Şimdi Ara

BROTHERS IN ARMS: DOUBLE TIME GÖRÜNTÜLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aylardan sonra oyunla ilgili ilk detaylar ve görüntüler çıktı...

Nisan'da duyurulan Brothers in Arms: Double Time ile ilgili IGN'in yaptığı röportajda yepyeni bilgiler ediniyoruz.

Brother in Arms, Gearbox Stüdyoları tarafından yaratıldıysa da, Double Time'ı geliştiren firma Demiurge Software.

BIA: Double Time, İkinci Dünya savaşında geçen bir FPS oyunu.

Demiurge, Wii versiyonu için oyunun üzerinde çok durduklarını, daha önceki FPS oyunlarını gözlemleyerek, Wii'de en uygun kontrollerin nasıl en iyi şekilde olabileceğini araştırdıklarını belirtiyor. Örnek aldıkları oyunların arasında Nintendo'nun Wii için FPS standartlarını belirleyeceği düşünülen Metroid 3: Corruption da bulunuyor. Fakat Demiurge yetkilileri, Metroid'de standartlaşmış olan Z-targeting özelliğinin İkinci Dünya Savaşı atmosferine tam uymadığını söyleyerek uygun kontrolleri adapte ettiklerini belirtiyor.

Wiimote kontrolleri için çok sayıda test oyuncudan yararlandıklarını, takım arkadaşlarına komut verme ve el bombası fırlatma için Wiimote'un hareketleriyle gerçekçi şekilde yansıtılacağından bahseden Demiurge, oyunda multiplayer olmayacağını da söylemeyi unutmuyor.

Brothers in Arms: Double Time yakında tamamlanacak.

Röportajın orijinali için tıklayın

kaynak:

nintendoturkiye

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

grafikler gercekten cok kotu(bence)umarım bu şekilde gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 22 Ağustos 2007; 13:03:55 >

• sana katılıyorum magicool grafikler çok kötü neredeyse ps2ye benzemiş
  • grafikmi ! umrumda değil :)

Düşünün evin içinde bi el bombasını atıyorsunuz yada keleşle etrafınızı tarıyosunuz anneniz / eşiniz bile bu durumdan korkabilir :).Hani o digiturk reklamında aksiyon isteyen adamın el bombası diye elmayı fırlatıyo ya onun gibi süper bişi.

Not : Tabi 200x li yıllarda karelerden oluşmuş bi adama bomba atmak hiç hoş olmaz inşallah grafikler biraz daha düzelir.Ama benim için farketmez :)
  • işte böle ya her zaman serisi beklenen oyunların wii ye gelmesi güzel olay ah bide GTA ayar çekseler..(grafikler kötü gibi ama bakıcaz artık )...!!
  • Bu kadar kötü çıkarırlarsa kimse almaz zaten. Grafiğe oynanabilirlik kadar önem vermesem de oyunun özensiz yapıldığı belli. MOH Heroes 2 daha iyi grafiklere sahip.
  • DS dekide berbattı bu arada, söyleyimde kimse boşuna para vermesin
  • edit:Başka platform için sandım konuyu.Farklı cevap yazmıştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 22 Ağustos 2007; 22:09:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Grafikleri pek beğenmedim açıkçası. Oynanabilirlik diye diye grafikler biraz pas mı geçiliyor ne?
  • açık söylemek gerekirse ne DS nede Wii grafik anlamında gerçekten çok ama çok kötü, mesela aynı oyunun DS için olan versiyonunda patlama oluyor ama en ufak bir fizik hesaplaması yok, tankların çizimi resmen küp şeker gibi (abartmıyorum), koca oyunu sadece 3 silahla bitiriyorsunuz (makinalı,sniper,roketatar), konroller tam anlamıyla berbat (nasıl bitirdim bilmiyorum) ama oyun bu halilye DS için en iyi grafikli oyunlardan birisi olarak gösteriliyor, daha önce aynısını burnout tada yaşamıştım, burnout u burnout yapan şey olan çarpışma ve parçalanma efektlerinde ds te eser bile yok maalesef
  • bu oyunun grafikleri bence gercekten kotu acıkcası sunu sogliyim ps2 nin son donemde cıkan oyunların bile grafikleri daha iyi

eger oyun grafikleri geliştirilmezse sadece yazık diyorum
  • İyi de Wii'den bahsediyoruz. Alet bu kadar yapabiliyor grafik işini. Adamlar bilerek kötü grafik yapmazlar. Wii, eski Xbox kadar bile gelişmiş grafik özelliklerine sahip bir makine değil. Bu yüzden görselliği kafanıza fazla takmayın. Wii'nin keyfini çıkarın
  • quote:

Orjinalden alıntı: elderzeus

İyi de Wii'den bahsediyoruz. Alet bu kadar yapabiliyor grafik işini. Adamlar bilerek kötü grafik yapmazlar. Wii, eski Xbox kadar bile gelişmiş grafik özelliklerine sahip bir makine değil. Bu yüzden görselliği kafanıza fazla takmayın. Wii'nin keyfini çıkarın

wii emin olbundan daha iyi grafik verebilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool

quote:

İyi de Wii'den bahsediyoruz. Alet bu kadar yapabiliyor grafik işini. Adamlar bilerek kötü grafik yapmazlar. Wii, eski Xbox kadar bile gelişmiş grafik özelliklerine sahip bir makine değil. Bu yüzden görselliği kafanıza fazla takmayın. Wii'nin keyfini çıkarın

wii emin olbundan daha iyi grafik verebilir...

Evet mesela Mario Galaxy'nin grafikleri çok güzel

• quote:

Hayır bu kadarını yapamıyor. Şu an oyun firmaları tamamen kontrollerin üstünde duruyor ve grafiği pas geçiyorlar ama sadece kontrolle bir yere kadar. Daha iyi grafikli oyunlar mutlaka çıkacaktır.

• ps2 nin grafikleri daha ii bunu grafikleri ps 1 in biraz gelişmişi gibi birşey olmuş
  • ps1in grafikleri önce nintendo 64den iyi olsun
  • ps 1 den biraz daha gelişmiş dedim şu ekran görüntülerine bakarak söyledim yoksa wii ps2 den daha güçlü bir alet
  • MOHH2 bu oyundan daha iyi olacak gibi görünüyor. Kontolleri de neredeysen Metroid Prime 3 kadar iyiymiş. Ona daha çok dikkat edin bence.
  • PS2'den kötü grafikleri.
  • çok kotu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.