Şimdi Ara

BSC Özel: Uncharted 3 Türkçe İlk 10 Dakika (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
243
Cevap
1
Favori
41.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun çok güzel olmuş bilgisayar grafiğinde görmek için nelerimi vermezdim :S
  • yeni jenerasyon öylemi 25 yıldır oyun oynuyorum ismini bile duyamadıgın oyunları oynamışımdır o yüzden haddini bil benim için gelmiş geçmiş en iyi oyun konsol üssünde çok geniş bir incelemesi yapıldı oynayıp bitirmediğim oyun yok ve diyorum bugüne kadar yapılmış en iyi oyun bunun ismi budur arkadaşlar uc 3 değil ggeio yani gelmiş geçmiş en iyi oyun

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: safa34

quote:

Orijinalden alıntı: acdesign55

Nathan'a o ses gitmemiş pek.

Evet. Drake'in sesi orjinaline pek benzememiş.

Hocam orijinaline benzemesine gerek yok. Tipe benzetmeleri lazım. Çünkü Türkçe dublajı oynarken orijinal İngilizce dublajı duymayacağız. Sonuçta İngilizce de bir dublaj. Eğer Okan Yalabık'ın sesi Drake'e yakıştıysa iş bitmiştir.

Seslerin arkadan verildiği de çok belli olmuş, oyun içinde değilde arkadan biri konuşuyor gibi, ama geri kalan herşeyi güzel.

• Crysis, Killzone, Gran Turismo ve şimdi de Uncharted. Demekki Türkçe dublajlı oyunların satışları daha iyi sonuç verdi. Popüler oyunların yeni çıkan versiyonları yavaş yavaş Türkçe dublajlı gelmeye başladı. Keşke Call of Duty MW3'te Türkçe dublajlı çıksaydı. Bari en azından Türkçe altyazı olsaydı. Sonuçta onunda Türkiye'deki satış rakamları bu oyunlardan aşağı değil.

Orijinalden alıntı: rambocuk

yeni jenerasyon öylemi 25 yıldır oyun oynuyorum ismini bile duyamadıgın oyunları oynamışımdır o yüzden haddini bil benim için gelmiş geçmiş en iyi oyun konsol üssünde çok geniş bir incelemesi yapıldı oynayıp bitirmediğim oyun yok ve diyorum bugüne kadar yapılmış en iyi oyun bunun ismi budur arkadaşlar uc 3 değil ggeio yani gelmiş geçmiş en iyi oyun

O arkadaşa fazla takılma. Kendisinin yaş kompleksi var. Forumdaki en yaşlı kişinin kendi olduğunu sanıyor sanırım ve herkese ergen muamelesi yapıyor. Sonra ondan yaşlı biri çıkıp yaş konusunda ayar verince sus pus kalıyor...

Bu arada Oyungezer editörü Sinan Akkol oyun için şu yorumu yapmış: "Noktayı koydum: Uncharted 3 hayatımda oynadığım en güzel aksiyon oyunu"
    Pek de yeni jenarsyon değil ama... neyse...

http://twitter.com/#!/sinan_akkol/status/126276563833589761

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 25 Ekim 2011; 16:42:05 >

• GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUN DEĞİLDE.KENDİ TÜRÜNDE EN İYİ LERDEN,İLK 5 TE DİYEBİLİRİZ.AMA GRAFİK ANLAMINDA KONUŞACAK OLURSAK.UNCHARTED 2 BİLE İNSANIN GÖZLERİNİ KAMAŞTIRIYORDU.BU ONDAN DAHA İYİ OLACAK.ŞUNUDA SÖLEMEK İSTİYORUM.GRAFİK ANLAMDA BANA GÖRE TÜM PLATFOMLAR İÇERİSİNDE GÖRDÜĞÜM EN İYİ GRAFİK YİNE BİR SONY YAPIMI OLAN
    GOD OF WAR 3 TÜR.BEN BU OYUNDAN DAHA İYİ BİR GRAFİK GÖRMEDİM.
  • GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUN DEĞİLDE.KENDİ TÜRÜNDE EN İYİ LERDEN,İLK 5 TE DİYEBİLİRİZ.AMA GRAFİK ANLAMINDA KONUŞACAK OLURSAK.UNCHARTED 2 BİLE İNSANIN GÖZLERİNİ KAMAŞTIRIYORDU.BU ONDAN DAHA İYİ OLACAK.ŞUNUDA SÖLEMEK İSTİYORUM.GRAFİK ANLAMDA BANA GÖRE TÜM PLATFOMLAR İÇERİSİNDE GÖRDÜĞÜM EN İYİ GRAFİK YİNE BİR SONY OYUNU OLAN
    GOD OF WAR 3 TÜR.BEN BU OYUNDAN DAHA İYİSİNİ DÜNYA GÖZÜYLE GÖRMEDİM:):)

Orijinalden alıntı: Zangetsu.

undefined

BU OYUN KASIM'IN 1 İNDE ÇIKACAK.1 VE 2 Yİ OYNAMAK SADECE KARKTERLERİ İYİ TANIMAMAK DEMEK.ÇÜNKÜ HER BİRİ KENDİ İÇERİSİNDE KONU VE SENARYOYA SAHİP.AMA MUTLAKA 1 VE 2 YİDE OYNA

MSI GE620DX - 801XTR / Sony Xperia Z1 / LG LA740S / LG X110 / Logitech M305 / WD Elements 2TB 2.0 / Nikon Coolpix S4000 / Microlab X23 / Bullet M2 HP / TP-Link ANT2415D / Mikrotik 450g / TP-Link TD64W /
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Oyun içi görüntü de koyalım, Uncharted 2 yi oynamamış olan arkadaşlar görsün Uncharted'ın grafiğini.

şu video daki grafikler güzel duruyor kesinlikle.Oyun da mükemmel gibi pc de oynayamayacak olmak kötü bir durum

Gerçekten güzeldi konsolum olmadığı için şimdi üzüldüm ne yala söyliyim.

MSI GE620DX - 801XTR / Sony Xperia Z1 / LG LA740S / LG X110 / Logitech M305 / WD Elements 2TB 2.0 / Nikon Coolpix S4000 / Microlab X23 / Bullet M2 HP / TP-Link ANT2415D / Mikrotik 450g / TP-Link TD64W /

• okan yalabık super olmus ama adam döverken adam cok geriye ucuyo bazı hataları var
  • Video gerçekten heyecanlandırdı beni daha önce hiç oynamadığım bir oyun pc de olmaması da kötü olmuş ancak bir ps3 almak şart olacak galiba :)
    Grand Theft Auto 4 | Pes 2008 | Motor Storm: Pacific Rift | Mortal Kombat vs DC Universe | Fifa 09 | Call of Duty: Modern Warfare 2 | Assassin's Creed 2 | Assassin's Creed Brotherhood | Pes 2010 | Grand Theft Auto 4: Episodes From Liberty City | Red Dead Redemption | Gran Turismo 5 | God Of War: Collection | Uncharted 2: Among Thieves | Killzone 3 | Pes 2011 | Crysis 2 | Uncharted 3: Drake's Deception | God Of War 3 | Uncharted Drake's Fortune | Assasin's Creed Revelations | Max Payne 3 | Assasin's Creed 3 | Fifa 13 | Call Of Duty Black Ops 2 | Gof Of War: Ascension | The Last Of Us | GTA 5
    PS4
    GTA 5 | The Order:1886 | Bloodborne |
  • Ohaa! Bi an film izliyomus gibi oldum inanılmaz bise bu
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.