Şimdi Ara

Brothers in Arms: Hells Highway (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
721
Cevap
0
Favori
16.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yorumlara göre oynanmaya değecek sanırım. alalım listeye
  • Siparişi verdim,umarım beklediğim gibidir.
  • ya arkadaşlar grafik ign den 5.5 almış grafikler o kadar kötümü ya neden bu kadar düşük vermişler...
  • Oyunun çıktığı haberini biz verdik daha biz oynayamadık. Şimdi dalıyorum oyuna bakalım nasılmış.
  • grafikler güzel,ama framerate yerlerde. o yüzden 5.5 almış olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dante2003

ya arkadaşlar grafik ign den 5.5 almış grafikler o kadar kötümü ya neden bu kadar düşük vermişler...

çünkü şöyle söyleyeyim.. oyundaki ağaç yaprakları 2 boyutlu. o kadar kötü görünüyor ki. ve görüş alanında uzaktaki cisimlerin görünüşü o kadar sırıtıyor ki. yani aklım almıyor şu devirde neden 2 boyutlu yapraklar. ne güzel depth of field var hdr si var falan filan.. niye salak gibi 2d ağaç koymuşlar anlamıyorum ki. yani ta 2004 te çıkmış farcry da bile ağaçlar mis gibi kaliteliyken neden bunda böyle inanamadım görünce.

sırf bu saçmalık yüzünden zaten 2 puan rahat düşüyor. gölgelerin karakter üzerine düşüşleri çok çok çok kalitesiz. yere düşen gölge pamuk gibi çok kaliteli ama karakter üzerine düşen (örn: silahın gölgesinin göbeğinin üzerine düşmesi vs.) gölgeler pıtır pıtır böyle çok kötü. aa eksikliği çok bariz boyutta. framerate gerçekten düşük. silahların kalitesi bu yıl yapılmış bir oyuna göre inanın hiç yakışmıyor. bir tek + olarak kaplamalar günümüze yakışacak derecede olmuş.

sanırım 5.5 in nedenini biraz olsun anlamışsınızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 24 Eylül 2008; 23:40:00 >

• ayıp ya bu resmen ayıp sen aylarca oyunu bekle sonrada şu görüntüler ile karşılaş valla ben bu oyundan vazgeçtim artık operation flash point beklicem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 24 Eylül 2008; 23:45:37 >
  • Herşey grafik mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeCRiS

Oyunun çıktığı haberini biz verdik daha biz oynayamadık. Şimdi dalıyorum oyuna bakalım nasılmış.

Way shyboy kardeşte burdaymış.Oyna Oyna senden istiyorum izlenimlerini.
  • pc versiyonunu beklesem daha iyi olacak sanırım belki anti-aliasingden yırtarız ayrıca directx 10 destekliicek diye biliyorum belki bu artılarla daha güzel grafiklerle oynarız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

ayıp ya bu resmen ayıp sen aylarca oyunu bekle sonrada şu görüntüler ile karşılaş valla ben bu oyundan vazgeçtim artık operation flash point beklicem...

kesinlikle oyundan vazgeçecek bir sorun değil. oyun aşmış.
  • yok dostum oynanış olarak iyi olabilir ama yeterli değil çok umutluydum yıkıldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

Herşey grafik mi?

Tabii ki de değil. Eğlence, oynanabilirlik ve atmosfer bence çok daha önemli. Yalnız oyunun ilk bölümünü oynadım ve atmosfer de eksik gibi geldi. En azından eski BiA'ların havasını vermemiş gibi. Umarım oynamaya devam edince kendimi oyuna kaptırırım...
  • Aralıksız 2 saat oynamadan sonra ilk izlenimlerimi yazayım.

