Şimdi Ara

BSC Özel: Uncharted 3 Türkçe İlk 10 Dakika (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
243
Cevap
1
Favori
41.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
    Şu videoyu DICE'nin gözüne sokun. Konsolda sınır nasıl zorlanır öğrensinler. .

bf 3 ü konsolda oynamadım ancak izlediğim videolarda bf3 daha gerçekci görünüyor. sakın yanlış anlamayın bu oyun zaten şahane ancak dice bence bu eleştiriyi hak etmiyor
  • Dublajı yapan studyoyu burda baya hırpaladık yorumlarımızla ama şunu da itiraf etmek gerekir ki adamlar 10 numara dublaj yapmışlar.Ha oyun içi çevirileri belki iyi degil ama dublaja söylenecek laf yok.

Eğer bunları okuyorlarsa kendilerini tebrik etmek isterim.

Fazla spoiler yememek için bir süre sonra izlemeyi bıraktım.
    Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
  • Dice PC İçin Geliştiriyor Oyunlarını Siz Uncharted 3 oynayın :) Dicede Laf Atmayın !! Konsola Çıktığına Sevinceğinize :D
    Dice konuşuyorsunuz

UMBRELLA CORPORATION
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crynet

Dice PC İçin Geliştiriyor Oyunlarını Siz Uncharted 3 oynayın :) Dicede Laf Atmayın !! Konsola Çıktığına Sevinceğinize :D
    Dice konuşuyorsunuz

Yiyorsa cikarmasinlar konsola, elleri mahkum. Ne kazaniyorlarsa konsollardan kazaniyorlar
  • Of Of tek kelimeyle mükemmel olmuş daha önce hiç uncharted oyunu oynamadım (zaten ps3'ü yaz başında aldım) sinema filmi gibi, türkçe dublajda ana karakterler güzel olmuş ama yan karakterler kötü çok klişe olmuş "yakalayın onu" "öldürün şu pisliği" vs. bence biraz daha türk konuşmasına göre yapmaları lazımdı mesela bi yerde kavga çıksa bu şekilde hiçte böyle konuşmalar olacağını sanmıyorum ha biyerdede küfür duydum kesinlikle oynanır türkçe dublajlı olarak...

• quote:

Şu videoyu DICE'nin gözüne sokun. Konsolda sınır nasıl zorlanır öğrensinler. .

katılıyorum kardeş birde diyorlar konsolu olabildiginde zorluyoruz yaptıgı oyuncu destegine bak sadece en fazla 24 kişi destekliyor in şunu 32 veya 48 yapar öle değilimi

ayrıca videoda müthiş yaa oyun FULL TÜRKÇE olması müthiş olmuş çok şasırdım yaa resmen bu oyunu almadıma çok üzgünüm
  • İlk iki serisini oynamamıstım bu oyunun.Adını bile duymamıstım hatta.İlk kez forumda gördüm assassin creed ve uncarted ın grafiklerını karsılastıran bı konu vardı.Tabi bende cok fena bi assassin hayranı olarak baya sinirlenmıstım assassın gıbı oyun dedim bu adını ılk kez duydugum oyunla nasıl kıyaslanır falan.Sonra iyice arastırdım sitelerden falan videoları ızledım.Ne zaman psn storeye betası geldi oynadım tamam dedim God Of War ve Uncharted ps3 ün en iyi oyunu ve en sevdigim oyunlar arasında ilk 3e kesin girer.Dublaj zaten harika olmus diyecek söz yok.Berbat diyen arkadaslar açsınlar ing dilde oynasınlar.Adamlar size ne kadar büyük bir iyilik yapıyor hala ne diyorsunuz.Kendinize gelin ya bu zamana kadar kaç tane oyun türkçe dublaj cıktı?Uncharted 3 kalitesinde düşünün bi.Sony e teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knowwest

İşte ben buna oyun derim.

iki defa dedin hocam
  • ya şu sarı saçlı hatunda ne kadar çok Filiz Akın'a andırmış yoksa ben mi benzettim oyun hakketen çok çok güzel keşke ps3 'üm olsa :) seslendirmeler mükemmel detaylar fizik modellemeleri tek kelimeyle şahane
  • Fazla söze gerek yok kısacası konsol sattıran bi oyun yapmışlar...Türkçe dublaj güzel ve yeterli yani oyunu ingilizce oynamanız için bi neden yok Tabi bu benim fikrim dublajı yetersiz bulanlara saygı duyarım....Sadece dublor değil oyunun ses kalitesi de önemli bunu da başarmışlar...KZ3'te de kadro güzeldi ama ses kalitesi bu kadar iyi değildi...

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

undefined

Almayacaksın ! Bu kadar basit konsola almıcaksın bu oyunu alırsan paran çöpe gider protesto ediceksin

Orijinalden alıntı: acdesign55

Nathan'a o ses gitmemiş pek.

Kısmen katılıyorum.Ama henüz ilk 10 dk olduğunuda unutmayalım.bence oynadıkça kulağa hoş gelcektir.Sonuçta büyük emek var bunun ardında.

PSN:omurozturk
  • Beyler bu oyun konsol için mi? Videoda konsol tuşları varda PC için varsa bu iki ay içinde FM 2012 ve bu oyunu orjinal alabilirim arşivliktir Lütfen alıntı ile cevap yazın iletime,çok sevindirirsiniz beni

Edit : Bence Okan gayet güzel olmuş sese,karakterin mizacına oturmuş yani,duyduğum küfürlerde beni güldürdü açıkcası güzel olmuş.Kötü iyi kısmını aşsakta arkadaşlar bakın ne güzel Türkçe dublaj oyunlar türemeye başladı ve üreticiler bundan memnunki devam ediyorlar.Bence takdir ve teşekkür etmeliyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeSeGeMedya -- 24 Ekim 2011; 22:34:56 >

Orijinalden alıntı: Lejon

Beyler bu oyun konsol için mi? Videoda konsol tuşları varda PC için varsa bu iki ay içinde FM 2012 ve bu oyunu orjinal alabilirim arşivliktir Lütfen alıntı ile cevap yazın iletime,çok sevindirirsiniz beni

PS3'e özel bir oyun.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.