Şimdi Ara

Bruma Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle malum maçta dikkatimi çekti, Beşiktaş maçında da çok iyiydi.
    Siz şuan için ne düşünüyorsunuz? Ve sizce gerek takımda gerek bireysel olarak geleceği ne olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cok iyi oldugunu her mac gosteriyor. artik ilk onbir baslamali.

• Kesinlikle aşırı sorumluluk yüklememeliyiz. Üstüne de çok düşmemeliyiz. 22-23 yaşına kadar sahada oyununu oynasın yeter.

Sonrası için iki ihtimal var..
    Eğer satmayı planlıyorsak biraz daha önplana çıkarmalıyız.

Ha yok bizde kalsın oynasın 10 sene kanat aramayız diyorsak, o zaman iyi bakıcaz brumaya
  • dün golün yaratıcısı, zaten önceki maçta da girdiği gibi farkını göstermişti. boş oyuncu olmadığı kesin. o değil de çocuk daha sivilceli bildiğin ergen, ilk defa benden küçül birini as takımda izliyorum bu da farklı bir ayrıntı.
  • En kötü Stoch olur.En iyi Robben.

• Adam ilk maçında neredeyse maçı çevirdi. Bazı pas hataları, top kayıpları yapıyor ama buna kimse bir şey diyemez çocuk alışma sürecinde. Drogba'yla çok iyi anlaşıyor mesala ama bir Hakan Balta adam akıllı pas yapamaz çünkü hep ileriyi düşünen, hızlı bir oyuncu. Bizi atacağı bir çalımla gol pozisyonuna sokabilecek bir adam, çok iyi transfer.
  • Birkaç maç sonra ilk 11 ' de başlayacaktır zaten . Yavaş yavaş 4-5-1 ' e dönersek çok yararlı olacak Bruma .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GS'da ilk 11 oynayabilecek potansiyel var. Dün defansta girdiği kademeler, keita gibi tek yönlü olmadığını gösterdi bence.
    Antalya maçında da oyunu hareketlendiren isimdi. Kullandığı toplardaki isabet oranı amrabattan daha iyi, ki amrabattan daha yetenekli. Ben kendisinden çok ümitliyim açıkçası. Fatih hoca haftaya ilk 11 çıkarmaz ama, bir iki haftaya takıma monte edebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

En kötü Stoch olur.En iyi Robben.

Stoch bile olsa yeterli, genç yetenek diye aldığımız ( alt yapıdan a takıma çıkardığımız) çoğu futbolcu elimizde patladı.

Robben olması için ayak uydurabilecek forvet, ortasaha, hatta bek lazım, ama Bruma' ya ayak uydurabilecek tek oyuncumuzda 35' lik Drogba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneSerhat

quote:

Stoch bile olsa yeterli, genç yetenek diye aldığımız ( alt yapıdan a takıma çıkardığımız) çoğu futbolcu elimizde patladı.

Robben olması için ayak uydurabilecek forvet, ortasaha, hatta bek lazım, ama Bruma' ya ayak uydurabilecek tek oyuncumuzda 35' lik Drogba.

Sneijder öldü zaten.
  • Kobrayı geliştirmesi lazım
  • Şuan süperstar adayı , ancak o seviyeye Galatasaray ve Türkiye Liginde çıkamaz...

Ligimizin yapısı futbolcu geliştirmeye yönelik değil , özellikle bu yaştaki yıldız adayları için ne taraftar yapısı olarak nede ligimizde oynanan futbol yapısı olarak uygun bir ülkeye sahip değiliz...

Umarım bu dezavantajlara rağmen gelişimi sekteye uğramaz ve önemli bir yıldızı çıkarmış oluruz...
  • çok yetenekli, çok hızlı ve futbol oynama arzusu çok yüksek ama biraz daha güçlenmesi lazım. sağlam bir fizik kondisyon ile çok canlar yakacak. çok ümitliyim açıkası. son yıllarda yaptığımız en akıllı yatırım bu oldu bence.
  • Yıllar sonra kanat gördük. Keita yı unutturur. Çok genç ve patlama potansiyeli yüksek. 18 yaşındaki çocuğun pozisyon bilgisi türk oyuncuların yüzde doksanından iyi.

• Sneijder ve Drogba'nın dilinden anlayacak bir yetenek ve zeka. Özellikle Sneijder için iyi oldu bu.
  • Zeki bir oyuncu.Yaşına göre gerçekten soğuk kanlı.Ft'nin ellerinde daha yaratıcı bir topcu olacaktır.
  • quote:

Siz stoch u neden begenmiyorsunuz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawliet

quote:

Ben beğenmem aslında ama bunu yazarken beğenipte Stochu daha iyi seviye olarak görenlerin düşündüğü şekilde yazdım.Yani iyi anlamda demiştim

• Arkasında Riera oynarsa çok daha iyi olacaktır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lawliet

quote:

Ben beğenmem aslında ama bunu yazarken beğenipte Stochu daha iyi seviye olarak görenlerin düşündüğü şekilde yazdım.Yani iyi anlamda demiştim

Amrabatla kafa kafaya takas edelimmi +2 milyonda benden

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.