Şimdi Ara

Brutus vs BMW 1M drag yarışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sonuç aslında beklenmedik bir sonuç değil ama yaşlı olan da hala ölmemiş kafa tutuyor :)

• M1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 18 Kasım 2011; 17:03:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

M1

1 m diyor bmw resmi sitesinde. bu videodada öyle diyor. şimdi m1 veya 1m ne farkeder?

http://www.bmw.com/com/en/newvehicles/mseries/m1coupe/2010/showroom/exterior_design/index.html

burada çok soğukkanlı bir şekilde takılmaya çalışıyorum. elimden geleni sonuna kadar yapıyorum ama o kadar da soğukkanlı değilim aslında. kısaca farketmez kardeşim ha m1 ha 1m.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekorasyonankara -- 18 Kasım 2011; 19:04:15 >

• Brutus'un 0-100 süresi nedir acaba ve motor teknit detayını merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Brutus'un 0-100 süresi nedir acaba ve motor teknit detayını merak ettim.

Ben 46 litre yi duydum yetti bana.

46000 cc motor.

Muhteşem
  • Brutus 46 litre BMW uçak motoru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toorop

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Brutus'un 0-100 süresi nedir acaba ve motor teknit detayını merak ettim.

Ben 46 litre yi duydum yetti bana.

46000 cc motor.

Muhteşem

Şaka mı bu? Tabi değildir ama günümüzdeki süper spor araçlarda bile 5-6 bin cc varken 46000 nedir?

Tabi o zamanın motoruyla şimdikiler bir değildir ama son hızı nedir bu aracın şoktayım hala.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekorasyonankara

quote:

M1

1 m diyor bmw resmi sitesinde. bu videodada öyle diyor. şimdi m1 veya 1m ne farkeder?

http://www.bmw.com/com/en/newvehicles/mseries/m1coupe/2010/showroom/exterior_design/index.html

burada çok soğukkanlı bir şekilde takılmaya çalışıyorum. elimden geleni sonuna kadar yapıyorum ama o kadar da soğukkanlı değilim aslında. kısaca farketmez kardeşim ha m1 ha 1m.

hocam site vermişssin ama 1 serisi m coupe diyor yani m1 olmuyormu
    yada m3 yada m5 görmedinizmi sokaklarda yeni eski farketmez pek takılmaya gerek yok
    bmv bmvdir

• gördük m5 m3 ü de ben insanlara niyetlerine göre davranırım. şimdi birinin niyeti kendince herşeye ayar vermekse ona da öyle.

videoya bakarsan ne yazdığını görürsün. biz müslümanız arkadaşım. müslüman birbirinin ayıbını örter birbirine ayar vermez. ayar vermeye çalışan da ona sanki bir kardeşimmiş gibi yumuşak ve içten davranmamı beklemesin.
  • Bmw Brutus 1908 model

493bhp/ 1500rpm

1569.3lt benzin harcıyor 100km de

ve karbon salınımı 28,000g/km (282 polo blumotion a bedelmiş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoom-Zoom -- 18 Kasım 2011; 19:42:53 >
  • quote:

quote:

M1

Ne alakası var bilader sana atar yapmadım sakin ol oraya konu ile ilgili birşeyler yazdım ofisteyken sonra uygunsuz olacağını düşünüp değiştirdim boş kalmasın diye rastgele birşeyler yazdım eve gelince - ki geldim- değiştirmek için. Rahat ol.

• peki o zaman. demekki ben yanlış anlamışım. yanlış anladığım için kusura bakma.
  • quote:

peki o zaman. demekki ben yanlış anlamışım. yanlış anladığım için kusura bakma.

estağfurullah benim hatam yabani gibi yazıp bırakmışım edit falan yazsaydım keşke iş güç düşünemedim sen kusura bakma
  • Nerdennn nereyee....
  •  Brutus vs BMW 1M drag yarışı

M1 budur.

1M Coupe ile M1 farklı araçlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raytheon -- 18 Kasım 2011; 20:09:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.