Bildirim
Brutus vs BMW 1M drag yarışı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
M1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 18 Kasım 2011; 17:03:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf
M1
1 m diyor bmw resmi sitesinde. bu videodada öyle diyor. şimdi m1 veya 1m ne farkeder?
http://www.bmw.com/com/en/newvehicles/mseries/m1coupe/2010/showroom/exterior_design/index.html
burada çok soğukkanlı bir şekilde takılmaya çalışıyorum. elimden geleni sonuna kadar yapıyorum ama o kadar da soğukkanlı değilim aslında. kısaca farketmez kardeşim ha m1 ha 1m.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekorasyonankara -- 18 Kasım 2011; 19:04:15 >
-
Brutus'un 0-100 süresi nedir acaba ve motor teknit detayını merak ettim. -
quote:
Orijinalden alıntı: ALAK_
Brutus'un 0-100 süresi nedir acaba ve motor teknit detayını merak ettim.
Ben 46 litre yi duydum yetti bana.
46000 cc motor.
Muhteşem -
Brutus 46 litre BMW uçak motoru. -
quote:
Orijinalden alıntı: Toorop
quote:
Orijinalden alıntı: ALAK_
Brutus'un 0-100 süresi nedir acaba ve motor teknit detayını merak ettim.
Ben 46 litre yi duydum yetti bana.
46000 cc motor.
Muhteşem
Şaka mı bu? Tabi değildir ama günümüzdeki süper spor araçlarda bile 5-6 bin cc varken 46000 nedir?
Tabi o zamanın motoruyla şimdikiler bir değildir ama son hızı nedir bu aracın şoktayım hala. -
quote:
Orijinalden alıntı: dekorasyonankara
quote:
M1
1 m diyor bmw resmi sitesinde. bu videodada öyle diyor. şimdi m1 veya 1m ne farkeder?
http://www.bmw.com/com/en/newvehicles/mseries/m1coupe/2010/showroom/exterior_design/index.html
burada çok soğukkanlı bir şekilde takılmaya çalışıyorum. elimden geleni sonuna kadar yapıyorum ama o kadar da soğukkanlı değilim aslında. kısaca farketmez kardeşim ha m1 ha 1m.
hocam site vermişssin ama 1 serisi m coupe diyor yani m1 olmuyormu
yada m3 yada m5 görmedinizmi sokaklarda yeni eski farketmez pek takılmaya gerek yok
bmv bmvdir
-
gördük m5 m3 ü de ben insanlara niyetlerine göre davranırım. şimdi birinin niyeti kendince herşeye ayar vermekse ona da öyle.
videoya bakarsan ne yazdığını görürsün. biz müslümanız arkadaşım. müslüman birbirinin ayıbını örter birbirine ayar vermez. ayar vermeye çalışan da ona sanki bir kardeşimmiş gibi yumuşak ve içten davranmamı beklemesin. -
Bmw Brutus 1908 model
493bhp/ 1500rpm
1569.3lt benzin harcıyor 100km de
ve karbon salınımı 28,000g/km (282 polo blumotion a bedelmiş)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoom-Zoom -- 18 Kasım 2011; 19:42:53 > -
quote:
quote:
M1
Ne alakası var bilader sana atar yapmadım sakin ol oraya konu ile ilgili birşeyler yazdım ofisteyken sonra uygunsuz olacağını düşünüp değiştirdim boş kalmasın diye rastgele birşeyler yazdım eve gelince - ki geldim- değiştirmek için. Rahat ol.
-
peki o zaman. demekki ben yanlış anlamışım. yanlış anladığım için kusura bakma. -
quote:
peki o zaman. demekki ben yanlış anlamışım. yanlış anladığım için kusura bakma.
estağfurullah benim hatam yabani gibi yazıp bırakmışım edit falan yazsaydım keşke iş güç düşünemedim sen kusura bakma -
Nerdennn nereyee.... -
M1 budur.
1M Coupe ile M1 farklı araçlardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raytheon -- 18 Kasım 2011; 20:09:03 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X