quote:

Orijinalden alıntı: C.@.N

quote:

quote:

O kişiye göre öyle size göre öyle değil. Kime ne ?

Her oyuncu tarafından kabul gören ve gelmiş geçmiş en iyi oyun olduğu tescillenen bir oyun varda bizim mi haberimiz yok.

Zevklerin ve görüşlerin kişiye özel olduğunu unutmayıp saygı göstermek gerek.

Yaşın küçük bana akıl verecek yaşta değilsin. Kişiye göre ise şöyle yazılmalı "Bana göre" diye başlamalı cümle.

Gelmiş geçmiş en iyi olamaz. Öyle bir kavram yok oyun Dünyasında.

Sorum şu, her oyuncu tarafından gelmiş geçmiş en iyi imiş ! Burada oyuncu kim ? Bizim klanımızdaki oyunculardan daha çok bu oyuna emek vermiş kaç kişi var forumda ? Ben şahsen güzel oyun diyorum kalan kişisel görüşümü oyunu oynadıktan sonra da yazacağım şimdiden fanatik yorumlara gerek yok.

Fazla fanatiklik yapmadan ölçüsünde devam edin. Önce ailenize danışın bu fanatiklik kıvamını gerekirse bir psikolog kontrolünde yaşamınıza devam edersiniz.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.