Şimdi Ara

fotokopi makinesi drum değişimi sonrası sorun ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okuldaki utax cd 1118 ( kyocera taskalfa 180 ile aynı makine ) drum ı değiştirdim. her parcayı taktım. fotokopi çekince sayfa bos cıkıyor. dikkatli bakınca kopyalanacak metin beyaz sekilde fark ediliyor ama uzerinde toner tozu vs hiç bir sey yok.

diğer makine kyocera 1635 in drumını bakmak için söktüm taktım. o da aynı sekilde beyaz cıkardı sayfa bombos. bu makineye herhangi bir mudahalede bulunmadım. sadece drum milini 3-4 cm cıkarıp baktım. sonra geri taktım.

her iki makinede de aynı hatayı verdi. sorun ne olabilir. anladıgım kadarıyla mekanik bir sorun yok. elektrikle ilgili temassızlık gibi bir sorun gibi geldi. yoksa drum da sarj gibi bir sey mi var. ben dokununca sarjı bitti.

servis cagırmak istemiyorum. okulumuzun maddi imkanı yok. burdan yerdımcı olabilirseniz seviniri.

• mondschein66 M kullanıcısına yanıt
    ŞARJ ALAMAMA SORUNU BU PROBLEM YAZICIYA TEMAS EDEN TÜN NOKTALARI KONROL ET. ÜNİTE TAM OLARAK YERİNE OTURUYORMU. VE DRUM ÜNİTESİNİN ÖN TARAFINDA BULUNAN PLASTİK BİR KAPAK VAR ONU SÖK ŞARJ YAYI ORADA VE DRUM İÇERİSİNDEKİ MİLE TEMAS EDEN YERİ GÜZELCE TEMİZLE SORUN YÜKSEK İHTİMALLE BUNDAN KAYNAKLI

edit: söylediğinizi yaptım her 2 makine de çalışıyor. temassızlık varmıs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mondschein66 -- 9 Kasım 2013; 11:57:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.