Şimdi Ara

Brothers in Arms: Hells Highway (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
721
Cevap
0
Favori
16.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde

quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde

Oyun balon çıktı demek ben demiştim.

İlk önce oyna,Sonra balonmu ,Değilmi? Kendin karar ver burda paylaş.En iyisi bu.Editörlerin yorumlarına göre balonmuş denmez.7.0 ve üstü puan alan tümoyunlar oynanmaya layiktir o başka...

Görünen köy kılavuz istemez.

Alma yiğidin ahını çıkar aheste aheste...

• 4 yılda bunu mu yapabilmişler?İgn ve Gamespot'a bu forumda ki biçok oyuncudan360'da ise kopya kullanan herkesten daha çok güvenirim.Şuan ki görüntüye göre oyun patlak.Metacriticsede aldanmamak lazım.Ne idüğü belirsiz xbox ve ps siteleri puanı basabiliyor.Gamespot notuna göre karar verecem alıp almamaya,ama çok büyük beklentilerim vardı,yazıklar olsun...
  • Kendin oyunu oynayıp fikirlerini belirt bence sitelere bakarak oyun oynamaya kaldıysak vay halimize.
  • Bir de Gamespot notunu bekleyelim, sanırım en çok grafik yönünden beğenilmemiş...COD4 ,çıtayı grafik bakımından yükseltti tabi.. Grafikler beğenilmese de bu oyunun sinematik anlatımı,taktiksel oynanışı hala benim için en olumlu özelliklerden...Şu bir gerçek ;geçmişte çok fazla beğenilmesine rağmen yeni nesile geçen pek çok oyun, bu geçiş dönemini başarıyla atlatamıyor...Burnout, NFS ,PES ve daha birçok örneği gördük..Bu geçiş dönemlerinde kalitelerini az da olsa yitiren oyunları, hemen bir kenara atmamalıyız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 24 Eylül 2008; 18:15:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

İncelemelerde ortak yan hikayesi olmuş. Sağlam senaryosu var oyunun, önemli sorunuda yapay zekaymış. Oyun bitmek üzere bakalım ne kadar etkileyecek bu kadar yıl beklediğim oyun.

lecturer pm atılamıyor sana.

Farcry Sen de aynı Fikirdeysen Sorun yok Kardeşim
  • Ben hiçbir oyunda sitelerin notlarına bakmam.Videolarını,screenshotlarını beğenirsem hemen denerim.Artık beğenip beğenmemek ver puan vermek bana kalmış...
  • bi arkadaş demiş BİA simülasyon, COD arcade.
    Simülasyon derken nasıl yani örnek verebilirmisin?
    1-2 mermide ölmek gibi mi?
    COD4 veteran modda da ölünebiliyor 1-2 mermide...
  • Oyunu oynamaya başladım ama iyimi kötümü açıkçası anlamadım,beklentilerim çok yüksekti ama bişeyler eksik oyunda yaw ne eksik çözemedim sanırım atmosferi yaratamamışlar,insanı gaza getirmiyor yani oyun,sabahtan beri kardeşlik videoları gösterip duruyor zaten sinir oldum

Neyse biraz daha oynayalım bakalım

SSSSSSS, bOL KONTRAST

• quote:

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

Bişey soracam oyunda split-screen seçeneğini bulamadım acaba yokmu öyle bişey?

Cevap lütfen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

bi arkadaş demiş BİA simülasyon, COD arcade.

BIA da taktik yapmak zorundasın CoD deki gibi önüne geleni vurup ilerliyemezsin. BIA serisinde tactical mapı açıp, ekipini doğru yerlere gönderip düşmanı şaşırtmak, başka yollardan dolanıp saldırı yapmak gibi seçeneklerin var. Ayrıca fizik sistemi ve grafik olarak da CoD den üstün bir oyundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 24 Eylül 2008; 19:17:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

BIA da taktik yapmak zorundasın CoD deki gibi önüne geleni vurup ilerliyemezsin. BIA serisinde tactical mapı açıp, ekipini doğru yerlere gönderip düşmanı şaşırtmak, başka yollardan dolanıp saldırı yapmak gibi seçeneklerin var. Ayrıca fizik sistemi ve grafik olarak da CoD den üstün bir oyundur.

Teşekkür ederim cevabın için.
    Strateji oyunlarının fps şekli gibi yani.
    Bu oyunu çok merak ettim oynayacağım

• quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Ayrıca BiA'da rifle silahlarıyla aim almak COD'a göre çok daha zordur...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yeni oyuna gelirsek. Olmamış gibi. Gerçi denemelik ilk bölümü sadece oynadım ama JOSEPH_STALin'de dediği gibi atmosferi sağlayamamışlar. Sıradan bir 2. dünya savaşı oyunu oynuyor hissi veriyor. Umarım sonradan açılır...

• Aim:Nişan Almak
  • Hee tamam
  • aim : nişan almak.

az daha pişti oluyormuşuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 24 Eylül 2008; 19:47:40 >
  • Grafikler cod4 kadar iyi değilmiş maalesef. daha iyisini bekliyordum. atmosfer de maalesef cod kadar değil. ama oyundan genel olarak kalite akıyor. zaten cod ile kulvarları da farklı. bu oyunda taktik önemli yer edinmiş ki zaten önceki seriden de bilen bilir. grafik olarak beklediğimden kötü, diğer yönden beklediğimi verdi oyun. aygır yavrusu bitiririm

• Joseph yahu Şu Tv'nin Kontr... Heheehe Tamam Tamam Neyse
  • lecturer ben şimdi senin!!!

Tamam neyse

Biraz daha oynadım,yani oynanır oyun yaw,oynanır bitirilir ama dönemin en iyi oyunu falan hayatta olamaz
  • JOSEPH senin gözlerine helal olsun diyorum başka bişey demiyorum
  • Dur tahtaya vurayım ,dilimi ısırayım,.çımı kaşıyım

Adamım söylemeyin böyle şeyler yarın soluğu göz doktorunda almayak sonra
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.