Süper grafikler, herhalde call of dutty den tahtı alacak
Grafikler next gen olduğu için x1650 pro ağlar bu oyunda. Benim x1900 xtx in full çalıştırabilmesini umuyorum
Bu arada grafikler cidden çok bomba eğer böyle olursa.
olabilir bu oyun için en az 7900gt yada x1900xt .. 2gb ram lazım..
full detail için dediğin tarzda bir sistem isteyeceğini umuyorum ben de eğer grafikler böleyse
Aynen öyle ve youtubeden videolarını izlemişsen grafikler böyle vede süper..
quote:
Orjinalden alıntı: Frank Castle
oyun ilk 2 oyuna benzerse vasat
Bence süper oyun vasat anlayışın garip geldi bana. ..
ilk oyunu oynamıştım, pek hoşuma gitmemişti. pcyi kastığına bile değmemişti. BENİM İÇİN vasatın altında kalır.
oyun süper
quote:
Orjinalden alıntı: WoraZ
ilk oyunu oynamıştım, pek hoşuma gitmemişti. pcyi kastığına bile değmemişti. BENİM İÇİN vasatın altında kalır.
arkada$lar ben bu oyunun serisini hic oynamadi bana serisinin adlarini yazarmisiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: BABA ADAM
arkada$lar ben bu oyunun serisini hic oynamadi bana serisinin adlarini yazarmisiniz?
1. Oyun: Brothers in Arms: Road to Hill 30 2. Oyun: Brothers in Arms 2: Earned in Blood 3. Oyun: Brothers in Arms 3: Hell's Highway
Grafikler pek iç açıcı değil.Yani maddi olarak. Fena girecek ama değecek.
Arkadaşlar adam ilk 2 oyunu beğenmedim diyor siz gülüyorsunuz. Lütfen kararlara saygılı olun biraz. Siz seviyorsunuz diye herkesin sevmesi gerekmez ama kimseye böyle muhahahahha demeniz de gerekmez.
Bu arada bence bu oyun zoru sevmeyenlere gelemeyecek bir oyundur. Oyunun ateş ve hedefleme sistemi askeri karargah ta yapımcılar tarafından atış dersi alındıktan sonra (oyunda kullanılan her silahla) ve bu silahların tepmesi, merminin sekmesi ve daha birçok şey hesaplanarak yapılmış. Yani cod serisindeki gibi adamın kafasındaki saçı vuramıyorsunuz maalesef. Ve ben şahsen hiç biryerlerin arkasından saklanıp geçmeye gerek duymadan öldürebiliyordum adamları. Alışınca pek sorun olmuyor. Bence güzel. 3. oyun çıksın orjinalini almayı da düşünüyorum. 3. oyun çok pahalı olursa da 2. oyunu orjinal alacağım. Biraz da online oynayalım değil mi?
cod 3 ün hıncını bu oyundan alırız derim biz pc oyuncuları
acaba sistem gereksinimi nasıl olacak yüksek sistem ister mi?
Unreal Engine 3 ile yapıldığı için ister kesin.
Güzel OyuN
Taktik açısından güzel bişeye benziyor emir verme falan, şuan beklediğim oyunların başına aldım bunu
beyler 1 ay kaldı çıkmasına oley be bu arada da süper bir videosunu buldum