Şimdi Ara

Brother Dcp 1511 Fotokopi Çekimi ve a6 kağıdı sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu makinede fotokopi çekebilen var mı? Fotokopi özelliği var diye aldım fakat direkt fotokopi çekmeyi bir türlü bulamadım. Kimlik kopyalaması yapıyor fakat fotokopi diye bir özelliği yok. Tarama yapıyor fakat onu da direkt bilgisayara atıyor. Ben direkt fotokopi çekmek istiyordum. İkinci sorunum ise a6 kağıdı ortalamasına koyduğumda yazıcıya bir türlü kabul etmiyor ve doğru kağıt koyun diyor. a6 kağıta yazdıramıyor muyum acaba? ayarlarından a6 seçme özelliği de bulamadım bir türlü. Yazıcıya sahip olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

• Yok mu acaba hiç kullanan?
  • Aynı sorunun cevabını bende merak ediyorum. Yarın bende alacağım 1511 modelini.
  • Hocam bende var alet. Fotokopi için önce taratmanız gerekiyor. Hayırdır nasıl bir sorunla karşılaştınız?
  • Yok ya ben kesinlikle önermiyorum bu yazıcıyı HP almadığıma pişman oldum. Toneri ucuz diye almıştım fakat zaten olay tonerde değil trimmer parçasındaymış.

İlk kağıdı yazdırırken çok uzun bekliyor. (Eski yazıcım Samsung'a göre)
    A5 kağıda yazdırmıyor. (Aile hekimliğinde kullanıyoruz ve neredeyse çoğu belgenin a5 kağıda çıkması gerekiyor)
    Fotokopi çekmiyor. (Önce taratıp fotokopi olacaksa zaten ona fotokopi özelliği var denmez yazıcı+tarayıcı özelliği var denir)

Fotokopi çekmek için şöyle bir şey yapabiliyorduk diye hatırlıyorum(eşim kullanıyor) kimlik fotokopisi ayarlarından her sayfaya 1 tane seçip direkt sayfa fotokopisi alabiliyordunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shumin -- 6 Nisan 2014; 11:41:59 >
  • Hocam keşke almadan önce "A5 çekiyor mu bu" gibi sorsaydınız. Şahsen bende de aynı alet var hem cillop gibi yazıyor hem de tarıyor. hatta taradıktan sonra hemen "başka sayfa varsa onları da taratalım" diyor. Cihazla birlikte gelen yazılımı yüklediniz mi? İlk kağıdı yazdırma olayı da lazeri hazırlaması. Bütün yazıcılarda ortalama ilk kağıdı yazdırma 10 sn kadar sürer.

Biraz daha kullandıktan sonra detaylı bir inceleme yapacağım bu bölümde hocam. Ancak kesin yorumlarınız bu cihazı almak isteyen arkadaşlara kötü bir imaj havası yaratıyor. Ben şahsen çok memnunum.
  • Vallahi ben de hiç memnun değilim hocam. Diğer lazer yazıcıların hemen hemen hepsi a5 kağıda yazdırıyor. İnternetten aldığımdan öyle bir özelliği sorgulamamıştım bile hatta geri gönderecektim de uğraşmak zor gelir diye göndermedim. Bir kere fotokopi özelliği yok makinanın onu alacak arkadaşlar bilsin. Tarama ve yazıcı özelliği var. Fotokopi'nin amacı bellidir kağıdı koyarsan tuşa basarsın diğer taraftan yazdırır. Kimlik kopyalama diye tuş yapıyorsun madem aynısını normal dosya kağıdı için de yap. Ben kesinlikle önermiyorum dediğim gibi keşke Hp'nin aynı fiyat aralığındaki ürününü alsaydım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fotokopinin normalinde de tarayıp yazdırmıyormu zaten. ben de aynı cihazı kullanıyorum fotokopi çekeceğiniz sayfayı koyup kaç adet çıkacağını seçip başlat diyorsunuz çatır çatır çkarıyor. toneri 50 lira 2000 sayfa çıktı alıyorsun varsın a5 yazmasın. çip derdi yok. toner bitti uyarısı verince iki vida söküp sıfırlayıp geri takıyosun ben çok memnunum şiddetle tavsiye ederim
  • arkadaşlar fotokopi için kağıdı cama yerleştirdikten sonra BAŞLAT'a basmanız yeterli!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.