Öncelikle şunu söylemem gerekiyor, oyun videolarda izlediğimizden çok uzakta. Sırayla gitmek gerekirse; grafikler herkesin söylediği bu devirde hiç beklemediğim kadar kötü. Unreal motorunu iyi kullanamamışlar besbelli. Ayrıca framerate düşüşleri bazı yerlerde çok belli oluyor. Gölgelendirmeler çok kötü. Oynanabilirlik; ilk başlarda biraz zorlansamda 1-2 bölüm geçince çok rahat alıştım. Takır takır indirmeye başladım adamları. Silah kullanımları çok gerçekçi olmuş. Yiğidi öldür hakkını ver. Bomba attığım zaman adamların siperden kaçması ve o anda benim onları vurmam çok zevkli. Ayrıca dan dun oynamaya gelmiyor oyun. 1-2 defa cengaverlik yaptım direk indirdiler aşağı. :) Taktik çok önemli oyunda. Haritadan takımların yerlerini iyi seçmek gerekiyor. Aksi taktirde çapraz ateşte kalıp hepsi ölebiliyor. 1 yerde bazuka takımına binayı uçurması emrini verdim niyese 4-5 emirden sonra anca vurdular. Halbuki atış menziline girmişlerdi. Oyunun hatasımı bilmiyorum. Oyundaki atmosfer güzel ama nedense oyunda müzik yok ve az olsa insani etkiliyor eksi yönde. Ancak bu açığı silah kullanımı ve yapay zeka ile güzel kapatmışlar. Ayrıca el bombası patlama efekti çok çok cılız. Ateş bile çıkmıyor. Ama bombayı tam düşmanların ortasına atınca havada uçmaları acayip zevkli. 4 kişiyi aynı anda havaya uçurdum. Ayrıca head shot yapınca da güzel animasyon giriyor araya. Az da olsa insanı gaza getiriyor bunlar.
    Oyun achievements yönünden çok zengin. İlk bölümde toplam 100 achievements aldım. Adım başı achievements veriyor. 2 saat oynadım ve toplam 170 achievements topladım.

Uzun lafın kısası ahım şahım bir oyun değil ama yine de kendini oynattıyor. Grafiklere ve efektlere biraz daha özen gösterselerdi en azından bi 8 alırdı. Ancak bu haliyle oyun benden 7/10 alıyor. Herkese iyi oyunlar...

• Arkadaşlar daha ilerleyin sokak bölümlerine gelin burası hem grafik hemde heyecan olarak çok iyi durumda,biraz sabredin bu bölümlere kadar gelin

• quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

Kendinizi aşağılamayın bu kadar, güvenin kendinize...
    Ne varsa çer çöp yalayın yutun.
    Alone in the Dark'(3.0) da oynayın, Soldier of Fortune'(4.5) da.
    Foruma göre karar verin, yolda kalmazsınız

alone in the dark 10 numara oyundu ,soldier of fortune sa 1 puanı bile haketmeyen bi oyundu,
    eğer foruma göre karar vermiş olsaydım da alone in the dark gibi super bi oyunu kaçırmış olurdum,çoğu kişi sitelerin verdiği nota bağımlı olduğu için oyun güzelde olsa notu düşük olduğundan laf olsun diye çirkin yazıyo burda, o yüzden pek foruma göre de karar vermemek lazım yokas yol alınmıyo.

• Oyun şuan hazır beni bekliyor, Dvd Rw bozulacağı zamanı buldu zaten, neyse artık bugün kısmetse tadına bakacağım oyunun. Dante grafikler hakkındaki görüşler için teşekkür ederim. Bunca yıl bekledim oyunu, sadece iki videosunu izledim, sırf oyun benim için süpriz olsun diye. Umarım atmosferi başarıyla yansıtmıştırlar.
  • grafikleri cod3 kadar iyiyse yeter ,cod4 grafikleri sart degil
  • Ben hayatımda oyun alırken sitelere bakmadan oyun aldım ve zaten beyendiklerimin hepsi 75+ aldı.
    Ama hiç sitelerin 70- verdiklerini hiç sevmedim.
    Bir oyun alırken IGN ve Gamespot'a bakın derim o siteler kesinlikle yanılmıyor.
    Ayrıca bu oyuna verilen puanlar oldukça iyi
    Bu arada "Pinky Demon" imzanla yorumların arasında çelişki var...
  • JOSEPH_STALin

Senin şu kontrast sevginin içine edim

Ss ler iyi hoş ama halen senin tv de overscan mevcut dediğimi yapsana kalite bariz artacak.

Oyun isterse sitelerden 2.0 alsın ben oynayacam
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.