Şimdi Ara

Fiat Egea Cup Test Sürüşü / Rally Pilotu ile Piste çıktık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşım Nevzat ve Rally Pilotu Yiğit Timur ile

Fiat Egea Cup aracını yakından inceleme fırsatı buldum,

Arac hakkındaki bütün detayları sormaya çalıştım , Yiğit Timur ile gerçekleştirdğim sohbet sırasında ,

Umarım hoşunuza gider , araç hakkında yorumlarınızı merak ediyorum

Teşekkür ederim

• Aracın amacı ne anlamadım. Kısa pistlerde eğlenmek için mi uğraşmışlar bu kadar. Gerçi uğraşmamışlar bir tek coilover özelmiş anladığım kadarıyla. Gerisinde pek emek yok gibi. Sıradan garajlardan bile çıkabilecek bir araç.

Bu arada video güzel ancak diğer videolarında da aynı şeyi farketmiştim, yanındaki kişinin konuşmalarını çok bölüyorsun. Sözü bitmeden başka araya giriyorsun. Bazen konuyu çok dağıtıyor. Bazen de tam önemli birşey söyleyecekken dikkat dağılıyor ya da anlaşılamıyor.
    Bence buna dikkat etmelisin.

Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz.

Kardeş kardeşi öldürmedikçe savaş yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Aracın amacı ne anlamadım. Kısa pistlerde eğlenmek için mi uğraşmışlar bu kadar. Gerçi uğraşmamışlar bir tek coilover özelmiş anladığım kadarıyla. Gerisinde pek emek yok gibi. Sıradan garajlardan bile çıkabilecek bir araç.

Bu arada video güzel ancak diğer videolarında da aynı şeyi farketmiştim, yanındaki kişinin konuşmalarını çok bölüyorsun. Sözü bitmeden başka araya giriyorsun. Bazen konuyu çok dağıtıyor. Bazen de tam önemli birşey söyleyecekken dikkat dağılıyor ya da anlaşılamıyor.
    Bence buna dikkat etmelisin.

Bu araçlar Egea Cup için hazırlanmış arabalar,

Coğu video çektiğim insanlar ilk defa böyle bir konsepte katılıyor , ve konuşmaları çoğu zaman özet değil konuyu yaya yaya anlatıyor ,

bölünmesem çok uzatığı için izleyici kitleyi yani sizi bayabiliyor:)

• ExtremeZer0 E kullanıcısına yanıt
    Ayni konudan ben de sikayetciyim.cok defa boluyosun konusmalari.

Bi de sohbetinizi ederken araci cogunlukla icini cekiyosun.arabayi izleyecegimize yuzunuzu izliyoruz .sesi fondan vermeyi artirsan guzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TIME

Ayni konudan ben de sikayetciyim.cok defa boluyosun konusmalari.

Bi de sohbetinizi ederken araci cogunlukla icini cekiyosun.arabayi izleyecegimize yuzunuzu izliyoruz .sesi fondan vermeyi artirsan guzel olur.

Genelde sadece tek gopro ile çekim yapabiliyorum , 2. si ne yazıki sadece araç sahibinde de varsa kullanma fırsatım oluyor.

inş ilerleyen zamanda bütün çekimleri çift acı ile çekme imkanım olur.

Teşekkür ederim

Ne kadar sevinmiştim şu projeyi duyduğumda, afiş hazırlandıktan 15-20 gün sonra açıklandı detaylar... O güne kadar ne ile yarışıcağımızı, nerde nasıl yarışıcağımızı bilmiyorduk, fiyatını bile bilmiyorduk, amaç gençlerin yarışmasını sağlamak, ne kadar fazla olabilir ki... Sonra bi açıklandı opsss.

Her sabah izledim, porsche izmit körfez rekoru, gtr izmit körfez rekoru, istanbul park e92 m3 rekoru

Nerden bilelim uzunluğu 1 km olmayan slalom pistte 2 tur atacağımızı. ÜZülmedim ama. O aracın içinde, hatta izmit körfez yarış pistinin içinde olduğum her an çok anlamlıydı. Evet dizel bir araç, stok olarak 100 hp.. Ama o 500nm torku unutamıycam rölantide duman atmasını unutamıycam, o kısacık vites kolu uzunluğunu(ismi neydi hatırlamıyorum, brifingde bizzat sormuştum Yiğit Timur'a)

Tam donanımlı bir yarış aracı.. Sıram geldiğinde 6 numaralı araca beni çağırdılar. 4 noktalı kemerimi taktıklarında, derin nefes alamamaya başladım, adama dedim nefes alamıyorum biraz gevşet, adam o zaman iyi olmuş dedi, böyle olmak zorunda dedi

Pitten çıkışı beklerken yiğit timur geldi yanıma, başarılar diledi, ona istanbuldan volkicarda yarışan bir abimin selamını ilettim, az muhabbet ederek sakinleşmemi sağladı.

Tur boyu güldüm, briffingde defalarca söyledi Yiğit Abi, onun turunu izlerkende gördük, çok sakin kullandı, aracı hırpalamayın çizgi tutturun sakin gidin, amaç sakin olmak dedi, fakat ben dip gaz, dip fren, sert direksiyon hamleleri...

Araçtan indiğimde biliyordum ilk 10a giremediğimi, ama hiç üzülmedim. Mükemmel bir etkinlikti. Seneye tekrar katılmayı düşünüyorum. Seneye tekrar katılmak isteyenler için çok uygun bir fiyat belirleyeceklerine söz verdiler. Yeniden deneyeceğim, daha fazla kas kütlesi ve daha fazla tecrübe ile

Girseydim dhde konusunuda açıcaktım

Fiat Egea Cup Test Sürüşü / Rally Pilotu ile Piste çıktık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 12 Kasım 2017; 10:53:28 >

• Araclar baya eglenceli 150 beygir kisik hali ile bile cok eglendim cekim günü :)

1,6mjet 180hp değilmiydi?

Orijinalden alıntı: QralCess

1,6mjet 180hp değilmiydi?

Egea üzerinde bulunan en güclü cihaz benim bildiğim 120Beygir

Orijinalden alıntı: QralCess

Ayrı geliştirilen 1,6mjet 180hpsi var pist için..

Videoda bahsetmiştik zaten 120 Beygirlik Motorda bulunan ufak turbo daha büyük bir turbo ile değiştirlmiş , egzoz sisteminde de farklar var 180 beygirden de daha yüksek beygirlere çıkmak mantıksal olarak mümkün aslında

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.