Şimdi Ara

Brothers in Arms: Hells Highway (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
721
Cevap
0
Favori
16.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kontrastta sorun yok bence.Sadece Meracanieres 2 de biraz abartı vardı.Bende çoğunluk max.kontrast oynuyorum ama bendede sorun yok.Sizede tavsiye ederim.Renk paleti abartılı oyunlarda yapmayın ama.
  • Helal Cihan konuş

Özellikle şu lecturer ı sustursan bana yeter
  • Kontrastın Kralı
    Parlaklık Göbek Adı
    Joseph Değiştir Şu Cihazı
    Kör Ettin La Tayfayı

Hem Hicvettim Hem Övdüm Naçizane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 24 Eylül 2008; 20:32:52 >
  • o degilde grafikler bana sanki film gibi geldi cod 4 den daha mi gercekci nedir ya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Dur tahtaya vurayım ,dilimi ısırayım,.çımı kaşıyım

Adamım söylemeyin böyle şeyler yarın soluğu göz doktorunda almayak sonra

MAŞALLAH diyelim o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

Kontrastın Kralı
    Parlaklık Göbek Adı
    Kör Ettin La Tayfayı

Mükemmel

SONYe terfi ediyom sabret sende kurtulcan bende

Divine_

Oyuna zaten o havayı vermeye çalışmışlar amaç o yani film havası olsun kardeşlik cart curt olsun

• harbi kontrast ayarı nedir hocam artık senin gözlerinin içi görünüyordur
  • quote:

quote:

Kontrastın Kralı
    Parlaklık Göbek Adı
    Kör Ettin La Tayfayı

Mükemmel

SONYe terfi ediyom sabret sende kurtulcan bende

Divine_

Oyuna zaten o havayı vermeye çalışmışlar amaç o yani film havası olsun kardeşlik cart curt olsun

Babacım Benim Derdim Seni SONY'ye Terfi Ettirmek Zaten SONY Olsun Taştan Olsun. Bu Arada Senin Tv'yi Ne Yapcan Satsana Bana Senden Hatıra Bol Kontrastlısından

• quote:

Helal Cihan konuş

Özellikle şu lecturer ı sustursan bana yeter

,

quote:

Orjinalden alıntı: _Divine_

o degilde grafikler bana sanki film gibi geldi cod 4 den daha mi gercekci nedir ya?

Grafikler 10 numara bence.Tabi kaplama olarak sadece çim ve toprağı gördüm.Duvarlar hakkında birşey söyliyemem.Cod4 te grafikler çok karamsar.Hüzünlü bir hava veriyor.

Kontrast olayını abartmayın bence.Ben 12 saat full xbox oynasam Full kontrast olarak gözlerime bişey olmaz.Siz SS lere 2 sn bakıp kör oldum diyorsunuz.Garip adamlarsınız yav

• skywalkerhan

Ayar yok hep FULL

Full contrast SAMSUNG un dayanılmaz abartı renkleriyle birleşince ortaya bu durum çıkıyor

lecturer adamım sana satarım tabi ayıp ediyorsun önce pedere kakalamaya çalıştım biraz Tv izledi bu ne la!! bu renkler ne dedi!!! Vazgeçti

Senin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 24 Eylül 2008; 20:43:02 >
  • Of, oyun çok iyi ya MG42 ile ateş etmesi bu kadar mı gerçekci olur, bittim Elemanların arasındaki diyaloglar o kadar akıcı, güzel ve çok gerçekçi sanki kardeşler takımını izliyorsun Hele ki atmosfer mükemmel Grafikler bu oyun için yeterde artar, çayır çimendeyken insanın içi açılıyor

Bana göre 10 numara oyun olmuş ama şu MG42 ile ateş ederken verdiği his çok gerçekçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 24 Eylül 2008; 20:42:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

Of, oyun çok iyi ya MG42 ile ateş etmesi bu kadar mı gerçekci olur, bittim Elemanların arasındaki diyaloglar o kadar akıcı, güzel ve çok gerçekçi sanki kardeşler takımını izliyorsun Hele ki atmosfer mükemmel Grafikler bu oyun için yeterde artar, çayır çimendeyken insanın içi açılıyor

Bana göre 10 numara oyun olmuş ama şu MG42 ile ateş ederken verdiği his çok gerçekçi

one f@ruk MG42 metar gear solid gibi

• quote:

Of, oyun çok iyi ya MG42 ile ateş etmesi bu kadar mı gerçekci olur, bittim Elemanların arasındaki diyaloglar o kadar akıcı, güzel ve çok gerçekçi sanki kardeşler takımını izliyorsun Hele ki atmosfer mükemmel Grafikler bu oyun için yeterde artar, çayır çimendeyken insanın içi açılıyor

vuruş hissi müthiş olmuş gerçekten. ama işte bir farcry 2 mirrors edge grafiklerini falan gördükten sonra ister istemez içimde bir burukluk oluyor bia oynarken. neyse ki bu açığı senaryosu, oynanabilirliği ve takım arkadaşlığı hissiyle gideriyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Dante

quote:

vuruş hissi müthiş olmuş gerçekten. ama işte bir farcry 2 mirrors edge grafiklerini falan gördükten sonra ister istemez içimde bir burukluk oluyor bia oynarken. neyse ki bu açığı senaryosu, oynanabilirliği ve takım arkadaşlığı hissiyle gideriyor.

Tabi canım öyle ama işte böyle güzel senaryosu, atmosferi olan bir oyunda ben şahsen öyle ahım şahım bir grafik aramıyorum bu yeterli.

Erhan abey şu almanların makinalı silahı varya kuruyorsun taşa, toprağa filan o işte

• THATS AN AMBUSHHH!!!

TAKE OUT THAT MG FORTY TWOOOOOOO!!!!!!!
  • Millet oyunu bitirdi bitircek bende alıp oynıyacağım hala
  • quote:

THATS AN AMBUSHHH!!!

TAKE OUT THAT MG FORTY TWOOOOOOO!!!!!!!

Bu cümle bir klasiktir,gelmiş geçmiş her ww2 oyunlarında birkaç embuş olur ve her embuşda mutlaka bir emcifortitu,dededen kalma silah olan m1 garand ın arpacığı patates suratlı almanın baş hizasına getirilerekten temizlenir......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 24 Eylül 2008; 21:19:36 >
  • Ben de 2-3 hafta sonra falan oynamayı düşünüyorum.
  • tmm madem resimlerdeki gibi grafikler harika ozaman bu oyun harbi fena oynanir geceleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

Ben de 2-3 hafta sonra falan oynamayı düşünüyorum.

niye beklersek grafikler düzelirmi Öyleyse bende bekliyim

edit: Tamam espri iğrençti hatta espri bile değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 24 Eylül 2008; 21:36:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.