İmkansızmı ? tam 8 kere 100 puana tamamladım fakat 3 oyunun 2sini alamadan geri düştüm. Şuan Bronzé V 0 puandayım yani oyunda gelinebilecek en düşük seviyede.. Karşıma gelenlerde ben gibi oluyor ve adamların kaybedicek hiç bir şeyi yok?! Biraz önceki oyunda support 2 kule arasına girip öldü (Janna) napıyosun dedim sövdü sövme dedim sanamı sorucam dedi trolledi 35dakika içinde 22 kere öldü. Hep ya çıkan ya feedleyen denk geliyor 5 maç atıyosam 4ünde böyle oluyor o kazandığım puanda gitmiş oluo nası yapıcam nası kurtulcam bi çözüm bulun yoksa oyunu bırakıcam kafayı yedim
yeni hesap aç ordan çıkamazsın
Oyunu bırak kurtul yahu ne zorluyorsun, hep sana denk geliyor işte görmüyor musun? Oysa karşısı öylemi? 20 dakikada her lane 200+ farm yapabiliyor, müthiş teamfightlar çıkarabiliyor, inanılmaz jukelar yapabiliyor...
quote:
Orijinalden alıntı: NDS
Oyunu bırak kurtul yahu ne zorluyorsun, hep sana denk geliyor işte görmüyor musun? Oysa karşısı öylemi? 20 dakikada her lane 200+ farm yapabiliyor, müthiş teamfightlar çıkarabiliyor, inanılmaz jukelar yapabiliyor...
kesecem kendimi
Metanetini koru
quote:
Orijinalden alıntı: Sandor Clegane
Metanetini koru
bir ara bende kafayı yemiştim. Gold playerlerla vs atıp duruyodum anca öyle tatmin ettim kendimi Sorun cehennemde.
quote:
Sabır
Ben de dereceliye başladığımda beni B1 den başlattı.. Tabi noobluk zamanları, düşe düşe B5 sıfır puana kadar düştüm. Yavaş yavaş oyunu öğrenmeye başlamama rağmen çıkamıyordum, çünkü aynen bahsettiğin gibi bir yer, puan kaygısı olmayanların yeri. 10-20-50 -100 derken 250 winim oldu ama hala bronzedayım... Şuan b2 ye ancak çıkabildim. BNronzu geçersem devamı gelicek diye düşünüyorum ama b5 ten kurtulmak gereçkten çok zor, sabretmen gerek. Aylar sürebilir
quote:
Orijinalden alıntı: LeagueOfLegends
bir ara bende kafayı yemiştim. Gold playerlerla vs atıp duruyodum anca öyle tatmin ettim kendimi Sorun cehennemde.
Alıntıları Göster
Snowball championlar dene.Bkz:Akali,katarina vb.
quote:
Orijinalden alıntı: Roofie Casanova
Snowball championlar dene.Bkz:Akali,katarina vb.
Alıntıları Göster
Bu oyunda Bronzé V yok. Ayrıca block listemdeymişin konuyla alakası yok ama diyesim geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: LLoncept
Bu oyunda Bronzé V yok. Ayrıca block listemdeymişin konuyla alakası yok ama diyesim geldi.
Alıntıları Göster
Bronzé deki şu harf nedir "é"?
quote:
Orijinalden alıntı: KaZooM
Alıntıları Göster
tr ye geç düzelir
quote:
Orijinalden alıntı: KaZooM
Alıntıları Göster
Oyunu bırak.
quote:
Orijinalden alıntı: Cloud__Strife
Oyunu bırak.
Alıntıları Göster
zaten TR deyim, é harfi için yorum atacağına yardımcı olmaya çalışsanız burda herkezin işi görülür.
Duo girebilirsin.
Duo gir. Arkadaşın yoksa oyun içinde senin kafadan birisini bul.
quote:
Orijinalden alıntı: speedyskull
zaten TR deyim, é harfi için yorum atacağına yardımcı olmaya çalışsanız burda herkezin işi görülür.
Kesinlikle her maçı duo gir. Bronze 2 ye kadar tek lane de duo oynayın. Adc ve supportta ustalaşmalısın. Çünkü oyunu bu iki şampiyon kazandırır. Genelde adc oynarım ama supptada başarılıyım. Son oyunumda natu urgot bot oynadık skorum 7~4~31 idi. 45 dk sürdü. 51~43 skorla kazandık.
eğer iyi bir oyuncuysan yükseklerde olan bir arkadaşınla birlikte gir
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Haligarsi
west bronze 2'ye kadar çıktım, tr'ye geçtim bronze 5'e attı, o an yıkıldım. Bir tipler geliyor anlatamam ya, yok böyle bir şey. Tamam ben de iyi oynadığımı iddia etmiyorum ama yine de bu kadar salak oynamıyorum. Şu an bronze 5'te serilerdeyim, solo cesaret edemiyorum, o kadar diyim sana :)
quote:
Orijinalden alıntı: jrbatu
west bronze 2'ye kadar çıktım, tr'ye geçtim bronze 5'e attı, o an yıkıldım. Bir tipler geliyor anlatamam ya, yok böyle bir şey. Tamam ben de iyi oynadığımı iddia etmiyorum ama yine de bu kadar salak oynamıyorum. Şu an bronze 5'te serilerdeyim, solo cesaret edemiyorum, o kadar diyim sana :)
Alıntıları Göster
alınma ama oynamayı öğrenmen gerekiyor.
Yani bronze V de takılı kalıp trolleri suçlayamazsın.